ssykora Odesláno 1. července 2006 Nahlásit Odesláno 1. července 2006 Upozornění Včera jsem náhodou viděl výborný film o hodinářích, skládal se tam turbillon (sám jsem ho viděl zatím jen za výlohou), a připravovali hodinky na výstavu v Basileji od nezávislých hodinářů. Opakování je na televizním kanálu Spektrum ve středu 5.7.06 v 8:15. Nenechte si to ujít, fajnšmekry to musí nadchnout.
Návštěvník Kamil Odesláno 1. července 2006 Nahlásit Odesláno 1. července 2006 pan socka napsal: Když se do středy stihnu vrátit domů, tak to ripnu na DVD To bych tě všude chválil, Spektrum nemám
Roman Šula Odesláno 1. července 2006 Nahlásit Odesláno 1. července 2006 Taky nemám Spektrum, navíc budu na cestách. Pokud to někdo ripnete, šla by to někam umístit? Třeba na torrent? Nebo na ftp? Eventuelně poslat za nějaké drobné kopii poštou?
X-Bob Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Odesláno 2. července 2006 Roman Šula napsal: Taky nemám Spektrum, navíc budu na cestách. Pokud to někdo ripnete, šla by to někam umístit? Třeba na torrent? Nebo na ftp? Eventuelně poslat za nějaké drobné kopii poštou? Jsem na tom stejně.....
ondrej Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Odesláno 2. července 2006 I já bych se přidal ... děkuji předem.
Qvido Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Odesláno 2. července 2006 Jsem ochoten film hodit na DVD a poslat zdarma někomu kdo si poradí s dalšíma kopiema a distribucí zájemcům.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Odesláno 2. července 2006 Qvido napsal: Jsem ochoten film hodit na DVD a poslat zdarma někomu kdo si poradí s dalšíma kopiema a distribucí zájemcům. To bych zvládnul
Qvido Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Odesláno 2. července 2006 OK,do pátku jsem na Moravě tak to mohu začátkem príštího týdne poslat,nebo pohybuješ-li se na východě Prahy tak si dáme sraz,až to bude na disku pošlu mejla.
ondrej Odesláno 2. července 2006 Nahlásit Odesláno 2. července 2006 pokud by to pomohlo tak to můžu dát na server s tlustou linkou na internet pro další stahování ...
Japezz Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Ja bych taky prosil, spectrum nemam a chtel bych to moc videt :-) diky
VS Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 ondrej napsal: pokud by to pomohlo tak to můžu dát na server s tlustou linkou na internet pro další stahování ... To by bylo asi nejlepší
Roman Šula Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Umístění na netu by bylo nejlepší, pokud někdo má ten prostor. Stačí z toho DVD vzít složku Video_TS a zipnout. Jen z toho proboha nedělat nějaké avi a podobné hrůzy.
frelichl Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Roman Šula napsal: Umístění na netu by bylo nejlepší, pokud někdo má ten prostor. Stačí z toho DVD vzít složku Video_TS a zipnout. Jen z toho proboha nedělat nějaké avi a podobné hrůzy. Proč ne? Hostovat a následně stahovat nějaký 3-4 GB (ten film má cca hodinu, takže spíš ty 3 GB) mi připadá jako dost silná káva. Stáhne si to 100 lidí a máš traffic 300 GB - na takovej traffic se na tebe už nikde netváří mile. Navíc když už hostovat celé DVD, tak rozhodně jako ISO obraz... Pokud se udělá kvalitní DVD rip, tak kvalita obrazu nepůjde viditelně dolů, ale velikost půjde dolů dost výrazně.
Roman Šula Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 A co to umístit někam jako torrent? Pak je traffic decentrální a je to v pohodě.
frelichl Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 Roman Šula napsal: A co to umístit někam jako torrent? Pak je traffic decentrální a je to v pohodě. To sice ano, ale pak to pojede řekl bych dooost pomalu (a stahuj 3 GB rychlostí 10 kBps). Já bych to udělal tak, že se na internet hodí .avi, který nebude problém hostovat a stáhnout a pokud bude někomu kvalita připadat nedostatečná, tak rozesílat poštou.
ondrej Odesláno 3. července 2006 Nahlásit Odesláno 3. července 2006 frelichl napsal: Roman Šula napsal: A co to umístit někam jako torrent? Pak je traffic decentrální a je to v pohodě. To sice ano, ale pak to pojede řekl bych dooost pomalu (a stahuj 3 GB rychlostí 10 kBps). Já bych to udělal tak, že se na internet hodí .avi, který nebude problém hostovat a stáhnout a pokud bude někomu kvalita připadat nedostatečná, tak rozesílat poštou. Souhlas. Jsem schopen zajistit hosting. Pokud to tam někdo bude schopen uložit (nejlépe přes scp), tak pak bude možné stahovat celkem rychle. Asi bych to tam nechtěl nechávat věčně a možná ani veřejně, ale to už není problém vyřešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se