Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo to je náš papamobil, a v tom se já vozím, 799026-0. Ne že by mě nechtěli půjčit velkou mašinu ale zrovna zaskakuji za maroda co tam jezdí pravidelně.

Odesláno
  kibi napsal:
Roman me predbehl... :D

ani nevim, jestli ti to zavidim... u osmnactek mozna jo, ale i anatomie starne... ;)

Nooo, závidět není co... jsem především profík, ..

Anatomie je věčná .... asi tak jako hodinky......

Odesláno
  Diamondking napsal:
Jo, tak to je ono...supertruper :)

Ten pán to poistil. Jedny má na ruke a druhé vreckové na retiazke vo veste. :speak_cool: Aj rušňovodiči v japonských Šikanzenoch majú okrem vlastných náramkových aj služobné mechanické vreckové Omegy . V mašine na palubnej doske je presne určené miesto, kde ich pri nástupe do služby vložia a majú celý čas na očiach. Zaujímavé spojenie - Šikanzen+Omega a vlastne aj moderná technológia+tradícia.

Odesláno

Dříve strojvedoucí fasovali kapesní hodinky, nádherné několikrát jsem je viděl ale to je bohužel už minulost. :( Přitom v předpise je napsáno že strojvedoucí má mít ve službě správně jdoucí hodinky. Asi to obešli tím že nám vydali služební mobily.

Odesláno

doplneni: fotila to manzelka predloni. kazdorocne mame takrikajic za humny velkou vystavu parnich stroju (parni mlaticky, parni kolotoce, parni stroje vseho druhu). je to super, ale pak se clovek pul dne umyva od sazi.

Odesláno (upraveno)

tak to je SUPER fotka !! (Canon RebelXTi/400D s 50mm f1.8 objektivom !)

Upraveno uživatelem WatchFan1
  • po 4 týdnech...
Odesláno
  vraby napsal:
Konečně pořádné pracovní foto. :thumbsup_anim:

Pěkné pracovní fotky. Kromě druhé. Co máš za šéfa, že ti dovolí mít takový mrďajs u stroje. Klíče a měřidlo na jedný kopě! Fuj.

Odesláno
  ranta napsal:
Pěkné pracovní fotky. Kromě druhé. Co máš za šéfa, že ti dovolí mít takový mrďajs u stroje. Klíče a měřidlo na jedný kopě! Fuj.

Tebe bych chtěl mít za šéfa :suicide_anim:

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
  Skeleton napsal:
Sinn na LKPR v APC na CSA OPS, aneb vcerejsi kalne rano vyvolane sopecnym mrakem :P
Co to je za zkratky?!? :)
Odesláno

dnes jsem po dlouhé době si vzal svoje první Prim z IV.třídy ZŠ :) Ani mě nějak po 2 hod na ruce nepřijdou malé. Alpinisty odpočívají doma a na ty lídloffky to do práce opravdu není :D

post-523-1273818632.jpg

Odesláno
  X-Bob napsal:
dnes jsem po dlouhé době si vzal svoje první Prim z IV.třídy ZŠ :) Ani mě nějak po 2 hod na ruce nepřijdou malé. Alpinisty odpočívají doma a na ty lídloffky to do práce opravdu není :D

sorry za OT..hej X-Bobe, já měl na ZŠ ty stejné a čórli mi je na vojně :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...