Přejít na obsah

Wolbrook

Doporučené příspěvky

Nějak sem to nedopsal... jestli klasiku ocel nebo tu verzi v bicolor.

Ale na tom bicoloru uz se mi tak nelibi ta zlata na tahu..ten bych bral spis celej ocelovej.

Třeba se jim dá napsat jestli by je nemohli prohodit..

Na té gumě to bicolor pouzdro vypadá super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sleduji ti značku asi rok, ale přijde mne to stejně jak u ostatních "evropských" značek. Výroba v Číně, kompletace v Evropě (strojek do toho dají už hotový), prásk nápis France na ciferník a je to. Neznamená to že nejsou dobré, ale chtělo by to víc. Třeba vlastní kalibr jak yema, i když se vyráběli dřív take v Číně.

Odkaz ke komentáři

Zrovna na micro Praha jsem to pozoroval. Microbrandy, ktere mely vlastni strojky nebo dalsi veci zacinaly na 1000 Eur, spis vys. Pokud znacku teprve na trh zavadeji, tak musi mit prijatelnou cenu. Mne se za microbrand 1000+ eur zatim prici davat.
Wolbrook to podle me dela dobre.

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, AndyAaron napsal:

Zrovna na micro Praha jsem to pozoroval. Microbrandy, ktere mely vlastni strojky nebo dalsi veci zacinaly na 1000 Eur, spis vys. Pokud znacku teprve na trh zavadeji, tak musi mit prijatelnou cenu. Mne se za microbrand 1000+ eur zatim prici davat.
Wolbrook to podle me dela dobre.

Přesně tak

Odkaz ke komentáři

za mě za ty peníze hodně muziky :) kdo chce inhouse, vlastní výrobu atd se nekouká po hodinkách za cca 10k :) 

U mě všechno špatně :D už zas víc přemýšlím o těch černých se zelenými indexy a v klasické oceli 😆 ach jo... proč jsem sem lezl !!!!

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Roman-ZA napsal:

bud v klude, to rozdychas :D :D

myslis tieto, vsak? 

bracelet-watch-skindiver-automatic-black-green-lum-rl-22-sa-001-bor-stl-le1.jpg?v=1665545216

jj tyhle... 

Napsal jsem před chvílí dotaz ohledně výměny toho bicolorovýho tahu za klasickej, abych měl přehled :D 

jinak našel jsem ještě tuhle vyprodanou variantu, taky krása..

https://wolbrook.com/products/skindiver-automatic-watch-two-tone-blue-sunray-white-tropic

a má i to pěknější dýnko... nevím proč je na některých to jednoduchý hnusný s logem Wolbrook a na některýh a těch starších je tuším fugu, nebo čtverzubec..

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Roman-ZA napsal:

Skindiver Professional maju rybicku a su nazvane DOUGLAS ;)  

Skindiver Automatic maju len napis ;) 

tak mrkni na ty co jsem dával odkaz...na tom bílým tropicu :)

a když projedeš net (jako já skoro půlden 😆) tak si všimneš že ty starší 39mm, co maj jen 100m tak ty maj rybu všechny 🤔 nebo aspoň já na to narazil.

Ty nový jak prošly změnama tak daly to nový lowcostový.

Odkaz ke komentáři

Ja vim na co je count down bezel, mel jsem ji na 104kach od Sinnu default_smile.gif Na pilotky ok, ale nesedi mi to na potapky. Tak jsem to myslel.
Edit: vyborna byla na stopovani susicky pradla. Vedel jsem, ze to susi 40min, tak jsem si to nastavil na lunete a bylo :)

Odkaz ke komentáři

V 9. 12. 2023 v 11:09, Spongebob napsal:

Asi do nich taky půjdu 😅

Modrý na BORu i s tím tropicem..

Jen řeším jestli klasiku

blue-dial-two-tone-skindiver-automatic-watch-white-lum-blue-tropic-strap-22-sa-034-rb1-blu.jpg

tiež sa mi veľmi páčili len už to mám od Glyciene

GLYCINEGoldeneye02.jpg.4c9c8313dd91b4f39510837f88ad25ff.jpg

ale do tých Skindiver Vintage asi pôjedem

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...