Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý deň. Vie mi prosím niekto poradiť o aký typ hodiniek ide podľa ciferníku. Sú to omegy ale viac ako ciferníku nemám. Nikdy som nevidel omegy s dierou na sekundovú ručičku,,teda aspoň podľa mňa tam mohla byť "Ak sa v tom niekto vyzná poprosil by som.o bližšie informácie. Rok výroby alebo aspoň typ strojčeka. Ďakujem za každú odpoveď 

Odesláno
před 1 minutou, petercurik napsal:

Fotku mam ale vo vysokom rozlišení nechce mi to tu načítať. 

Ak mi napíšete mail na môj tak vám ju prepošlem. petercurik27@gmail.com Zatiaľ vám ďakujem že ste sa aspoň ozval.

Odesláno
před 13 hodinami, petercurik napsal:

Ak mi napíšete mail na môj tak vám ju prepošlem. petercurik27@gmail.com Zatiaľ vám ďakujem že ste sa aspoň ozval.

Většina z nás uploaduje fotky na nějaký extrerní server, uložiště a sem kopíruje jen adresu fotky.. Vpravo dole klikneš na "vložit další média" a pak "vložit obrázek z URL" :) 

Odesláno
před 8 hodinami, Axel napsal:

Väčšina z nás uploaduje fotky na nejaký extrérny server, úložisko a sem kopíruje len adresu fotky. Vpravo dole klikneš na "vložiť ďalšie médiá" a potom "vložiť obrázok z URL":) 

Ja som len obyčajný stolár toto v živote nezvládnem

před 22 hodinami, petercurik napsal:

Fotku mam ale vo vysokom rozlišení nechce mi to tu načítať. 

Odesláno

Je to zcela zniceny a bezcenny smaltovany cifr z kapesnich hodinek. Podle me je to dira vznikla upadenim sekundoveho subdialu :)
Zda se ze nema ani nozky uz, ja bych to vyhodil do kose a sel zdobit treba stromek radej...

Odesláno (upraveno)

Ďakujem za odpoveď. To ja som nezhanal informácie pre seba ale pre starého hodinára ktorý tento ciferník kúpil na burze starožitnosti iba preto, aby zistil z akého je to strojčeka lebo za celý život sa s niečím takým nestretol. Ja som si aj myslel že to bude len odpadnute pár takých som našiel aj s tým krúžkom ale keďže ja sa v tom nevyznám tak som mohol len hádať. Každopádne ďakujem za vašu odpoveď a prepáčte že som vás s tým obťažoval. Želám vám pekné sviatky a všetko dobré. S pozdravom Peter Čurik 

Upraveno uživatelem petercurik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...