geralt Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 Sinn U50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 V 13. 12. 2023 v 23:16, Adamus132 napsal: No řekl bych, že asi zůstanu u těch Sinnů. Stále mě to k nim táhne a mají svoje kouzlo. Akorát Sinn z tvého předvýběru nemají lunetu, což jsi v prvním příspěvku psal, že bys preferoval... Musím souhlasit s @Chronopetr, že ve tvém předvýběru jsou obrovské rozdíly mezi jednotlivými modely... Chtělo by to aspoň trochu konkrétnější zadání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamus132 Odesláno 17. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 12 hodinami, Lookyn napsal: Akorát Sinn z tvého předvýběru nemají lunetu, což jsi v prvním příspěvku psal, že bys preferoval... Musím souhlasit s @Chronopetr, že ve tvém předvýběru jsou obrovské rozdíly mezi jednotlivými modely... Chtělo by to aspoň trochu konkrétnější zadání No, lunetu mají, ale pevnou. Každopádně spíš preferuju datum než otočnou lunetu. A Sinn jsem myslel celkově jako značku. Nemusí to být 556ky, klidně 104 atd.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 před 6 hodinami, Adamus132 napsal: No, lunetu mají, ale pevnou. Každopádně spíš preferuju datum než otočnou lunetu. A Sinn jsem myslel celkově jako značku. Nemusí to být 556ky, klidně 104 atd.. 104 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se