Přejít na obsah

změna nicku

Doporučené příspěvky

Návštěvník Překližka
Odesláno
:suicide_anim: :wine: a nebo naopak

tak to je v pohodě, myslel jsem, že bych měl někomu vlézt do otvůrku nebo klečet na hrachu

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
.................

3) Vsichni dobre vite, komu inkriminovany nick patri. Vsichni do jednoho, jak tu diskutujete. Tak o cem se, kurva, debatuje? Chapal bych pohorseni, kdyby tim dany uzivatel spachal nejaky podvod, nebo se tim nejaky podvod snazil maskovat. Nic takoveho tu nikdo ani nenaznacil - procez nam nezbyva, nez se spokojit s vysvetlenim, ze to udelal jen tak. A komu to, prosim, jak ublizuje?

.................

Já bych osobně s těmi změnami nicků problém něměl.

Ať si říká, jak chce, stejně je to Případ. ALE:

Jen mě nebaví si pořád přestavovat alarm.

Než YPO (alias xyz) nafotil ty Omegy, měl jsem za to, že nikdy žádný Omegy nebudu chtít. Strašně profláklý. Potom jsem opravdu zaváhal a dal jsem si jasnou hranici.

Prostě jsem si nastavil avízo nových příspěvků na alarm na mobil (i v režimu "tichý" nebo "letadlo" nebo i "vypnutý" ve chvíli, kdy:

1. Prodává YPO (všichni víme, že hodinky vlastně nenosí, jen je kupuje, skladuje a pak prodává, ne?)

2. Prodává Omegy (vyloučení těch "instalatérských" apod.)

3. Prodává P.O. Quantum of Solace.

4. Prodává za cenu nižší než 56.700 Kč.

Nebýt těch pitomých změn nicků - bod 1, všechno mi to mohlo fungovat automatizovaně, ve spánku, v zahraničí, v léčebně, kdekoliv! Teď abych jak blbec sledoval, jak si zrovna říká (už jsem zaregistroval Džejmse, Otíka, Překližku - as, když to píšu, došlo k další přeměně!)! No... je to normální???

Návštěvník Překližka
Odesláno

libe mám pro tebe smutnou zprávu, budeš si muset ty svoje strojky zase přestavět :lol2:

Návštěvník YPO?
Odesláno
Provokující a náladový moderátory s variabilními nicky jsem zažil jen u nás. Zezačátku švejkovský zpestření :), pak spíš otrava :(.

... máš pravdu, jsem ostuda všech moderátorů na světě a měl bych být pro výstrahu vystavován, proto jsem spáchal moderátorskou sebevraždu ... :suicide_anim: ... a teď budu pro změnu honit příspěvky ;)

Odesláno
... máš pravdu, jsem ostuda všech moderátorů na světě a měl bych být pro výstrahu vystavován, proto jsem spáchal moderátorskou sebevraždu ... :suicide_anim: ... a teď budu pro změnu honit příspěvky ;)

Honit prispevky... Mno, uvidime, dneska mam naladu rozdavat banany :D :D :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
....věnuj se tomu kde jsi vytížený - Překližka

Nezaregistroval jsem, že bys měl cokoliv společného s mojí prací nebo bys mě nedejbože platil. Tak proč se staráš o to, čemu se mám věnovat?

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...