Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Jak hodně jsou přesny ty vyškoměry v hodinkách?(kdybych si třeba koupil čistě praktické)Nemluvím o gps,s klasickým vyškoměrem,co vím tak jsou pouze tlakové.Je to přesný?a jak hodně?Někde jsem četl že O,5 m,je to možny?Vždyť když jsou vodotěsny a k tomu s vyškoměrem tak tam musí byt nějaká ochrana před vyškoměrem,která nebude propoštět vodu,ale zároveň nebude překážet měření.Existuje něco v hodinkách jako variometr?Tedy že ukazují že třeba stoupám nebo klesám a jak hodně.To bych byl schopen i dát vic za takovou věcičku.Jakej obchod byste doporučily švycarskej e-shop kdy to pošlou DOBIRKOU ?ja znam jenom newacth :worried_anim:

Já tomu tedá ale vůbec nerozumím, lítám občas a to jen jako turista. Ale co tak čtu tvoje příspěvky, můžu se tě zeptat na čem lítáš? A pak mám ještě jeden dotaz, na co potřebuješ hodinky, které ti ukazují , jestli stoupáš, nebo klesáš? Ty v tom letadle nemáš na to přístroje?

to mi trošku připomíná ládínkova Gulivera.

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Jak reaguje tělo?šedej odkrevňuje se mozek.V podvědomy si odpočítávám sekundy vím že za tři sekundy musím pakou pohnout doprava a kontra nohy a to vše se zavřenyma očima.Co chceš vědět?řeknu vše.

Čekal bych anti-g oblek. Tak u armády nejsi. Akrobat?

Odesláno

Dobře takhle,jsem schopen přejít i na elektroniku s gps.Třeba sunnto 10x jak dlouho vydrží?Dokonce i na jejich strankach nic nepišou.Lítám v letadlech,které jsou starší než ty.Některé 60,další zase z předvalečných dob.Někdy lítám taky kde ani nejsou vubec přístroje.Světe div se je tak.Jsou to bezmotorové např.Potom zase sednu do motorovýho ale předtím než vzlétnu by se mi hodil atmosfericky tlak a jeho poslední změna.Pište nápady,co třeba tohleto atd... :suicide_anim: :wheelchair:

Odesláno
Dobře takhle,jsem schopen přejít i na elektroniku s gps.Třeba sunnto 10x jak dlouho vydrží?Dokonce i na jejich strankach nic nepišou.Lítám v letadlech,které jsou starší než ty.Některé 60,další zase z předvalečných dob.Někdy lítám taky kde ani nejsou vubec přístroje.Světe div se je tak.Jsou to bezmotorové např.Potom zase sednu do motorovýho ale předtím než vzlétnu by se mi hodil atmosfericky tlak a jeho poslední změna.Pište nápady,co třeba tohleto atd... :suicide_anim: :wheelchair:

Letadlo bez přístrojů? Wright Flyer? No s ním bych 6G nezkoušel

Odesláno
Čekal bych anti-g oblek. Tak u armády nejsi. Akrobat?

Ne,žadna armada.U bezmotorového lítani kde rychlost u nějakych prvku je 200 a vic dostávájí i profíci šedej tunel.Takže nehovořím o motorovým,tam je třeba byt cvičenej jako pokusná myš.Nafukovaci oblek proti přetížení je určenej co vím jen pro armadu.Tam ja nepatřím. :worried_anim:

Letadlo bez přístrojů? Wright Flyer? No s ním bych 6G nezkoušel

Taky že i někdo se nesnaží skoušet.Ale potom sletím a přesedlám.Nebo v létě přesedlám na něco inačího a mám si kvuli tomu kupovat novy hodinky?!Přemyšlím tak dva roky do budoucna co budou muset přežít.

