brownwld Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Bílý Speedmastery jsou tady: https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-the-white-dial-omega-speedmaster-daniel-craig/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Ceny : The prices are as follows: Steel-bracelet version (310.30.42.50.04.001): €9,000 / CHF 7,700 / US$8,100 Rubber-strap version (310.32.42.50.04.002): €8,600 / CHF 7,400 / US$7,800 Leather-strap version (310.32.42.50.04.001): €8,600 / CHF 7,400 / US$7,800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 5 minutami, dabelM napsal: Ceny : The prices are as follows: Steel-bracelet version (310.30.42.50.04.001): €9,000 / CHF 7,700 / US$8,100 Rubber-strap version (310.32.42.50.04.002): €8,600 / CHF 7,400 / US$7,800 Leather-strap version (310.32.42.50.04.001): €8,600 / CHF 7,400 / US$7,800 Klasický černý safírovky jsou u nás za 221 800 Kč, takže cena za bílý cifr o něco vyšší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) @brownwld v DE safírovky jsou za 8.600,-€ , takže plus 400,- za bílej ciferník. Box je stejný jako u černého ciferníku. Upraveno 5. března uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března IMG_5334.webp IMG_5336.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 8 minutami, dabelM napsal: @brownwld v DE safírovky jsou za 8.600,-€ , takže plus 400,- za bílej ciferník. Box je stejný jako u černého ciferníku. Rekl bych ze 9000 Eur je nizozemska cena, kde maji 21 % DPH. Nemci maji DPH jen 19 %, takze by rozdil mohl byt jeste mensi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března @brownwld Jo, počítáš dobře. V DE jsou za 8.800,-€ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Za mě každopádně krása. Alaska Project a nebo Snoopy jsou pro mě nereálné a tyhle by teoreticky dostupné být mohly. Uvidíme jaká bude praxe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Ty jsou krásný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) Mne se libi moc, uz se na ne moc tesim nazivo. Prvne budou u OB a pak i u AD. Ale vypada to, ze by nemusely probihat zadny brykule s dostupnosti... "This new white-dial Speedmaster Professional will be available through Omega boutiques (first) and Omega’s authorized dealers." Upraveno 5. března uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) Mimochodem jsem zvědavý jestli "náhodou" letos Rolex nepředstaví GMTčka s bílým číselníkem... Uvidíme Upraveno 5. března uživatelem Monkey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Jsou parádní, přesně kombinace světlé a tmavé..budou super. Ty chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Moc pěkný oživení "základní" řady Moonů. Asi bych měl složitý rozhodování jestli vzít bílé nebo černé. Zajímaly by mě prodeje Moonů s touto cenovkou, jeden kolega tu dal před pár dny zajímavé statistiky, kde jedna z interpretací třeba u slabšího výsledku u IWC byla jejich až příliš vysoko nastavená cenová hladina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Mě se líbí moc. Asi víc, než černé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 1 hodinou, Vorel napsal: Mě se líbí moc. Asi víc, než černé V idealnom pripade: aj cierne aj biele, na striedacku. Tak tu sedim v kancli pozeram na GS snowflake, co mam na ruke a uvazujem nad dalsim postupom, kedze hodinky s bielym cifernikom doma byt proste musia....kurna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Krasa a nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Jsou super, volal jsem svému prodejci do londýna a už jim 3 ks přišli a samozřejmě hned byli pryč, s další dodávkou to prý nebude jednoduché, tak jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beer Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března (upraveno) před 4 hodinami, dabelM napsal: na jedné fotce je spona s posuvnou mikroregulací a na jedné bez. Předpokládám, že bude u všech Upraveno 5. března uživatelem Beer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 19 minutami, Beer napsal: na jedné fotce je spona s posuvnou mikroregulací a na jedné bez. Předpokládám, že bude u všech To jsem si nevšiml, který to jsou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se