DAveDOG Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Jo to je náš papamobil, a v tom se já vozím, 799026-0. Ne že by mě nechtěli půjčit velkou mašinu ale zrovna zaskakuji za maroda co tam jezdí pravidelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimjim Odesláno 23. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2009 Roman me predbehl... ani nevim, jestli ti to zavidim... u osmnactek mozna jo, ale i anatomie starne... Nooo, závidět není co... jsem především profík, .. Anatomie je věčná .... asi tak jako hodinky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Foceno v našem papamobilu (lok. řady 799) . Nepoznám lepšie spojenie ako mašinka+mechanické hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Nepoznám lepšie spojenie ako mašinka+mechanické hodinky. Je to paráda..ještě kdyby tak ta mašinka byla parní..to by bylo něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Je to paráda..ještě kdyby tak ta mašinka byla parní..to by bylo něco... asi takhle? Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 asi takhle? Jo, tak to je ono...supertruper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Jo, tak to je ono...supertruper Ten pán to poistil. Jedny má na ruke a druhé vreckové na retiazke vo veste. Aj rušňovodiči v japonských Šikanzenoch majú okrem vlastných náramkových aj služobné mechanické vreckové Omegy . V mašine na palubnej doske je presne určené miesto, kde ich pri nástupe do služby vložia a majú celý čas na očiach. Zaujímavé spojenie - Šikanzen+Omega a vlastne aj moderná technológia+tradícia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 Dříve strojvedoucí fasovali kapesní hodinky, nádherné několikrát jsem je viděl ale to je bohužel už minulost. Přitom v předpise je napsáno že strojvedoucí má mít ve službě správně jdoucí hodinky. Asi to obešli tím že nám vydali služební mobily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 doplneni: fotila to manzelka predloni. kazdorocne mame takrikajic za humny velkou vystavu parnich stroju (parni mlaticky, parni kolotoce, parni stroje vseho druhu). je to super, ale pak se clovek pul dne umyva od sazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WatchFan1 Odesláno 24. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2009 (upraveno) tak to je SUPER fotka !! (Canon RebelXTi/400D s 50mm f1.8 objektivom !) Upraveno 24. prosince 2009 uživatelem WatchFan1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Konečně pořádné pracovní foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ranta Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Konečně pořádné pracovní foto. Pěkné pracovní fotky. Kromě druhé. Co máš za šéfa, že ti dovolí mít takový mrďajs u stroje. Klíče a měřidlo na jedný kopě! Fuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Na ozubených kolech jim to sluší nejvíc. Tak nějak k sobě prostě patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2010 Pěkné pracovní fotky. Kromě druhé. Co máš za šéfa, že ti dovolí mít takový mrďajs u stroje. Klíče a měřidlo na jedný kopě! Fuj. Tebe bych chtěl mít za šéfa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reey Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 16. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2010 (upraveno) Ja som holt kancelarska krysa. Co mi ale nebrani obcas si vziat do prace kus plastu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 16. února 2010 uživatelem flyte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Sinn na LKPR v APC na CSA OPS, aneb vcerejsi kalne rano vyvolane sopecnym mrakem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 12. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2010 Sinn na LKPR v APC na CSA OPS, aneb vcerejsi kalne rano vyvolane sopecnym mrakem Co to je za zkratky?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 dnes jsem po dlouhé době si vzal svoje první Prim z IV.třídy ZŠ Ani mě nějak po 2 hod na ruce nepřijdou malé. Alpinisty odpočívají doma a na ty lídloffky to do práce opravdu není Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2010 dnes jsem po dlouhé době si vzal svoje první Prim z IV.třídy ZŠ Ani mě nějak po 2 hod na ruce nepřijdou malé. Alpinisty odpočívají doma a na ty lídloffky to do práce opravdu není sorry za OT..hej X-Bobe, já měl na ZŠ ty stejné a čórli mi je na vojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se