Baker Odesláno 12. března 2009 Nahlásit Odesláno 12. března 2009 V pátek 13.3. po 15:00 odesílám na Panatime objednávku. Pokud je o něco ještě zájem, prosím SZ. SZ uz jsem poslal, registroval jsi ji ?
kejklik Odesláno 13. března 2009 Nahlásit Odesláno 13. března 2009 Kdo si co poptal z Panatime sortimentu, má objednáno. Ozvu se přes SZ, až zboží dorazí.
Baker Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Kdo si co poptal z Panatime sortimentu, má objednáno. Ozvu se přes SZ, až zboží dorazí. Kdyby jsi nahodou zase neco objednaval, dej vedet. Dik.
xbenny Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Kdyby jsi nahodou zase neco objednaval, dej vedet. Dik. Taky bych se opet pridal jestli jeste bude prilezitost.
Baker Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Taky bych se opet pridal jestli jeste bude prilezitost. Tento tyden tam budu neco brat, takze mi napis, co budes chtit.
pindero Odesláno 31. května 2009 Nahlásit Odesláno 31. května 2009 Kdyby měl někdo zájem o řemen na své OP ap. Tady
romco Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Odesláno 14. června 2009 po precitani tohoto threadu vidim ze hodinky proste treba usadit na nieco pekne, cim exotickejsie a jedinecnejsie, tym lepsie. niejsom ziadny zaslepeny aktivista, mam kozeny opasok aj topanky ale niektore nazory mi tu prijdu totalne ignorantske. niekto tu spominal, a s tymto suhlasim, ze vobec moznost specialneho chovu zvierat na kozu, maso atd. predsa neznamena, ze su tieto chovy spravne. do istej miery ale uznavam to, ze ak sa zvierata daju chovat v zajati, je mozne kontrolovat ich stav a predist uplnemu vyhubeniu. o tom, ze existuju slonie, klokanie a ine farmy som sa docital az tu. vedel by mi niekto povedat, ako je mozne chovat zraloky, vo velkom...? pretoze nazvat zraloka ?trzni rybou? a tym odobrit zraloci remen je ujete. pri tempe akym sa zabijaju a veku, v ktorom sa dokazu rozmnozovat (vela druhov az pri 10+ rokov) sa tu bavime o uz davno ohrozenom zvierati, ktore ani nahodou nieje mozne oznacit za bezne ?dostupne? a tym padom ?obetovatelne?. naopak, zraloky maju tu smolu, ze ich plutvy a polievky z nich ludia povazuju za lahodku. prave lovenie pre plutvy je jednou z najnezmyselnejsich (a nezakonnych) aktivit ake ma napadnu. a co spravit s umierajucim zralokom bez plutiev? bud ho kopnut spat do vody alebo ho este nejako vyuzit, na maso, kozu a pod. cize za mna palec dole a radsej budem mat tah...
kejklik Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 cize za mna palec dole a radsej budem mat tah... jasně, pořiď si tah z vysoce legované nerezové oceli, tvoje uhlíková stopa bude o to mohutnější. Když se začnete starat o to, kde se likviduje zeměkoule, skončíte v "rozvojovém" světě, kde je nejedlý odpad (třeba kůže) využit z několika promile na výrobu "luxusního" zboží. Zbytek skončí v přírodním cyklu - moře nebo země za vesnicí. Nic ale nepřijde nazmar!!
romco Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 ja som ale nerozpraval o probleme, ze niektore zvierata sa lovia len kvoli kozi, tak to v pripade zralokov nie je. len som chcel poukazat na to, ze druhy, ktore boli nedavno bezne, dnes uz bezne nemusia byt (z roznych dovodov) a zacinaju sa pomaly radit do skupiny ohrozenych. cize mat na ruke pre nas exoticke zviera je jedna vec, mat hodinky zavesene na ohrozenom, aj ked nie zakon chranenom zvierati je podla mna ina.
New Milis Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Jeden z nejkrásnějších a nejlepších řemenů je ze žáby, navíc chudáků žab je ještě dost. Shodou okolností je teď prej nějakej i v sekci prodej, ale je nějakej levnej, asi to bude fejk. Ale nechtěl bych urazit prodávajícího, to je seriosní člověk...
Jakubisko Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Jeden z nejkrásnějších a nejlepších řemenů je ze žáby, navíc chudáků žab je ještě dost. Shodou okolností je teď prej nějakej i v sekci prodej, ale je nějakej levnej, asi to bude fejk. Ale nechtěl bych urazit prodávajícího, to je seriosní člověk... Zaba? No nevim, obcas spim s hodinkami a nechtel bych se rano probudit vedle nejakeho prince...
Andrew Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Našel jsem docela zajímavý link, pokud to tu už bylo, tak pro připomenutí http://www.abp-paris.com/watchbands_creati...rid=7&cid=1
safi Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 Doporučuji první video o výrobě bot z cordovan shell ze stránky http://www.clubnomos.de/kino.htm
Baker Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Nepotrebujete nekdo nejaky remen z strappedfortime.com, chci tam objednat pouze jeden remen, prida se nekdo ?
Vit Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Oživím toto starší vlákno. Máte někdo osobní zkušenost s řemínkem z rejnočí kůže? Nepůsobí to v reálu moc zdobeně a žensky? Jak je to s jeho odolností, neloupe se to? Je měkký? Líbí se mi tento vzor: a chtěl bych to dát na toto:
jacob Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Máte někdo osobní zkušenost s řemínkem z rejnočí kůže? Já jsem si jeden řemen z rejnoka koupil před dvěma lety v Thajsku a vzhledově byl moc pěkný (klasicky černý a docela lesklý), ale bohužel nebyl zřejmě příliš voděodolný, anebo kvalitní, protože se po půl roce rozložil. Je ale potřeba říct, že stál asi 10 dolarů. Nyní mám z "exotických" zvířat od Oty (Zrna) řemen z pštrosí kůže a to je jiná kvalita :-).
Jeremy Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Mam z toho tasku a penezenku. Ty kulicky jsou jako z kosti, ale ohebnost zavisi spis na podkladove kuzi. Na hodinkach by to mohlo vypadat dobre, hlavne na takovejch oblekovejsich.
zrno Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Jeden rejnok mi tu leží na stole :-) a ohebný to je v pohodě a přesně jak psali kolegové , záleží na tloušťce a tuhosti podkladové kůže. Bohužel u rejnoka je problematické prošívání protože ty "kuličky" jsou defakto kost takže prošití maximálně na nejvíc exponovaných místech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2012 Mám z rejnoka pásek do kalhot - je pevný a i ohebný a zatím - cca po roce není nijak poškozený. Uvažuji i o řemínku na hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se