Návštěvník Překližka Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 a nebo naopak tak to je v pohodě, myslel jsem, že bych měl někomu vlézt do otvůrku nebo klečet na hrachu
Tomasek Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 Jak se to dělá? - klečet na hrachu? No to mě nenapadlo!
Marfi Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 ... no je to takové smutné čtení, tady.
Návštěvník Překližka Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 No to mě nenapadlo! nemáš fantazii
lib Odesláno 15. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2009 ................. 3) Vsichni dobre vite, komu inkriminovany nick patri. Vsichni do jednoho, jak tu diskutujete. Tak o cem se, kurva, debatuje? Chapal bych pohorseni, kdyby tim dany uzivatel spachal nejaky podvod, nebo se tim nejaky podvod snazil maskovat. Nic takoveho tu nikdo ani nenaznacil - procez nam nezbyva, nez se spokojit s vysvetlenim, ze to udelal jen tak. A komu to, prosim, jak ublizuje? ................. Já bych osobně s těmi změnami nicků problém něměl. Ať si říká, jak chce, stejně je to Případ. ALE: Jen mě nebaví si pořád přestavovat alarm. Než YPO (alias xyz) nafotil ty Omegy, měl jsem za to, že nikdy žádný Omegy nebudu chtít. Strašně profláklý. Potom jsem opravdu zaváhal a dal jsem si jasnou hranici. Prostě jsem si nastavil avízo nových příspěvků na alarm na mobil (i v režimu "tichý" nebo "letadlo" nebo i "vypnutý" ve chvíli, kdy: 1. Prodává YPO (všichni víme, že hodinky vlastně nenosí, jen je kupuje, skladuje a pak prodává, ne?) 2. Prodává Omegy (vyloučení těch "instalatérských" apod.) 3. Prodává P.O. Quantum of Solace. 4. Prodává za cenu nižší než 56.700 Kč. Nebýt těch pitomých změn nicků - bod 1, všechno mi to mohlo fungovat automatizovaně, ve spánku, v zahraničí, v léčebně, kdekoliv! Teď abych jak blbec sledoval, jak si zrovna říká (už jsem zaregistroval Džejmse, Otíka, Překližku - as, když to píšu, došlo k další přeměně!)! No... je to normální???
Návštěvník Překližka Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 libe mám pro tebe smutnou zprávu, budeš si muset ty svoje strojky zase přestavět
Viktor Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Provokující a náladový moderátory s variabilními nicky jsem zažil jen u nás. Zezačátku švejkovský zpestření , pak spíš otrava .
Návštěvník YPO? Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Provokující a náladový moderátory s variabilními nicky jsem zažil jen u nás. Zezačátku švejkovský zpestření , pak spíš otrava . ... máš pravdu, jsem ostuda všech moderátorů na světě a měl bych být pro výstrahu vystavován, proto jsem spáchal moderátorskou sebevraždu ... ... a teď budu pro změnu honit příspěvky
boo-beek Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 ... máš pravdu, jsem ostuda všech moderátorů na světě a měl bych být pro výstrahu vystavován, proto jsem spáchal moderátorskou sebevraždu ... ... a teď budu pro změnu honit příspěvky Honit prispevky... Mno, uvidime, dneska mam naladu rozdavat banany :D
Návštěvník Kamil Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 ....věnuj se tomu kde jsi vytížený - Překližka Nezaregistroval jsem, že bys měl cokoliv společného s mojí prací nebo bys mě nedejbože platil. Tak proč se staráš o to, čemu se mám věnovat?
spiderer Odesláno 16. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2009 Tak pratele, myslim, ze uz toho bylo dost, takze toto vlakno zamykam..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.