pavel23 Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 Tak mě to mrzí, ale teď mi volali, že jdu ve čtvrtek do práce. Tak to asi nestihnu a to jsem chtěl s Kamilem pokecat taky o té dietě z blesku. Uvidí buď přijedu nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 ..... a to jsem chtěl s Kamilem pokecat taky o té dietě z blesku. Uvidí buď přijedu nebo ne. Tomu nevěř, to jsou kecy. Je to jednoduché, míň jíst a víc se hýbat. Všechny diety jsou jen berlička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2009 no jo,míň jíst....a víc se hejbat. Já už skoro nežeru a stejně tloustnu. Páč hejbat se(cvičit) teď nemůžu...... Ale máš pravdu. Vyvážená strava,pitný režim(voda dělá hodně) + pohyb........a nemusí se člověk trápit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Díky za příjemně strávený večer s Kamilem Codym a Atimem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Moc mě to štve, ale seknul jsem se v práci. Hlavě, že se to vydařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 (upraveno) Je to škoda že jsi se zaseknul, mysleli jsme na Tebe. Gandalf to asi řekl pěkně za nás za všechny, bylo to fakt moc příjemný. Jeden dotaz do pléna: Kolik je tady vlastně jihočechů? Přišlo nám, že je nás strašně málo co reagují na sraz jihočeský sekce. Nemluvě o tom, že nás drží nad vodou Kamil, vždycky to pěkně spunktuje a ještě nám vozí ukazovat takový skvosty! Ještě teď mám z vorlíků vodřený voči! (a v noci jsem se vodkopával) Těším se na další... Upraveno 27. června 2009 uživatelem atim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 ... že nás drží nad vodou Kamil, vždycky to pěkně spunktuje a ještě nám vozí ukazovat takový skvosty! Ještě teď mám z vorlíků vodřený voči! (a v noci jsem se vodkopával) Těším se na další... Nezapomeň na Gandalfa. S ním jsme založili tradici JČ srazů. A Orlíky zůstaly v Gomelu v trezoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 27. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2009 Jo panove, dobry to bylo. Jen me pak stvalo, ze jsem si nedal radeji to koleno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2009 Vážení Jihočeši! Kamil navrhuje zase možnost setkání jihočeský sekce, tak by jsme se k tomu měli postavit čelem. Termín 12. 10. 09, napište kdo by jste měl zájem pokecat. Cody při svých horečkách nakupuje jako šílenej tak by asi bylo na co koukat. Já bych vás zase rád viděl. Atim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2009 Jenze cody hned prodava jako silenej:-) Kazdopadne Suma urcite mit budu, tak by to bylo prijemne oranzove zpestreni. Jsem pro. Navic nejake levne pilotky mam porad v merku, snad se do te doby zadari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Tak jak to s vámi kluci vypadá? Jedinej Cody se ozval, ale co Gandalf, Pavel a tak? To je nás na jihu tak málo? Sejdeme se tedy a kde? Chci videt suma orange a další lahody! Také mám něco na chlubení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 Mě by se to hodilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 7. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2009 A já se to muslim zase dovědět jako poslední. Dostavím se v plném počtu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Musí nám ještě Kamil napsat v kolik a kde, těším se moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Musí nám ještě Kamil napsat v kolik a kde, těším se moc! Mně je to jedno kde, něco navrhněte. Tak kolem šesté? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Tak to by měli asi kluci budějický ale myslel jsem jestli zase někde nebudeš mít působiště a my by jsme tam dorazili za tebou, já se také snadno přizpůsobím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Tak to by měli asi kluci budějický ale myslel jsem jestli zase někde nebudeš mít působiště a my by jsme tam dorazili za tebou, já se také snadno přizpůsobím. Budu v motorestu Pegast, skvěle tam vaří, ale 12. mají zrovna sanitární den, kuchyně je zavřená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Krucipísek tak nevím co vymyslet jiného, nic mne nenapadá, dneska jsem bez fantazie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 U letiště Planá je restaurace Olympie, z té Stromovky to není daleko, od Krumlova při cestě a prej tam nevaří špatně a mají otevřeno - ověřil jsem to. Nebo něco navrhněte. Pro Kamila bych se cestou tam zastavil a taky ho odvezu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2009 Dobrý nápad. Já to beru, šéfe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se