Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No vida - ještě pár kousků a slovutný Maison Cartier, výrobce prvních náramkových hodinek, nám bude moct pomalu aspirovat na povýšení do samostatné Swiss složky (...když vidím některé microbrandy co tam teď na úkor mnoha tradičnějších značek straší) :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ve skutečnosti tam té zelené taky není ani drobek: stačilo při čekání na kolegu sednout na pivko pod strom + zelený slunečník a zbytek barviček už i tady vyčarovalo zapadající sluníčko :cheers:

Jinak s ADLC zatím ohromná spokojenost, nikde ani náznak opotřebení (ale to po letech nemám ani na ADLC ocelových AW). No a protože mě zaujaly dnešní tanečky Omega-fans kolem bachratých a enormě předražených "ultralight" 55g handwound tříruček z bájného "gamma titánia" (co na gumě vypadají jak 3. plastikářská zápůjčka od Swatch, akorát s cenovkou $53k), neodolal jsem - a po vytažení váhy musím zkonstatovat že i s ošroufkovanou rychloupínací gumou a ocelovou sponou váží Santosky směšných 83 gramů, z čehož samotné "Large" tělo (z oceli, uvnitř inhouse tříručka s automatickým nátahem a datumkou) dělá 61 gramů. Zatracené štěstí že už jsem poslal dál celotitanové GS Snowflake, to by teprv byly zajímavá čísla. Každopádně, jako připomínka nakolik svět luxusních švýcarských hodinek stojí na vylhaných příbězích a "superlativním" zveličování naprosto marginálních mechanických rozdílů, podobná srovnání nejsou vůbec na škodu :smoke:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Je to můj splněný sen a musím říct, že i po roce nošení si je užívám. Cesta k nim byla trnitá, ovšem stála za to. Kdybych se měl ohlédnout, tak si asi i nějaké hodinky nechám, ovšem je to jak to je a jsem spokojený (mám tyto a jedny "otloukánky" toť vše).


Za mě, jsou to legendy s pěkným příběhem, líbí se mi, jsou lehké, přesné, pohodlné a nevím jestli jsem to říkal, hrozně se mi líbí. Jednu věc stále těžko koušu a to je ta leštěná luneta, ta chytí vlásečnici i když je máš pod svetrem 🙂

IMG_8359.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na vlásečnice paradoxně docela efektivně pomáhá ADLC, kterého se tady všichni "cokdybysetoněkdyškráblo" bojí jak čert kříže. Akorát to pak v té černé pro neznalé slepejše působí spíš jako "Casio plastik na gumě" (což v určitých situacích taky může být výhoda - foto ze včerejška) :smoke:

image.jpeg.fc436f997130dd32598bb7d085e0edd7.jpeg

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...