Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte našiel som zabudnuté GW 3000 BB 1ACR v supliku po 10r. a sú mŕtve. Ako ich rozbehnem. Dá sa to či len poslať do casia a čakať na zázrak . Vďaka za rady.

Odesláno

Pani hodinky idú 😂😂😂😂 čo je zázrak . Nechal som pod lampou a dnes sú už rozbehnuté . Ukazujú nezmysel  dokážu sa automaticky pripojiť a zrovnat alebo to musím manuálne . Nemam už návod 🧐vďaka za help

Odesláno
Před hodinou, Pepino777 napsal:

Je to multiband 6, takze by se teoreticky mely seridit samy. Jestli ale byl akumulator uplne mrtvy, je mozne, ze probehl nejaky "reset" a bude potreba nastavit casove pasmo.

Skúšal som 5xautomaticke vyhľadanie signálu ale stále mi ukazuje že sú nepripojene. Nejaký tip ako ich nastaviť? Počkám cez noc či sa sami niekde nepripája? Tieto nastavovať och no zlate digitalky😂

IMG_2024.jpeg

Odesláno

Podle mě je nech ještě nabijet. Rádiové serizovani času je energeticky hodně  náročný a podle mě na ni nemaj ještě dostatek energie -zatím. Jinak veliká gratulace, tolik se toho o solárech napsalo a zatím to vypadá, ze sou snad nesmrtelý. Tohle už “zaručeně “ totiž neměli přežít 🙂

Odesláno
před 1 hodinou, orol napsal:

Máš nastavené správne časové pásmo (home city?)  Teda Paríž? 

Mám London lebo žijem v Irsku. Po nabití pod lampou sa krásne a bez problémov rozbehli . Na YouTube som našiel video jedného poliaka čo ukazoval kompletne nastavenie. Tak po hodinke laborovania sú perfektne zosynchronizované 🙏

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...