Spongebob Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Nějak sem to nedopsal... jestli klasiku ocel nebo tu verzi v bicolor. Ale na tom bicoloru uz se mi tak nelibi ta zlata na tahu..ten bych bral spis celej ocelovej. Třeba se jim dá napsat jestli by je nemohli prohodit.. Na té gumě to bicolor pouzdro vypadá super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Vyskusaj a daj vediet, co ti napisali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Sleduji ti značku asi rok, ale přijde mne to stejně jak u ostatních "evropských" značek. Výroba v Číně, kompletace v Evropě (strojek do toho dají už hotový), prásk nápis France na ciferník a je to. Neznamená to že nejsou dobré, ale chtělo by to víc. Třeba vlastní kalibr jak yema, i když se vyráběli dřív take v Číně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) Inhouse si jako microbrand určitě nemůžou dovolit a i kdyby, cena by byla úplně jinde. Edit: tím chci říct, že vývoj vlastního stroje je finančně náročný. Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Kolko je znaciek, ktore si vyrabaju vsetko v primeranej cene? Seiko a dalej? Ak sa kupi Seagull tak je to vsetko origo z krajiny povodu znaacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Zrovna na micro Praha jsem to pozoroval. Microbrandy, ktere mely vlastni strojky nebo dalsi veci zacinaly na 1000 Eur, spis vys. Pokud znacku teprve na trh zavadeji, tak musi mit prijatelnou cenu. Mne se za microbrand 1000+ eur zatim prici davat. Wolbrook to podle me dela dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 1 minutou, AndyAaron napsal: Zrovna na micro Praha jsem to pozoroval. Microbrandy, ktere mely vlastni strojky nebo dalsi veci zacinaly na 1000 Eur, spis vys. Pokud znacku teprve na trh zavadeji, tak musi mit prijatelnou cenu. Mne se za microbrand 1000+ eur zatim prici davat. Wolbrook to podle me dela dobre. Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 za mě za ty peníze hodně muziky kdo chce inhouse, vlastní výrobu atd se nekouká po hodinkách za cca 10k U mě všechno špatně už zas víc přemýšlím o těch černých se zelenými indexy a v klasické oceli ach jo... proč jsem sem lezl !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 bud v klude, to rozdychas myslis tieto, vsak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 15 minutami, Roman-ZA napsal: bud v klude, to rozdychas myslis tieto, vsak? jj tyhle... Napsal jsem před chvílí dotaz ohledně výměny toho bicolorovýho tahu za klasickej, abych měl přehled jinak našel jsem ještě tuhle vyprodanou variantu, taky krása.. https://wolbrook.com/products/skindiver-automatic-watch-two-tone-blue-sunray-white-tropic a má i to pěknější dýnko... nevím proč je na některých to jednoduchý hnusný s logem Wolbrook a na některýh a těch starších je tuším fugu, nebo čtverzubec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) Skindiver Professional maju rybicku a su nazvane DOUGLAS Skindiver Automatic maju len napis Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 před 10 minutami, Roman-ZA napsal: Skindiver Professional maju rybicku a su nazvane DOUGLAS Skindiver Automatic maju len napis tak mrkni na ty co jsem dával odkaz...na tom bílým tropicu a když projedeš net (jako já skoro půlden ) tak si všimneš že ty starší 39mm, co maj jen 100m tak ty maj rybu všechny nebo aspoň já na to narazil. Ty nový jak prošly změnama tak daly to nový lowcostový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 ktore maju 39mm? ja som nasiel len 40mm. s tou rybickou budes mat zrejme pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Omlouvám se za mystifikaci! Nevím co se mi k tomu přimotalo! Samo maj i ty starší 40mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 uz som sa zlakol, ze mi nieco za tie 2 roky, co ich sledujem, uslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Jeste u te novejsi verze probehl “upgrade” lunety a je odpoctova. Tomu moc nerozumim, ale zase jde o skindivery, tak to az tak neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 https://www.everestbands.com/blogs/bezel-barrel/elapsed-time-bezels-vs-countdown-bezels-which-is-more-practical Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Ja vim na co je count down bezel, mel jsem ji na 104kach od Sinnu Na pilotky ok, ale nesedi mi to na potapky. Tak jsem to myslel.Edit: vyborna byla na stopovani susicky pradla. Vedel jsem, ze to susi 40min, tak jsem si to nastavil na lunete a bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 10. prosince 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2023 V 9. 12. 2023 v 11:09, Spongebob napsal: Asi do nich taky půjdu Modrý na BORu i s tím tropicem.. Jen řeším jestli klasiku tiež sa mi veľmi páčili len už to mám od Glyciene ale do tých Skindiver Vintage asi pôjedem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2023 tak co ste kupili, chasnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se