Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Hodně záleží na zpracování kůže a z které části zvířete je - hovězí bok je ideální na řemeny a opasky, ale ne řemínek k hodinkám moc dobrý nebude.

V tom případě zvolím kozí pysk, klokaní vak, mývalí oháňku nebo hadí břuch :)

• Odpovědi 201
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
...Škrtiče najdeš v každým petshopu, odkud jsou asi ty mláďata a co s uhynulými kusy? Jen malá část pochází z odlovu v přírodě...

V tomhle se pletes. V praxi jen mala cast bezne prodavanych skrticu (vyjimka jsou burzy chovatelu) je z odchovu chovatelu. Jsou totiz drazsi. Vetsinou se to propasuje v kontejnerech a pri tomhle transportu je jejich umrtnost cca 30-50%. Da se to poznat podle zbarveni male casti kuze na hlave. Had z odchovu ikdyz na nej budes tejden svitit nejsilnejsima zarivkama nikdy tohle zbarveni nema. To dokaze jen tropicke slunce i za par dni. Kdyby jsi videl jak vypada CITES na hada pocural by jsi se smichy. Je to car papiru s popisem odkud, kdy apod. plus fotka z hadovo ranneho detstvi. A zkus ho poznat ze je to on a ne jiny:-(

Odesláno
V tomhle se pletes. V praxi jen mala cast bezne prodavanych skrticu (vyjimka jsou burzy chovatelu) je z odchovu chovatelu. Jsou totiz drazsi. Vetsinou se to propasuje v kontejnerech a pri tomhle transportu je jejich umrtnost cca 30-50%. Da se to poznat podle zbarveni male casti kuze na hlave. Had z odchovu ikdyz na nej budes tejden svitit nejsilnejsima zarivkama nikdy tohle zbarveni nema. To dokaze jen tropicke slunce i za par dni. Kdyby jsi videl jak vypada CITES na hada pocural by jsi se smichy. Je to car papiru s popisem odkud, kdy apod. plus fotka z hadovo ranneho detstvi. A zkus ho poznat ze je to on a ne jiny:-(

Jo, CITES jsem viděl a na jejich "pravost" mám stejný názor. BTW. mám doma staré číslo časopisu National Geographic, někdy ze začátku 80-tých let. Je tam nádherná reportáž o černém obchodu se zvířaty. A kromě jiného jsou tam fotky čistých, nevyplněných ale už orazítkovaných a podepsaných veterinárních certifikátů z Indie.

Návštěvník Tada
Odesláno

Já včera nakonec objednal pštrosa, mám blbý pocit, že kvůli mě nezabili nějaké vzácnější zvíře :( :P

Odesláno
Já včera nakonec objednal pštrosa, mám blbý pocit, že kvůli mě nezabili nějaké vzácnější zvíře :( :P

Tak to buď v klidu. Pštros je i u nás už celkem běžné jatečné zvíře a v Česku je několik farem s jejich chovem.

Návštěvník Tada
Odesláno
Tak to buď v klidu. Pštros je i u nás už celkem běžné jatečné zvíře a v Česku je několik farem s jejich chovem.

No právě...

Odesláno
No právě...

Že já na tebe pošlu Grínpísáky, ať Ti udělají u baráku protestní pochod a zablokujou vchod do domu!! :devil:

Návštěvník Tada
Odesláno

Já jsem na černé listině Greenpeace už dlouho, zhruba od doby, kdy jsem prohlásil, že jakožto ekolog a milovník přírody dávám v autě přednost dřevěnému obložení z pravého dřeva (kořen ořechu tam mám) a nejraději že mám sedačky plněné vláknem z kokosových palem. No a to, že jsem jen tak z plezíru prohnal přes léto svým bezkatalyzátorovým motorem necelých 500litrů benzínu během cesty po poznání řidičské nirvány v evropě tomu taky moc nepřidalo :D

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

INFO:

Dnes mi dorazil mailik z USA, že pokud budu objednávat řemeny z Panatime, dostanu 10% slevu při zadání hesla HODINKEE. Odzkoušeno, je to funkční.

Odesláno
INFO:

Dnes mi dorazil mailik z USA, že pokud budu objednávat řemeny z Panatime, dostanu 10% slevu při zadání hesla HODINKEE. Odzkoušeno, je to funkční.

Kam to heslo zadavas ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...