Barunka105 Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Zdravím, před 2lety ve večerních hodinách jsem na obloze spatřila neznámý “předmět”. Když jsem ho spatřila celá jsem strnula a polil mě ledový pot. Nejsem si do teď jistá co by to mohlo být.. v ten moment na naší ulici nikdo nebyl, nikdo kdo by mi řekl, co to bylo.. Předmět letěl docela nízko, viděla jsem ho jen chvíli, potom jakoby se vypařil. Foto je z 16. února 2022, čas 19:30 Co by to mohlo být? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Co to ma spolocne s hodinkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Vypadá to na vzducholoď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Jav potvrdzujuci, ze ludska hlupost je nekonecna... myslim ten post. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Barunko, Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penále. Pominu ten fakt, že chronomag je mnohem méně pro podobné bádání vhodný, nežli astro-forum.cz. Jestliže však píšeš "v naší ulici", pak bys mohla prokázat alespoň tolik fištrónu, že napíšeš, KDE ta Tvoje ulice leží. Tedy ejhle, máme identifikované místo pozorování. Asi ses v okamžiku, kdy Tě polil ledový pot koukala NĚJAKÝM SMĚREM .... Vida, máme směr pozorování. No, asi byl Tvůj krček zalomen v nějakém úhlu. Vím, tady jsi napsala "docela nízko", ale to je asi stejně validní, jako docela hezká/docela hnusná. Ten předmět se pohyboval NĚJAKÝM SMĚREM. Jakým? Mimochodem, pokud směrem doleva, nahlíženo z pozice pozorovatele, tak máme polovinu vyluštěnu. NĚJAK jsi odhadla vzdálenost předmětu? Také asi panovaly nějaké podmínky. Dohlednost, teplota, vlhkost .... Bla bla bla atd. Myslím, že s Tebou bude na fóru docela legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 byl to Pepuv dron, kterym s oblibou sleduje sousedku Marii, ktera zacla vydelavat natacenim na onlyfans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barunka105 Odesláno 8. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Tak toto je jeden celý omyl! Spletla jsem si stránku.. můžete mi prosím poradit jak si tu smazat účet? Myslím, že patřím k docela ostrým tužkám v penále Trapasy a nehody se však dějí všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Ani omylem. Víš, máme tady vlákno pamětihodností. Neboj, určitě se tam ocitneš. Jo, mimochodem. Jakkoli mé otázky byly položeny značně pejorativně, jsou kurevsky k věci. A ta stránka, kam jsi to chtěla dát je mimibazar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barunka105 Odesláno 8. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 No tak to je výborný.. Tam jsem to v plánu psát neměla, ale bylo by to určitě lepší jak sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 A co hodinky? Hodinky nosíš? Třeba se ještě všechno v dobré obrátí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2024 Barunka nás již (z vlastního rozhodnutí) opustila. Vlákno LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.