watchboy Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 Dostal jsem chuť na nějakou trochu hodinkovou uchylárnu, dneska přišly a celkem chápu proč jsou z nich všichni tak nadšený
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 Jojo, jsou to pěkné hodinky, jen je škoda, že jsou mi opravdu malé.
watchboy Odesláno 15. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 No tak jsou menší to je fakt, jako já mám ruku nějakých 18 cm a je pravda, že kdybych měl třeba 20+, tak už by asi byly malé no.
Harwey Odesláno 15. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 no tak sa rozpis, ze preco su z nich vsetci tak nadseny
watchboy Odesláno 15. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 Tak ono je to asi tak nějak všechno dohromady. Neuvěřitelná kvalita zpracování za tu cenu, ten tah mi přijde kvalitativně obdobnej jako u hodinek za 100k. Krásně plynulý chod chrona. A obecně ty hodinky jsou natolik osobitý a odlišný od běžný produkce, že každýmu prostě musí vykouzlit úsměv na tváři Nedokážu odhadnout jestli mě budou bavit týden nebo 10 let, tak jako tak jsou super o to více, že Brew do ČR nedováží, takže jich tady (a obecně v EU) bude asi velmi málo.
StK323f Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 (upraveno) A co znamená ten jejich HYBRID VK68 MECA-QUARTZ CHRONOGRAPH? ... Aha tak už vím: U modelu Metric (a několika dalších modelů chronografů této značky) se společnost Brew rozhodla pro Mecha-Quartz VK68 od společnosti Seiko, který nabízí konvenční zobrazení času, 60minutový chronograf na desáté hodině, běžící sekundy na šesté hodině a datum diskrétně ukryté na 4:30. Ovládací prvky využívají konvenční korunku a dvoutlačítkové uspořádání a hodinky Metric mají vodotěsnost 50 metrů a uzavřenou ocelovou zadní stranu pouzdra. mě se moc líbí tyhle: Upraveno 16. ledna 2024 uživatelem StK323f
dragys27 Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 @watchboy Jsou skvělý!! Kdyby byla ještě nějaká fotka, nebudu určitě sám, kdo se rád podívá. Gratuluji a ať baví o hodně déle než týden.
watchboy Odesláno 16. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Jojo ty Retrography se mi taky hodně libí, ale už mi přijde, že na ruce vypadají celkem velký a taky chtěl jsme něco na tahu, takže jsem vzal tyto. Fotit tedy sice neumím, ale o něco jsem se pokusil
Ubik Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Sympatické hodinky. Vypadají zábavně, ale ne infantilně. Pěkná kombinace barev. Už jsem po nich pokukoval, když se objevily. Přeju, ať si u tebe místo najdou na delší dobu
ragu Odesláno 16. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 Tak ti to nějak vyšlo, super. Jsou to hezký a zajímavý hodinky.
watchboy Odesláno 16. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2024 (upraveno) Díky chlapci, jsou to fajn levný hodinky. Budu se pokoušet fotit @ragu No nakonec jsem si je koupil od jednoho prodejce z Dánska. Z Ameriky je clo atd 1/3 ceny hodinek. Brew navíc stejně neposílá do ČR ale moc děkuju za tvůj tip Upraveno 16. ledna 2024 uživatelem watchboy
watchboy Odesláno 18. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 Bohužel mám aktuálně v hledáčku cca 3 (převážně levnější) kousky, které chci aktuálně vyzkoušet Chronobundus u mě po dlouhé době zase bohužel recidivoval, takže je možné, že tyto půjdou brzy do inzerce, pokud by někdo měl zájem, než je tam jednou nevyhnutelně hodím, nechť mi napíše.
watchboy Odesláno 18. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2024 Ono úplně nejde o to, že by se mi nelíbily, ale mám hodinkovnici max na 9 hodinek a dal jsem si předsevzetí, že můžu mít tedy mas 9 hodinek, pokud chci zkusit jiné, musím nějake dát pryč a na pozici těchto levnějších fun hodinek můj chronobundus aktuálně vyžaduje zkusit 3 nové modely
busmaker Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Odesláno 6. února 2024 V 16. 1. 2024 v 13:00, watchboy napsal: Jojo ty Retrography se mi taky hodně libí, ale už mi přijde, že na ruce vypadají celkem velký a taky chtěl jsme něco na tahu, takže jsem vzal tyto. Fotit tedy sice neumím, ale o něco jsem se pokusil Rozšířit Za mě nejhezčí z řady Metric, gratuluji k nádherným hodinkám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se