Harwey Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Novinka od 15.2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 mám Vulcain rád, hodně rád, ale tohle je takový no nijaký, žádný nápad, nic co bych někde milionkrát neviděl . Prostě nic neproblesklo. Nevím no snad naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 Fancy Bambina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 (upraveno) https://vulcain.ch/collections/grand-prix?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=zNEEGYpscpu3Fjw_CYjQcJ42oPKP2J3J55Y7WpmCbEY.XfWDpn Mozno mohli dat priehladne dynko Upraveno 15. února 2024 uživatelem Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Sú v pohode. Dynko mne nevadí skôr ma mrzia klasické farby cifrov Prial by som si niečo viac fresh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2024 Jako špatný nejsou, jenže... Minimalismus mám moc rád, ale u hodinek vzbuzuje ty správné vibrace jen s pěkným inhauzem. Jinak z principu nemá oproti konkurenci čím zaujmout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se