valentino Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Dobrý večer,pořidil jsem si na aukru zlate omegy,mam pocit že jsem troch uletěl s cenou,(20tK).Jak toje s cenou takovych starších hodinek(už jsem se dočet vaha zlata) existuje i jine ocenění?
spiderer Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Mozna by to bylo lepsi odhadnout podle nejake fotky
Jerryl Odesláno 23. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2009 Cenu tvoří trh - nabídka x poptávka. Hoď sem aspoň fotky, ať je co hodnotit.
valentino Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 http://www.aukro.cz/show_item.php?item=518358250
valentino Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Omlouvám se za časovou prodlevu,ale nakonec se podařilo a jsou tady.Hodinky jsou automaty ale naciferniku nic takoveho není,spodek je bile zlato a vrch žlete.Je to OK?Nikdy jseem to neviděl.Otvirají se z vrch tak jsem se ani nesnažil dopatrat jaky maji calibr.
spiderer Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Prijde mi ze 20.000 CZK je za tenhle kus celkem hodne, kde to ma znaceni - punc? Nezda se mi ze by dynko bylo bily zlato a pouzdro zluty zlato, spis si myslim, ze dynko bude ocel, alespon tak jsem to nekolikrat videl.. Jinak na odhad ceny muzes pouzit ebay, tam uvidis jestli to je hodne nebo malo
valentino Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Punce nějake jsuo pravě na dinku ale toje celek s pozdrem odělava se skičko. ověřim to u zlatnika hodinaře a coten napis u všech automatu je tu napsane na ciferniku.Začinam nabyrat podezdření že hodinky jsuo možna nějaka skladanka
Amigator Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Mám úplně stejný. Pokud jsou tedy pozlacené s ocelovým dýnkem, což vypadá, že jsou. Jsou to krásný hodinky. Gratuluju ke koupi. Cena hodně záleží na stavu, který se z těch fotek nedá až úplně zjistit. Pokud se ti ale líbí, tak to moc neřeš. Za nové bys dal 150.000, takže 20.000 není zas tolik. K obleku vypadají fantasticky.
valentino Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Pravě že libi šetřil jsem na ně skoro rok a chtěl bych je v budoucnu přenechat s věnovanim klukovy.Proto jsem volil zlato,bylo mi řečeno že jeto zvlaštni serie v 18k.tak bych nerd naletěl.když už draho jak soudi kolega spiderer tak at jeto co ma byt.to už asi dnes ani neusnu, a rano letim ke zlatníkovy na zkuošk.stale ně vrta hlavou ten napis ma tam byt nabo nemusi?
spiderer Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Ja ti nijak nechci kazit radost, jen me zarazilo to dynko, kombinace zlata zluteho na pouzdru a bileho na dynku mi proste prijde podle dosavadnich zkusenosti divna, ale treba se mylim Napriklad tyhle - http://cgi.ebay.com/OMEGA-SEAMASTER-DE-VIL...1QQcmdZViewItem - maji pouzdro i dynko ze zluteho zlata, navic vzhledem k tomu, ze to bude asi pouze jeden kus tak ta odlisna barva je proste zvlastni.. pokud by pouzdro bylo pozlacene, tak by ta cena byla naprosto neadekvatni! Dalsi link - http://cgi.ebay.com/MINT-MENS-OMEGA-SEAMAS...1QQcmdZViewItem + jeste jeden http://cgi.ebay.com/VINTAGE-OMEGA-SEAMASTE...1QQcmdZViewItem
valentino Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Diky vypedaji stejně ješte mi prosim někdo poradte jak se sundava korunk,potřebuji k tomu něco specialniho nebo jak,kouknu do nich hned tet.
valentino Odesláno 24. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Asi to necham odbornikum.Zatim moc a moc děkují a přejí dobrou noc
Amigator Odesláno 24. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2009 Vim, ze se do nich leze pres sklicko. Korunka nevim, ale hodinari to delalo docela problem ji sundat. Vytrhnout snadno nepujde, protoze jejim vysunutim nadoraz se nastavuje datum. Taky je otazka, jestli je zlato 18 nebo 14 karatove. Na pohled to sice poznat neni, ale v penezence jo. Hodinky jsou pekny, za to penize nelituj. Pokud ti ale prodejce napsal, ze maji nejake vlastnosti, ktere tam nakonec nejsou, tak chtej cast penez vratit.
valentino Odesláno 25. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Čuste, naděje zebych měl jedine hodinky ktere maji dynko z bileho zlata vyprchala v momentě kdy je hodinař otevřel a na dynku jsem si přečet napis ACIER INOXYDABLE amisto puncovnich čisel CB,jsem celi den rozdychaval.Je fak že se mi hodinky líbi ale pocit že jsem naletěl mi nedovoli nechat to tak.http://img90.imageshack.us/my.php?image=sdc11944vb4.jpg
Foundryman Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Čuste, naděje zebych měl jedine hodinky ktere maji dynko z bileho zlata vyprchala v momentě kdy je hodinař otevřel a na dynku jsem si přečet napis ACIER INOXYDABLE amisto puncovnich čisel CB,jsem celi den rozdychaval.Je fak že se mi hodinky líbi ale pocit že jsem naletěl mi nedovoli nechat to tak.http://img90.imageshack.us/my.php?image=sdc11944vb4.jpg Je alespoň ten zbytek zlatej?
spiderer Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Je alespoň ten zbytek zlatej? Neni to jeden kus to pouzdro s dynkem? Valentino - to je pekne v pr*eli! zavolal bych prodejci a vratil bych mu je zpatky.. jestli je pouzdro jedna cast tak to bude asi pozlacena ocel s oloupanym dynekm.. ale 20.000 CZK za ocelove Omegy v tomhle stavu mi prijde opravdu hodne.. podobne celo-ocelove jsem tak pul roku zpatky vydrazil na ebay za cca 90 USD
Foundryman Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Pokud není zlatej zbytek, hodil bych je prodejci nahlavu, případně pohrozil policajtama (škoda větší než 5.000,- Kč).
Foundryman Odesláno 25. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2009 Kouknul jsem na inzerát na aukru a je to dost blbý - on tam nikde nepíše, že jsou celozlaté, nebo alespoň částečně z masivního zlata On tam píše "18 kar. zlato" - což může být interpretováno jako zlaté ručky a indexy, nebo 18 kar. zlacení...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se