Přejít na obsah

Montgomeryho trable s 62MAS

Montgomery

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ruda tam namazal dvě ložiska, která byla úplně suchá a byly v nich zakouslé hřídelky. Když hodinky dorazily, svitla ve mě naděje, že už to je vše v pořádku, protože hodinky po vybalení z balíčku šly a ukazovaly správný čas, což byla novinka. Jenže, dostal jsem je ve čtvrtek a mezitím už se mi třikrát zastavily. Tak co jím je? Já už věřím, že asi nic. Že je to ve mě, že kdyby je měl kdokoli jiný, tak by mu asi fungovaly. Už věřím tomu, že si vymýšlím. Nechci tady brečet, nebo někoho obviňovat. Už je mi to jedno, už ty hodinky nemám rád a nechci je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 minutami, Montgomery napsal:

Ruda tam namazal dvě ložiska, která byla úplně suchá a byly v nich zakouslé hřídelky. Když hodinky dorazily, svitla ve mě naděje, že už to je vše v pořádku, protože hodinky po vybalení z balíčku šly a ukazovaly správný čas, což byla novinka. Jenže, dostal jsem je ve čtvrtek a mezitím už se mi třikrát zastavily. Tak co jím je? Já už věřím, že asi nic. Že je to ve mě, že kdyby je měl kdokoli jiný, tak by mu asi fungovaly. Už věřím tomu, že si vymýšlím. Nechci tady brečet, nebo někoho obviňovat. Už je mi to jedno, už ty hodinky nemám rád a nechci je.

Tak jestli chceš já je chvilku ponosím (a vrátím samozřejmě) a dám vědět jestli to je tebou či nikoliv 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...