Návštěvník milosklikar
Odesláno
Sakra chlapi,co jste tady dýl.........není to Kenny???? :thumbsup_anim:

není

post-786-1232789035.jpg

Odesláno
Já tomu tedá ale vůbec nerozumím, lítám občas a to jen jako turista. Ale co tak čtu tvoje příspěvky, můžu se tě zeptat na čem lítáš? A pak mám ještě jeden dotaz, na co potřebuješ hodinky, které ti ukazují , jestli stoupáš, nebo klesáš? Ty v tom letadle nemáš na to přístroje?

to mi trošku připomíná ládínkova Gulivera.

Vario v hodinkách, :-) :-) :-)

No asi to bude nějakej jeho klon :-) s polskýma Brejtlingama za bura :-)

Odesláno (upraveno)

Vypadá to šestou re-inkarnaci Manfreda von Richthoffena, a každý přenos dat zřejmě neproběhl korektně.... :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem yed69
Odesláno
Vario v hodinkách, :-) :-) :-)

Taky jsem si říkal.Asi se jěště nikomu nepovedlo tak zminituarnit vario.Ale byla by to zajimava vymoženost.Inač gps hodinky to nabízejí,ale tam je vydrž baterii co jsem četl 10 hodin,to je teda na nic. :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Jistě existuje i model s menstruačním kalendářem letušky,který umí přepočítat plodné a neplodné dny s ohledem na časová pásma

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Prozatím asi jenom pět příspěvku se trefilo do mísy.Řekne tedy někdo jak jsou přesny vyškoměry?může se třeba stát že budu u moře a oni budou ukazovat vyšku mount everestu?

Odesláno

Můžeš mi říci, který veterán je dnes (předpokádám u nás) certifikován na kategorii jinou než než normal. Respektive je ještě certifikován na akrobata? Z-142 ještě nemá 60 let a s trenérama se už abych tak řekl akrobacie moc nelétá. To samé platí pro Bruckera. Tedy akrobacie. Taková akrobacie, aby tam bylo 6G.

Pokud mluvíš o 60 a vícel let starých větroních, rád se zajedu podívat na letiště, kde se Grunau Baby nebo Kranichem létá akrobacie s manévry o 6G.

NEbyl náhodou tvůj strýček Baron a nelétal na dělové kouli?

Odesláno (upraveno)

Teda,taky občas lítám,jistě ale nedosahuju kvalit Otrekra :notworthy: ,ale hodinky je to poslední na co se za letu dívám,jedině abych stihl oběd ,nebo západ slunce.

Určitě je to KENNY !!!!!!!!!

Upraveno uživatelem falkkon
Odesláno
Prozatím asi jenom pět příspěvku se trefilo do mísy.Řekne tedy někdo jak jsou přesny vyškoměry?může se třeba stát že budu u moře a oni budou ukazovat vyšku mount everestu?

Jsou stejně přesný jako ty v letadle, pokud znáš referenční data, neboli kvéenhá,.to určitě znáš :-, když lítáš šest géček. :-)

Teda,taky občas lítám,jistě ale nedosahuju kvalit Otrekra :notworthy: ,ale hodinky je to poslední na co se za letu dívám,jedině abych stihl oběd ,nebo západ slunce.

No asi to děláš špatně, Kenny stíhá mžourat i na vario v hodinkách :-)

Odesláno

Žádný kenny.Kdo to je sakriš kenny?Dejte pokoj.Když lítáš tak se nedíváš hodinky?No ja kdybych se nedíval tak jsem teď pod mostem protože nemám peníze za zaplacení dluhu za lítání. :withstupid:

Odesláno
Můžeš mi říci, který veterán je dnes (předpokádám u nás) certifikován na kategorii jinou než než normal. Respektive je ještě certifikován na akrobata? Z-142 ještě nemá 60 let a s trenérama se už abych tak řekl akrobacie moc nelétá. To samé platí pro Bruckera. Tedy akrobacie. Taková akrobacie, aby tam bylo 6G.

Pokud mluvíš o 60 a vícel let starých větroních, rád se zajedu podívat na letiště, kde se Grunau Baby nebo Kranichem létá akrobacie s manévry o 6G.

NEbyl náhodou tvůj strýček Baron a nelétal na dělové kouli?

Veterán s 6G, to si taky nenechám ujít. :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...