jaro majorský Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Dobrý...pozdravujem zo Slovenska .Chcem pridať foto PRIM automatic-pilotky sú neštandardné , čo to je a nemajú číslovanie.,,Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Jaro, dívám se na to jen na mobilu, ale na první dobrou: chybí jim armovací kroužek, proto ta absence čárek okolo číselníku. No a nečíslovaných bylo vyrobeno cca 500 pro n.p. Klenoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ak dobre vidim maju fejkovy cifernik, a pride mi to ako skladacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Armovák je černý z humbert. Cifru je čistý fake. Skládačka na kšeft. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 Mám na stole Kundo rádio control ako etalon a tak sledujem ostatné hodinky , teraz mám prírastok Citizen ecodrive Martine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 10. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 před 2 hodinami, peter48 napsal: Mám na stole Kundo rádio control ako etalon a tak sledujem ostatné hodinky , teraz mám prírastok Citizen ecodrive Martine Zajímavý a trefný příspěvek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Kundy tady mají své vlákno: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orientacni.sloupek Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Jedny Kun*y jsme meli v knaclu nade dvermi a kdyz prisla nezvana navsteva tak byla hlaska "podivej se kolik je hodin a vypadni" . Skoda, ted mame openspace...a kun*dy neni kde povesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se