Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostal jsem chuť na nějakou trochu hodinkovou uchylárnu, dneska přišly a celkem chápu proč jsou z nich všichni tak nadšený :D 

IMG_7189.jpeg

Odesláno

No tak jsou menší to je fakt, jako já mám ruku nějakých 18 cm a je pravda, že kdybych měl třeba 20+, tak už by asi byly malé no.

Odesláno

Tak ono je to asi tak nějak všechno dohromady. Neuvěřitelná kvalita zpracování za tu cenu, ten tah mi přijde kvalitativně obdobnej jako u hodinek za 100k. Krásně plynulý chod chrona.

A obecně ty hodinky jsou natolik osobitý a odlišný od běžný produkce, že každýmu prostě musí vykouzlit úsměv na tváři :) 

Nedokážu odhadnout jestli mě budou bavit týden nebo 10 let, tak jako tak jsou super o to více, že Brew do ČR nedováží, takže jich tady (a obecně v EU) bude asi velmi málo.

Odesláno (upraveno)

A co znamená ten jejich HYBRID VK68 MECA-QUARTZ CHRONOGRAPH?

...

Aha tak už vím:

U modelu Metric (a několika dalších modelů chronografů této značky) se společnost Brew rozhodla pro Mecha-Quartz VK68 od společnosti Seiko, který nabízí konvenční zobrazení času, 60minutový chronograf na desáté hodině, běžící sekundy na šesté hodině a datum diskrétně ukryté na 4:30. Ovládací prvky využívají konvenční korunku a dvoutlačítkové uspořádání a hodinky Metric mají vodotěsnost 50 metrů a uzavřenou ocelovou zadní stranu pouzdra. 

mě se moc líbí tyhle:

BREWRETROGRAPHFRONTCOBALTDIAL-SD.jpg?v=1700673307&width=3000

Upraveno uživatelem StK323f
Odesláno

Jojo ty Retrography se mi taky hodně libí, ale už mi přijde, že na ruce vypadají celkem velký a taky chtěl jsme něco na tahu, takže jsem vzal tyto. 
Fotit tedy sice neumím, ale o něco jsem se pokusil :D 

IMG_7237.jpeg

Odesláno

Sympatické hodinky.

Vypadají zábavně, ale ne infantilně. Pěkná kombinace barev. Už jsem po nich pokukoval, když se objevily.

Přeju, ať si u tebe místo najdou na delší dobu ;)

Odesláno (upraveno)

Díky chlapci, jsou to fajn levný hodinky. Budu se pokoušet fotit :D 

@ragu No nakonec jsem si je koupil od jednoho prodejce z Dánska. Z Ameriky je clo atd 1/3 ceny hodinek. Brew navíc stejně neposílá do ČR 😐 ale moc děkuju za tvůj tip :) 

Upraveno uživatelem watchboy
Odesláno

Bohužel mám aktuálně v hledáčku cca 3 (převážně levnější) kousky, které chci aktuálně vyzkoušet :D 
Chronobundus u mě po dlouhé době zase bohužel recidivoval, takže je možné, že tyto půjdou brzy do inzerce, pokud by někdo měl zájem, než je tam jednou nevyhnutelně hodím, nechť mi napíše. 

Odesláno

Ono úplně nejde o to, že by se mi nelíbily, ale mám hodinkovnici max na 9 hodinek a dal jsem si předsevzetí, že můžu mít tedy mas 9 hodinek, pokud chci zkusit jiné, musím nějake dát pryč :D a na pozici těchto levnějších fun hodinek můj chronobundus aktuálně vyžaduje zkusit 3 nové modely :D 

• po 3 týdnech...
Odesláno
  V 16. 1. 2024 v 13:00, watchboy napsal:

Jojo ty Retrography se mi taky hodně libí, ale už mi přijde, že na ruce vypadají celkem velký a taky chtěl jsme něco na tahu, takže jsem vzal tyto. 
Fotit tedy sice neumím, ale o něco jsem se pokusil :D 

IMG_7237.jpeg

Rozšířit  

Za mě nejhezčí z řady Metric, gratuluji k nádherným hodinkám 😊

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...