JJ Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Vím jak funguje gps,nežije v plínkách. No nevím nevím... Kdybys opravdu věděl jak funguje a jaké má uváděné přesnosti pro jednotlivé osy, asi bys neuvažoval o tom, že to budeš používat k měření výšky. Leda ve spojení s radiovýškoměrem a perfektní 3D mapou.
Vlastimil Talanda Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Tak nějak Ti nerozumim. Kluci Ti tady radí Fortisy a zeptáš se, zda Ti neudělají na ruce ostudu? Skutečně můžeš věřit, že určo neudělají.
otrekr Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Tak nějak Ti nerozumim. Kluci Ti tady radí Fortisy a zeptáš se, zda Ti neudělají na ruce ostudu? Skutečně můžeš věřit, že určo neudělají. Ou promiň,ja myslel to tak že se třeba nebudu hejbat a oni se zastaví.(budou se valet v šupleti)
otrekr Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Ou promiň,ja myslel to tak že se třeba nebudu hejbat a oni se zastaví.(budou se valet v šupleti) No jasně budu lítat podle hodinek u kterých je děsně citlivej přijamač.Jde o technickou vymoženost,která se možna bude hodit.JE to už moje věc co s tím hodlám dělat ne?
chose Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 No jasně budu lítat podle hodinek u kterých je děsně citlivej přijamač.Jde o technickou vymoženost,která se možna bude hodit.JE to už moje věc co s tím hodlám dělat ne? Teda citovat sama sebe, to už je vážně na
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 člověče, tebe by asi do vzduchu vůbec neměli pouštět....
Vlastimil Talanda Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 člověče, tebe by asi do vzduchu vůbec neměli pouštět.... no já myslim, že radši ani na silnici
falkkon Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 (upraveno) Škoda že tady nebyl Kenny2 o pár dní dřív.Mohl nám odborně vysvětlit problematiku přistání dopravního letadla na Hudsonu. A třeba i vliv množství sinic ve vodě na sílu potřebnou k utržení motorů Upraveno 24. ledna 2009 uživatelem falkkon
1Lachtan Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Já si myslím, že tento člověk viděl letadlo pouze z ponorky a to byla ještě zakalená voda.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se