lemon Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Nová línia Avenger od 1.11. Som zvedavý na zmeny. Chrono pušery a výška púzdra vyzerajú super. Naopak radšej mám indexy na lunete iba na 3-6-9, na nových sa vracajú na každých 5minút. Snaď Kern nevymení krídla za “B”, je to však pravdepodobné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Nová línia Avenger od 1.11. Som zvedavý na zmeny. Chrono pušery a výška púzdra vyzerajú super. Naopak radšej mám indexy na lunete iba na 3-6-9, na nových sa vracajú na každých 5minút. Snaď Kern nevymení krídla za “B”, je to však pravdepodobné.. Jsem taky zvedav, me tyhle nekulaty tlacitka evokuji oblekovky.. Jak stare edice mizi tak mam cim dal tim horsi vyber z nabidky a objevuji zapomenute suplikovky ruzne po svete a servisuji.. taktika nemoznost si v butiku koupit gumu na hodinky (limitka s bledemodrou gumou) mi prijde krajne ulitla(butik Praha, prodejce mi jeste s usmevem rekne at zkusim neoriginalni gumy z ciny..) a clovek hleda po normalnejsich obchodech ruzne po svete, kde to v pohode jde.. no snad z Breitlingu neco zbyde.. uvidime :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Urcite to je Avenger?Mohl by to byt i navrat ke starym dobrym Coltum:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 29. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 @xcmaniax 1. keď si dáš teraz ponuku Avenger na Breitling.com tak tam je oznam … coming back for more .. 2. V oficiálnej videoupútavke počuť prelet stíhačky. https://www.instagram.com/reel/Cy0uq9RMkq_/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 3. Korunka na renderi je čisto Avengerovská takžte to vyzerá naozaj na Avenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 nová intelidžens - prej bude novej materiál. ta fotka tady nahoře vypadá na ocel. ale mrkněte se jiný týzry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 logo na 12 znamená, že to buď bude B01, nebo to neznamená nic , viz poslední verze toptime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 30. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 (upraveno) Žeby verzia s breitlight materiálu ako bolo u Hurricane? Podľa renderov to vyzerá na viac prepracovaných detailov. Hlavne zmeny leštených a brúsených plôch. Upraveno 30. října 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 nee, udajne novej material, neco ve stylu iwc keramiky (nebo presne to stejny, ale rekl bych, ze tomu urcite daji nejakej jinej nazev - treba Kernitanium ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Tak už je to venku. A nee, já z toho nemám radost... ach jo. Buy Breitling Avenger Watches Online | Breitling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Uff, no nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mickeycz Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Uff, no nevim Krasa je subjektivni, za me hranaty pushery(evokuji mi omegy x33) a celkove styl nudny, ne chrono porad s ETOu (za me dobry) ale bez cisel.. u chrono kombinace cernyho tela a stribrnych pusheru a korunky je krapet zvlastni a barvy ciferniku u nerezek jsou inspirovany kdesi ve vychodnim nemecku.. hodinky musi hrat na emoce, jasny nicmene s timhle stylem se uz hure ztotoznuji a woow emoce uz zadny nejsou.. chjo :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Mně se ty chrona vlastně líběj.. až na to Béé no, křídla by byly lepší. A vlastně těch 186 doporučená cena (na řemenu) neni úplně strašná, vzhledem k prima chrono inhousu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Beta je hrozna v kazdom pripade, a zeby boli nejake uzasne...no neviem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 1. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 (upraveno) Chrono avenger je taký športovejší chronomat. Čo ma zaujalo u klasiky je> + prepracovanejšie púzdro, vyzerá naozaj super. + náramok, kde sú všetky články brúsené + spona s mikroreguláciou + prepracovanejšie vystuplé indexy + farebne odlíšený chapter ring čo sa mi nepáči: - päťminutové indexy na lunete - pastelové farby na ciferníku - to fakt sú šróby na lunete vystúpené? - font sa mi páči starý - krídla, krídla, krídla Upraveno 1. listopadu 2023 uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 1. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Keď chrona, tak radšej za mňa chronomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 za mě paráda. i bez křídel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Před hodinou, Ondazz napsal: za mě paráda. i bez křídel Už čekám, kdy je tady budeš osobně prezentovat Dávám tomu tak max čtvrt roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 1. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Prvé videjká. Tie farby ma teda vôbec neberú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 @Tenglis když jsem to viděl ve 14:15 tak jsem si šel vyklikat půjčku do bankovnictví, ale potom jsem trošku přibrzdil a uvědomil si, že bych měl počkat na vetší super avenger až bude, ideálně v keramice a s červeným cifrem a černejma registrama. Navíc v butiku neměli toho žlutýho Mimoně na vyzkoušení. Černej s karbonovým cifrem je magickej, ale do mé sbírky to není něco tak výjimečnýho v téhle velikosti a barvě. Ale hej kluci, běžte se na ně podívat. Fotky to nedokážou vysvětlit. Ocelový mají tři úpravy povrchu - leštění, kartáčování, ale ta týha na nožičkách je pískovaná! To je naprosto úžasný zpracování. Luneta na keramice velice jemně cvaká. Je mě až hanba, že mě nevadí to tupý béčko. Křídla by byla lepší, ale tady to B nějak nevadí. Možná jsem jen salámově ubitej, může bejt. Hlavně těch detailů je tam ale jako na správným breitlu. Mám poslední SO 46, a úplně to není ono, ale tohle beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se