Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že základ bude skutečně výše zmiňovaný kalibr ETA E20.341 , a pak jak u luxusních kalibrů bývá, tam budou různé úpravy dle specifikací výrobce"

Např. u Tagů, se při podsvícení displeje zastaví sekundovka pro úsporu energie-ale pouze u podsvícení. B1 tak činí i u stopek a možná i při jiných funkcích. Dále B1 mají E20.341 certifikovaný jako chronometer, což Tagy nemají, atd.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vzhledem k tomu že Vlastimil je můj kámoš a tyto hodinky osobně znám a slintám nad nima,musím konstatovat že žádná fotka se nevyrovná pohledu "za živa".Nádhera snoubená s krásou a i nehodinkář mu pošilhává po ruce,protože jsou prostě nepřehlídnutelné!!!!

Howg,domluvil jsem. :thumbsup_anim:

• po měsících...
Odesláno

Hodinky prozatím slouží z maximální spokojeností" Za půl roku nošení mají +3s, taže přesnost na quartz odpovídající. Již utržili pár škrábanců, tomu se člověk prostě nevyhne, ale na to, že s nimi zacházím, jako s kterýma jinýma hodinkama, které vlastním (tedy sauna,voda, kolo,moto,dříví...), tak bych řekl v pohodě. Určitě by šli přeleš***"

Trochu jsem se ovšem bál antireflexu, jelikož je oboustranný, ale i po pár dobrých ranách přímo na sklo, tak zatím 100%.

Jako velké plusy hodinek vidím podsvícení, jelikož luminescence hodinek, je již po 4 hod. v noci nulová, dále pak velmi rychlé přeřízování času a vůbec všech funkcí. Ze začátku jsem byl s otočné korunky trochu mimo, ale jde o zvyk. Vodotěsnost 300m super, s tím, že tlačítka a funkce jsou povoleny používat i pod vodou. Takové malé BOND 007 hoďky. Po dlouhé době jsem objevil i mod uspání hodinek, jako u T-Touch expert, kdy hodinky mají nulový odběr energie při dlouhodobém nenošení.

Takže jak říkám, mé dposud nej.. hodinky:-) Dopručuji všem, kteří o nich přemýšlí.

Odesláno

2 Vlastimil7664: parádné hodinky, skvelé fotky, výstižný komentár a cenné dodatočné informácie :thumbsup_anim: Z toho všetkého okrem iného, cítim hrdosť majiteľa "quartz-oviek" čo ma mimoriadne teší. :clap: S pozdravom - nech dlho a k úplnej spokojnosti slúžia aj po skúške prejazdu autom zdraví, Pišta

Odesláno
Proč ne???

Hmm, člověče... Pro mě jsou hodinky především řemeslo. Prostě pérovník, krok, setrvačka, ozubený kolečka. Třeba nový B Airwolf Raven jsou fakt pěkný, ale vím, že si je z výše uvedeného důvodu nekoupím - za ten ranec už mám pěkný tiktaky.

Odesláno

No, já si z Tebe v souvislosti s digi párkrát udělal srandu, ale vždy v dobrém. :)

Jinak jediné, co mi na TH pořád vadí, je spodní kovové orámování na číselníku. Co se fčnosti týče, povedl se jim model, který šlape. Narážím tím na Omega X-33, ale nová generace bude doufám OK.

Odesláno

No a nejhorsi na tom je, ze mi (milovnici diveru) si o tikani muzem nechat zdat i u mechaniky...

To je to jediny co me u potapek neskutecne stve :crybaby:

Odesláno
No a nejhorsi na tom je, ze mi (milovnici diveru) si o tikani muzem nechat zdat i u mechaniky...

Ále, když je pořádně nalepíš na ucho, tak tam něco cvrliká. :)

Odesláno

si na ně nalep stetoskop(bo jak se ten bazmek jmenuje?)..... :)

Odesláno

No, jedine tak... Nebo dat pruhledne dynko. Coz zase kazi image diveru.
  • po měsících...
Odesláno

Tak už jsou konečně na oceli" Super cena u pana Opluštila - rovných 3200,- a samozřejmě vražedný termín dodání, jako u většiny věcí přímo ze Švajcu (objednáno 10.října, dnes poprvé na ruce:-) Jednání s panem Opluštilem na jedničku.

Zpracování solidní, chlupy netahá, dílky jsou celé nebo půlené, takže se dá velmi dobře upravit na každou pazouru. Rychloprodloužení na neoprén je samozřejmostí.

Nářez nastal při zkracování dílků,asi by se hodil manuál. Každá hřídelka má samozřejmě středovou pojistku a jde vytáhnout pouze jednou stranou, ale na tahu není šipečka, která by napomohla" I kydž trefíte správný směr, tak i ze stahovákem jsem musel vynaložit opravdu velkou sílu a poté i kladivo (hodinářské:-).

Ale po 2 hodinách pohoda a spokojenost a o to jde"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Vlastimil - ocelovy tah v tyhle tride za 3 tisice mi rpipada skoro jak z jineho vesmiru = fakt prijemna cena ;) Uzij si ho, hodinky mam vzdycky nejradsi na tahu a kuze a dalsi remeny na tu paradu :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...