Harwey Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2023 Tak sa nam Elton pustil aj do pier. https://www.prim.cz/novinka-limitovana-edice-kaligraf https://www.elton.cz/cz/produkt/kaligraf-2023-le-115309/
PavelK Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2023 Balzám na ošetření pouzdra je pro mě překvapivou součástí balení. Ještě by se hodil další prostředek na ošetření dřeva. A samozřejmě nějaké hadříky pro aplikaci. A co teprve péče o samotný hrot a vnitřek pera, to si jistě žádá spoustu dalšího příslušenství, které v balení chybí. Zaujalo mě ovšem zejména toto upozornění, které v podstatě naznačuje, že se tím perem nedá psát: KALIGRAF 2023 LE není psacím nástrojem
JR_2010 Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2023 (upraveno) před 1 hodinou, PavelK napsal: ... Zaujalo mě ovšem zejména toto upozornění, které v podstatě naznačuje, že se tím perem nedá psát: KALIGRAF 2023 LE není psacím nástrojem To není upozornění, ale část jakéhosi marketingového sdělení, tohle je tedy dost vytržený z kontextu. Jinak se mi to docela líbí, ale já nejsem cílovka. Upraveno 20. listopadu 2023 uživatelem JR_2010
Komplikace_Dejv Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2023 (upraveno) Já to chápu, že se s tím psát dá. Jen to není psací nástroj, ale něco víc. Psací nástroj bude spíš něco levnějšího. Upraveno 20. listopadu 2023 uživatelem Komplikace_Dejv
ferrycz Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2023 tak psát se s tím dá, je to "normální" bombičkový pero, v této variantě s plnitelným adapterem. osobně se mi to líbí. ten nádor ze kterýho to je je krásný "dřevo" zpracování je dokonalý , možná proto , že to dělají borci z wood factory z Jablonce. Jen mne trošku mrzí, že po odšroubování nejde vršek nasadit na horní stranu pera, musí se bud odložit nebo držet v ruce. mám raději když se nasadí "nahoru" a de facto prodlouží pero jako celek. takhle hezky to má např. vyladěný Blancpain. nicméně to pero z "PRIM" se mi líbí
PavelK Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2023 Já samozřejmě chápu, že se s tím psát dá, a z kontextu jsem to vytrhl záměrně. Jen prostě nemám rád tyhle marketingové kecy, no. Přijde mi totiž, že dělají z lidí blbce. To je přece každému zřejmé, že to není myšlené na všední použití; na druhou stranu, pokud si to někdo může dovolit a chce to používat jako běžný psací nástroj, je to jeho věc a PRIM mu do toho nemá co mluvit.
JR_2010 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2023 Nesmíš bejt tak přísnej, já myslím, že tím chtěl básník říct, že nenabízejí jen obyčejný péro na luštěníí křížovek. ale solitér, kterým si můžeš večer u zapáleného krbu, se psem u nohou a sklenkou whisky vyplňovat vědomostně kombinační úlohy (samozřejmě ne v trenkách a tílku, to dá rozum)
ferrycz Odesláno 26. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2023 V 21. 11. 2023 v 11:39, JR_2010 napsal: Nesmíš bejt tak přísnej, já myslím, že tím chtěl básník říct, že nenabízejí jen obyčejný péro na luštěníí křížovek. ale solitér, kterým si můžeš večer u zapáleného krbu, se psem u nohou a sklenkou whisky vyplňovat vědomostně kombinační úlohy (samozřejmě ne v trenkách a tílku, to dá rozum) přesněéééé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se