Montgomery Odesláno 3. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 Vzhledem k tomu, že se mi hodinky i po navrácení od Rudy nadále zastavují, zkusil jsem napsat do Helveti, zda lze vrátit peníze. Budu doufat, že svolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 @ONYX servis hodinek pokial to nie je nejaka tajna informacia mna by celkom zaujimalo, co vlastne je tym hodinkam? Ved to nie je vyriesenie principu neurcitosti, ale strojcek, ktory je v tisicoch a tisicoch hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 3. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 Ruda tam namazal dvě ložiska, která byla úplně suchá a byly v nich zakouslé hřídelky. Když hodinky dorazily, svitla ve mě naděje, že už to je vše v pořádku, protože hodinky po vybalení z balíčku šly a ukazovaly správný čas, což byla novinka. Jenže, dostal jsem je ve čtvrtek a mezitím už se mi třikrát zastavily. Tak co jím je? Já už věřím, že asi nic. Že je to ve mě, že kdyby je měl kdokoli jiný, tak by mu asi fungovaly. Už věřím tomu, že si vymýšlím. Nechci tady brečet, nebo někoho obviňovat. Už je mi to jedno, už ty hodinky nemám rád a nechci je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2024 před 11 minutami, Montgomery napsal: Ruda tam namazal dvě ložiska, která byla úplně suchá a byly v nich zakouslé hřídelky. Když hodinky dorazily, svitla ve mě naděje, že už to je vše v pořádku, protože hodinky po vybalení z balíčku šly a ukazovaly správný čas, což byla novinka. Jenže, dostal jsem je ve čtvrtek a mezitím už se mi třikrát zastavily. Tak co jím je? Já už věřím, že asi nic. Že je to ve mě, že kdyby je měl kdokoli jiný, tak by mu asi fungovaly. Už věřím tomu, že si vymýšlím. Nechci tady brečet, nebo někoho obviňovat. Už je mi to jedno, už ty hodinky nemám rád a nechci je. Tak jestli chceš já je chvilku ponosím (a vrátím samozřejmě) a dám vědět jestli to je tebou či nikoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Ty máš kolem sebe negativní zonu, čímž pádem je Seiko bezmocné. Zkus tedy doplnit údaje o členovi a napsat něco do parametru - Bydlí: ............ Pak budeme vědět víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 4. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Musí tam být něco, co jsem nedokázal odhalit a s největší pravděpodobností to bude v automatickém nátahu. Po domluvě vyměním celou část automatického nátahu a to by v tom byl čert, aby to nepomohlo. Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montgomery Odesláno 4. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2024 Už jsem se uklidnil, zítra je zase odešlu. Stejně mi nic jinýho nezbejvá, Helveti je zpátky nevezme Možná bych měl těm hodinkám prozradit, že disponuji velkým kladivem a nebylo by to poprvé, co jsem něco vzteky rozmlátil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 5. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2024 Velký kladivo mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se