Tower Of Power Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 Tak se se mnou pomalu loučí mě AW5 Edition a ceka me rozhodnutí co dál. Začal jsem hodně sledovat své zdravotní metriky, a tak mě čím dál víc přitahuje přechod na Garmin platformu. Takhle aktuálně používám chytré hodinky: - platím s nimi- monitoruju veškeré sportovní aktivity- monitoruju svůj kalorický vydej- checkuju čas bez otočení zápěstí, tzn. nenechávám displej zhasnout- štve mě jednodenní výdrž - jakmile trasuju pomocí Stravy víc než 100km na kole, leckdy se hodinky nedoziju konce vyletu, proto normální AW už nechci- mám na hodinkách věrnostní karty v appce stocard- líbí se mi jejich lehkost - mám titanovou verzi - a o moc těžší bych nechtěl. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s přechodem z AW na Garmin platformu? Co vás štvalo? Co vás potěšilo? Nevymekli jste nakonec, a nepresedlali zpět na AW? Pokud bych něco kupoval, budou to poslední generace modelu Fenix nebo Epix, ale.pripadne AW Ultra, pokud vyhodnotím, že Garmin není to pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 Nejaka inspiracia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 24. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2024 V 20. 1. 2024 v 13:02, Tower Of Power napsal: Tak se se mnou pomalu loučí mě AW5 Edition a ceka me rozhodnutí co dál. Začal jsem hodně sledovat své zdravotní metriky, a tak mě čím dál víc přitahuje přechod na Garmin platformu. Takhle aktuálně používám chytré hodinky: - platím s nimi - monitoruju veškeré sportovní aktivity - monitoruju svůj kalorický vydej - checkuju čas bez otočení zápěstí, tzn. nenechávám displej zhasnout - štve mě jednodenní výdrž - jakmile trasuju pomocí Stravy víc než 100km na kole, leckdy se hodinky nedoziju konce vyletu, proto normální AW už nechci - mám na hodinkách věrnostní karty v appce stocard - líbí se mi jejich lehkost - mám titanovou verzi - a o moc těžší bych nechtěl. Je tu někdo, kdo má zkušenosti s přechodem z AW na Garmin platformu? Co vás štvalo? Co vás potěšilo? Nevymekli jste nakonec, a nepresedlali zpět na AW? Pokud bych něco kupoval, budou to poslední generace modelu Fenix nebo Epix, ale.pripadne AW Ultra, pokud vyhodnotím, že Garmin není to pravé. Omlouvám se, na otázku neumím odpovědět, co se týká smartwatch, měl jsem postupně Suunto, Samsung Galaxy Watch, Garmin D2 Charlie (což jsou v podstatě Fenix 5X), nějaké čínské za pár korun (koupeno ze studijních důvodů) a teď Samsung Galaxy Watch 6 Classic. S Apple nemám žádnou zkušenost. Jen se chci zeptat - štve Tě jednodenní výdrž, ale nemají AW Ultra, které máš jako alternativu, podobnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Měl jsem AW i Garmin. AW jsem nosil denně, hlavně kvůli tomu, že jsou to smart watch a v mnoha situacích to člověku pomůže...nadiktování zprávy hlasem, příjem hovoru na hlasitý reproduktor, ovládání hudby. To propojení s iPhonem je prostě o dost lepší, než jiné hodinky. Garmin nosím jen na sport a měřím s nimi jen sportovní aktivity. Kolo, běh, plavání, lyže.. Když je nepoužívám, tak je vypnu. Baterka tak vydrží několik tréninků a je to komfortní. Mám plastové Forerunner, proto je běžně nenosím. Nejsou to prostě hodinky na klasický nošení, pokud zrovna nechceš křičet do světa, že jsi běžec nebo triatlonista. V tomhle jsou určitě Fénix lepší a třeba v kombinaci s koženým řemínkem se asi dají nosí celý den. S Garminem zaplatíš, ale nedáš tam stocard, neodpovíš s nimi na zprávu atd. Ty notifikace to jen zobrazí na displeji, ale nejde s nimi nijak interagovat. Na sport jsou ale určitě lepší než AW. Měří skvělé spánek, body