paro Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Dnes posiluji ambulantní složku. Musím říct, že vlastně můžeme být rádi, kdo nás reprezentuje ve sněmovně. Laik žasne, odborník se diví, já už rezignoval. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
sonny.c Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června (upraveno) Milgy nebo Ing. by byly lepší ale co už. Upraveno 5. června uživatelem sonny.c 5
Jiří Sedlák Odesláno 5. června Nahlásit Odesláno 5. června V 3. 6. 2025 v 15:02, matyw napsal: Odpolední směna když je venku tak krásně. Noční je lepší. 1
matyw Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června Dneska sem vzal do práce invicty které sem už nějaký ten rok neměl na ruce. 1
Jiří Sedlák Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června I odpolední se dá někdy přežít v pohodě. Když nejsi pako, tak máš v 7 hotovo. Pokud ti někdo práci nepřidělá. 2
sonny.c Odesláno 18. června Nahlásit Odesláno 18. června Rychlik barvy P. O. merance svisti na New York good bye. 1
paro Odesláno 8. srpna Nahlásit Odesláno 8. srpna Vločky ve Vorkutě Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1
paro Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna Roztáčíš CRRT?Sent from my iPhone using Tapatalk 1
petpel Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna I přes připomínky mé polovičky si myslím že i hnědka k nim jde.
paro Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna LHC ve Vorkutě. Vloček by byla dnes škoda. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
M.K. Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Bylo hezky a všichni dopadli v rámci možností dobře, jsem spoko... 2
petpel Odesláno středa v 05:35 Nahlásit Odesláno středa v 05:35 Dnes mne šokoval pohled na kolegu který své chytré hobinky vyměnil poprvé za databanku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se