Návštěvník Tada Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Hodně záleží na zpracování kůže a z které části zvířete je - hovězí bok je ideální na řemeny a opasky, ale ne řemínek k hodinkám moc dobrý nebude. V tom případě zvolím kozí pysk, klokaní vak, mývalí oháňku nebo hadí břuch
kejklik Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 V tom případě zvolím kozí pysk, klokaní vak, mývalí oháňku nebo hadí břuch Nejlepší řemeny jsou z Milisovo šourku: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16380
SAS Odesláno 29. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2009 Nejlepší řemeny jsou z Milisovo šourku: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16380 Jo Millis a jeho komentáře. Ale prej není nad řemen z veverčákova šourku
cody Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 ...Škrtiče najdeš v každým petshopu, odkud jsou asi ty mláďata a co s uhynulými kusy? Jen malá část pochází z odlovu v přírodě... V tomhle se pletes. V praxi jen mala cast bezne prodavanych skrticu (vyjimka jsou burzy chovatelu) je z odchovu chovatelu. Jsou totiz drazsi. Vetsinou se to propasuje v kontejnerech a pri tomhle transportu je jejich umrtnost cca 30-50%. Da se to poznat podle zbarveni male casti kuze na hlave. Had z odchovu ikdyz na nej budes tejden svitit nejsilnejsima zarivkama nikdy tohle zbarveni nema. To dokaze jen tropicke slunce i za par dni. Kdyby jsi videl jak vypada CITES na hada pocural by jsi se smichy. Je to car papiru s popisem odkud, kdy apod. plus fotka z hadovo ranneho detstvi. A zkus ho poznat ze je to on a ne jiny:-(
SAS Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 V tomhle se pletes. V praxi jen mala cast bezne prodavanych skrticu (vyjimka jsou burzy chovatelu) je z odchovu chovatelu. Jsou totiz drazsi. Vetsinou se to propasuje v kontejnerech a pri tomhle transportu je jejich umrtnost cca 30-50%. Da se to poznat podle zbarveni male casti kuze na hlave. Had z odchovu ikdyz na nej budes tejden svitit nejsilnejsima zarivkama nikdy tohle zbarveni nema. To dokaze jen tropicke slunce i za par dni. Kdyby jsi videl jak vypada CITES na hada pocural by jsi se smichy. Je to car papiru s popisem odkud, kdy apod. plus fotka z hadovo ranneho detstvi. A zkus ho poznat ze je to on a ne jiny:-( Jo, CITES jsem viděl a na jejich "pravost" mám stejný názor. BTW. mám doma staré číslo časopisu National Geographic, někdy ze začátku 80-tých let. Je tam nádherná reportáž o černém obchodu se zvířaty. A kromě jiného jsou tam fotky čistých, nevyplněných ale už orazítkovaných a podepsaných veterinárních certifikátů z Indie.
Návštěvník Tada Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Já včera nakonec objednal pštrosa, mám blbý pocit, že kvůli mě nezabili nějaké vzácnější zvíře
SAS Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Já včera nakonec objednal pštrosa, mám blbý pocit, že kvůli mě nezabili nějaké vzácnější zvíře Tak to buď v klidu. Pštros je i u nás už celkem běžné jatečné zvíře a v Česku je několik farem s jejich chovem.
Návštěvník Tada Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Tak to buď v klidu. Pštros je i u nás už celkem běžné jatečné zvíře a v Česku je několik farem s jejich chovem. No právě...
Onisan Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Pštros je vpodstatě jenom velká slepice... V pohledu přes lidský stůj je to stejné zvíře jako prase, kráva, slepice... klokan...
SAS Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 No právě... Že já na tebe pošlu Grínpísáky, ať Ti udělají u baráku protestní pochod a zablokujou vchod do domu!!
Návštěvník Tada Odesláno 4. února 2009 Nahlásit Odesláno 4. února 2009 Já jsem na černé listině Greenpeace už dlouho, zhruba od doby, kdy jsem prohlásil, že jakožto ekolog a milovník přírody dávám v autě přednost dřevěnému obložení z pravého dřeva (kořen ořechu tam mám) a nejraději že mám sedačky plněné vláknem z kokosových palem. No a to, že jsem jen tak z plezíru prohnal přes léto svým bezkatalyzátorovým motorem necelých 500litrů benzínu během cesty po poznání řidičské nirvány v evropě tomu taky moc nepřidalo
pindero Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Nebude teď někdo v nejblížší době objednávat nějaký řemen z exota?? Objednal bych si taky a podělili bychom se o poštovné.
Baker Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Nebude teď někdo v nejblížší době objednávat nějaký řemen z exota?? Objednal bych si taky a podělili bychom se o poštovné. a odkud ?
Baker Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 To je jedno Snad tak ve vyhledu 14 dnu, pokud to nespecha. Kdyz mi posli do SZ co a v jakem rozmeru chces.
kejklik Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 INFO: Dnes mi dorazil mailik z USA, že pokud budu objednávat řemeny z Panatime, dostanu 10% slevu při zadání hesla HODINKEE. Odzkoušeno, je to funkční.
Baker Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 INFO: Dnes mi dorazil mailik z USA, že pokud budu objednávat řemeny z Panatime, dostanu 10% slevu při zadání hesla HODINKEE. Odzkoušeno, je to funkční. Kam to heslo zadavas ?
Baker Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 info SZ Diky, jinak pokud tam objednavas casteji, pridal bych se.
kejklik Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 V pátek 13.3. po 15:00 odesílám na Panatime objednávku. Pokud je o něco ještě zájem, prosím SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se