battery, kde jde třeba několik dní dopředu poznat, že na tebe něco leze a celkově když to člověk se sportem mysli vážně, tak to určitě dává smysl. V čem byly AW lepší bylo počítání bazénů a rozpoznání stylu plavání. Tam to fungovalo skvěle a Garmin občas až v půlce dalšího bazénu zjistí, že plaveš další bazén. Takže za mě, podstatě záleží, co chceš a potřebuješ. Sportovní hodinky, se kterými změříš cokoliv, zvládneš s nimi 200km kolo a budeš tam mít různý zdravotní metriky, tak určitě Garmin. AW v případě, že potřebuješ prodlouženou ruku telefonu a to sportování "nebereš úplně tak vážně". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 28. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2024 Omlouvám se, na otázku neumím odpovědět, co se týká smartwatch, měl jsem postupně Suunto, Samsung Galaxy Watch, Garmin D2 Charlie (což jsou v podstatě Fenix 5X), nějaké čínské za pár korun (koupeno ze studijních důvodů) a teď Samsung Galaxy Watch 6 Classic. S Apple nemám žádnou zkušenost. Jen se chci zeptat - štve Tě jednodenní výdrž, ale nemají AW Ultra, které máš jako alternativu, podobnou? Ty by mely vydrzet aspon dva dny. Coz je teda taky nic moc, ale aspon by mi to dalo jistotu, ze s nimi muzu byt treba cely den na kole.Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Já to nakonec vyřešil tím, že mám na jedné ruce Garmin hodinky, které používám 24/7 a na druhé AW Ultra jedničky, které střídám s mechanikama. Občas si AW vůbec nevezmu na ruku a mám jen jako prodlouženou ruku Iphone (u nich mi nevadí, že mi neměří aktivitu a zdraví po celý den a noc, protože to nedává do souvislosti jako Garmin). Navíc výdrž u AW je tragická i u Ultra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 V 26. 1. 2024 v 11:48, Bende napsal: S Garminem zaplatíš, ale nedáš tam stocard, neodpovíš s nimi na zprávu atd. Ty notifikace to jen zobrazí na displeji, ale nejde s nimi nijak interagovat.". Dovolím si Tě opravit, ale garmin už od páté řady uměl odpovídat na zprávy (messenger i whatsapp) předvolenými odpověďmi. Momentálně mám fenix6 a tam si můžu přidat i vlastní předvolené odpovědi. Není to plnohodnotné, ale kolikrát to stačí. K tématu už budu víceméně opakovat. Upřednostňuješ-li smartwatch funkce-->apple. Upřednostňuješ-li sportovní metriky a výdrž--> ber garminy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinJel Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 7 hodinami, 14titi napsal: Dovolím si Tě opravit, ale garmin už od páté řady uměl odpovídat na zprávy (messenger i whatsapp) předvolenými odpověďmi. Momentálně mám fenix6 a tam si můžu přidat i vlastní předvolené odpovědi. Není to plnohodnotné, ale kolikrát to stačí. K tématu už budu víceméně opakovat. Upřednostňuješ-li smartwatch funkce-->apple. Upřednostňuješ-li sportovní metriky a výdrž--> ber garminy. Bohužel to jde jen u Android telefonu. Iphone nic takového nepodporuje, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MG75 Odesláno 16. května 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2024 V 5. 2. 2024 v 10:02, MartinJel napsal: Já to nakonec vyřešil tím, že mám na jedné ruce Garmin hodinky, které používám 24/7 a na druhé AW Ultra jedničky, které střídám s mechanikama. Občas si AW vůbec nevezmu na ruku a mám jen jako prodlouženou ruku Iphone (u nich mi nevadí, že mi neměří aktivitu a zdraví po celý den a noc, protože to nedává do souvislosti jako Garmin). Navíc výdrž u AW je tragická i u Ultra. jsem na tom stejně, v podstatě AW jen do práce, abych nemusel pořád vytahovat mobil. Výdrž je fakt tragédie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se