Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejlepe svycary, ale ne bezpodminecne, ne uplne maly, vodotesny, pokud mozno s lepsim strojkem. cena kolem 10 000 je to mozne? a co doporucite? diky vsem

Odesláno
Nejlepe svycary, ale ne bezpodminecne, ne uplne maly, vodotesny, pokud mozno s lepsim strojkem. cena kolem 10 000 je to mozne? a co doporucite? diky vsem

Viděl jsi pohádku Obušku z pytle ven? Jestli ano, tak tam hostinský v jedné scéně popisuje jitrnici, jakou svět neviděl. Nevím, proč se mně ta scéna vybavila, když jsem četl tvoje zadání

Odesláno
Viděl jsi pohádku Obušku z pytle ven? Jestli ano, tak tam hostinský v jedné scéně popisuje jitrnici, jakou svět neviděl. Nevím, proč se mně ta scéna vybavila, když jsem četl tvoje zadání

:thumbsup_anim: já se omlouvám, ale také jsem si vzpoměl na pohádku....Ustrojená-neustrojená, obutá-neobutá, ani pěšky-ani na koni :thumbsup_anim:

Ale jinak jsem tady doporučoval krásné HAMILTONy na AUKRU, ale už jsou pryč, ale byly bájo :) Takže si ujasni jestli nové či trošku nošené a mohu doporučit hledej a koukej v sekci http://forum.chronomag.cz/index.php?showforum=5

To pro začátek bez nějaké povýšenosti nebo zesměšňování...

Odesláno

do " bazaru" koukam a na ty triton black koukam uz dlouho..jen si neumim predstavit jak se s nima popere rukav kosile vzhledem k vysce..a maj automaticky natah-u me se moc nenatahnou, proto hledam alternativu v manualu

Odesláno (upraveno)

Ha mám Tě, pleskám se po rameni, jak dovedu reagovat na unreal zadání :D

Steinhart Le Mans

švýcary - swiss made ano

vodotěsnost - 100 m

velké - 44 mm

strojek - mechanika unitas 6497

Tak co Mr. Somebady?

zdroj chronoshop

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

jj u jakuba koukam porad, ale uprimne receno mi tento design nechava naprosto klidnym.)

Odesláno
na ty triton black koukam uz dlouho..jen si neumim predstavit jak se s nima popere rukav kosile vzhledem k vysce..a maj automaticky natah-u me se moc nenatahnou

S tou kosili to asi bude problem, jsou dost masivni (na zivo neznam, jen z fotek), ale automatickyho natahu se neboj. Kdyz budes nosti jen ty jedny hodinky, tak se ti dotahnou, i kdyz vetsinu dne prosedis u pocitace.

Odesláno

fajn... no myslim ze jsem vycetl vysku 14mm coz je pekne..ale neumim si to predstavit na moji tlapce s kosili:)

Odesláno

Co Ollech? Nevím ale, jak jsou na tom s vodotěsností.... Co vlastně je pro Tebe vodotěsné? Pazoury si umeješ se všema, hlubinný rekord trhneš jen s některými a ty jako na sviňu nebývají tak často mechaniky za desítku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

no reknu to takhle-mel jsem vodotesne do 100m a jednou se vykoupaly se mnou max 5 metru ( nebyla to planovana akce, ale jump pro tonouciho) a bylo hotovo...pak jsem mel dlouhou dobu junghans ale ty umreli a oprava se nevyplati... pak jsem mel Q&Q (jen story pro pobaveni) a na ty mi slapla pritelkyne..a bylo hotovo ..takze tolik k te vodotesnosti...a pokud budou do x metru nevidim v tom problem, pokud je vyreklamuje prodejce pokud by se melo opakovat to jejich plavani)

Odesláno
no reknu to takhle-mel jsem vodotesne do 100m a jednou se vykoupaly se mnou max 5 metru ( nebyla to planovana akce, ale jump pro tonouciho) a bylo hotovo...pak jsem mel dlouhou dobu junghans ale ty umreli a oprava se nevyplati... pak jsem mel Q&Q (jen story pro pobaveni) a na ty mi slapla pritelkyne..a bylo hotovo ..takze tolik k te vodotesnosti...a pokud budou do x metru nevidim v tom problem, pokud je vyreklamuje prodejce pokud by se melo opakovat to jejich plavani)

200 m a unitas, házím ručník do ringu. Vono se to tak často nedělá, páč u těhlech hodinek se dává šroubovací korunka, kterou při každém natažení odšroubuješ a zase zašroubuješ. Řešení by mohly být ty Poljoty international, co jsou v prodejní sekci. Jsou myslím dělané s německou spoluúčastí. Na živo krásný hodinky, do košile je schováš a mají rezervu chodu 60 h., což znamená, že je natahuješ jednou za dva a půl dne. Okukoval jsem je na Poříčí a musím říct, že jsem byl dost nahlodanej.

Odesláno (upraveno)
A jsme zase u Seiko Sumo - vodotěsnost 200m, možnost ručního nátahu maj, hezký jsou a moc nad deset nestojej...

když von teď automaty nechce. Už jednou dostal zásilku tipů http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=13451&hl=

tak nějak mi připomíná jednu moji bývalou milou. Ta taky nevěděla, co chce a nedala pokoj, dokud to nedostala ;) :cigar:

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

ja myslim ze nejake archimede arcadia alebo pilot by zvladli to co popisujes a je to za tu cenu to najlepsie co mozes dostat. vodotesne budu velke su tiez dost je v nich 2824

Odesláno

ty sumo nejsou spatny, ale nelibi se mi design a ani ty tecky misto cisel.. na ty poljoty juknu...

Odesláno

Kolem dvacítky pořídit ňáký Fortis. Taky teda automaty ale nemaj šroubovací korunku, tak bys moh dotahovat jak vzteklej. A plánovanou částku překročíš jen dvakrát, no...

Odesláno

Swiss Army

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...