Macko Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Mam zájem koupit hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16428 pro svoji holku. A chtěl bych se zeptat jestli je to dobrá koupě. Jestli ten strojek je dobrej. Jestli na běžné nošení nebudou lepší například certiny automatic za 9t. A proste jestli by jste si je koupili.. :-) Nebo koupili by jste si 40ti leté vintage hodinky na běžné nošení? Dik Macko
farářskej Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Já bych si je koupil, kdybych je vynosil. Jsou to hezký oblekovky a jestli fáráš někde v kanceláři, tak je ber Není řečeno, že čtyřicetiletý hodinky nepošlapou (relativně) přesně, z toho bych strach neměl. Obzvlášť když jim dělá garanta Kubson S certinama se to nedá srovnávat, fakt ne...
Macko Odesláno 22. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Já bych si je koupil, kdybych je vynosil. Jsou to hezký oblekovky a jestli fáráš někde v kanceláři, tak je ber Není řečeno, že čtyřicetiletý hodinky nepošlapou (relativně) přesně, z toho bych strach neměl. Obzvlášť když jim dělá garanta Kubson S certinama se to nedá srovnávat, fakt ne... není 35,5mm bez korunky spíš pro holku? nebo dříve se dělali menší hodinky jo nevíte co tam je za sklíčko jestli plast nebo safír?
farářskej Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Dřív se dělaly menší hodinky - ještě za mýho táty byla běžná velikost 35-36 mm a 38 mm nosili jen extravaganti Info o sklíčku určitě poskytne prodávající...
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Sklicko bude s nejvetsi pravdepodobnosti plast, velikost je tezky odhadnout, nejlepe podle aktualne nosenych hodinek.. Pred 40-ti lety 35,5mm myslim nebyly male hodinky, ale casy se meni.. Jako oblekovky sednou i chlapovi s mensi rukou a myslim, ze velikostne dnes sednou i damam - navic kdyz se k nim da nejaky "veselejsi" remen tak by to mohla byt dobra volba
Foundryman Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 (upraveno) Mam zájem koupit hodinky http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=16428 pro svoji holku. A chtěl bych se zeptat jestli je to dobrá koupě. Jestli ten strojek je dobrej. Jestli na běžné nošení nebudou lepší například certiny automatic za 9t. A proste jestli by jste si je koupili.. :-) Nebo koupili by jste si 40ti leté vintage hodinky na běžné nošení? Dik Macko Koupil i občas nosím: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. ledna 2009 uživatelem Foundryman
SAS Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Klidně je kup a můžeš je nosit i ty. A jestli se Tvé holce líbí, tak to neřeš. I když jsou starší, tak jsou pořád o 2 třídy lepší než Certina. Pokud mají hodinky v pořádku strojek a nemají otlučené pouzdro, nemusíš se jich vůbec bát. Je to věc osobního vkusu a pohledu na to. Já poslední dobou nosím jen vintage hodinky. líbí se mi pocit, že mám na ruce hodinky 2x starší než jsem já. A je to hlavně ukázka kvality práce starých hodinářů z doby, kdy neexistovaly CNC obráběcí centra a pod. Mám obvod ruky slabých 18cm a na fotce mám Eternu c.852, průměr je 38 mm bez korunky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 Koupil i občas nosím: Foundry bud mas extreme malou ruku a nebo jsou ty Longinesy nejaky skutecne veliky, jak to je?
mischa Odesláno 22. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2009 sériová výroba ze 60 a 70tých let, to je ně co úplně jiného, než dnešní masovky . Ty Longinesy nemají důvod, proč by nechodily i po těch 40 letech dokonale. Jsou krásný a kdyby moje žena hodinky nosila, už by je měla, navíc, kde dnes takové seženeš?
Foundryman Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Foundry bud mas extreme malou ruku a nebo jsou ty Longinesy nejaky skutecne veliky, jak to je? No, zápasník nejsem, ale ty Longines mají cca 40 mm na šířku bez korunky Ruku mám asi tak 17 cm.
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 No, zápasník nejsem, ale ty Longines mají cca 40 mm na šířku bez korunky Ruku mám asi tak 17 cm. Jsem si delal legraci Jaky maji prosimte remen, 22mm?
Foundryman Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Jsem si delal legraci Jaky maji prosimte remen, 22mm? Jo, 22 mm. Krásně bzučí (tedy hodinky, nikoli řemen).
skalis Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 (upraveno) Krásně bzučí (tedy hodinky, nikoli řemen). Jo, Foundry, tyhle tvoje ladicky jsou moc povedene. Vterinovka opravdu nadherne pluje a hodinky si u toho velmi prijemne pobrukuji, coz je slyset, kdyz si je da clovek k uchu. EDIT: Jeste k puvodnimu tematu: Ty kubsonovy Longiny jsou velmi elegantni. Ke kosili bych se jich vubec nebal, rozhodne neudelaji ostudu. A certiny na ne fakt nemaji. Upraveno 23. ledna 2009 uživatelem skalis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se