Seamaster Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 (upraveno) Zdar, servisoval jsem kamaradovi kapsace po dedovi a stala se me nemila vec, Rodicem jsem cistil hodinovou rucku a spicka me zustala na Rodicu prilepena.. Prdlo to samo v tom nejuzsim miste... dotaz na zkusene, da se to slepit, sletovat, nebo mam shanet jinou? Jinej kus by byl super, ale neni to uplne bezne, je to diamond shape... Diky za radu/pomoc. Upraveno 13. března 2024 uživatelem Seamaster
orol Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Dá s to spájet ... ale blbě protože je tam málo místa. Ručka musela být řádně načatá, když rupla pod Rodikem.
Seamaster Odesláno 13. března 2024 Autor Nahlásit Odesláno 13. března 2024 (upraveno) Jj, zespoda rucek je koroze, to modreni je jen na licove strane jaks taks… jinak to ruplo kdyz to bylo sundany a na plose polozeny, ja to pak sestavil i tak. Asi to v prvnim pokusu mechanicky ocistim,kyselina solna a pajka. Dik Upraveno 13. března 2024 uživatelem Seamaster
orol Odesláno 13. března 2024 Nahlásit Odesláno 13. března 2024 Podložil bych to nějakým kusem asi mosazi. Nepůjde to potom namodřit (alespoň ne teplem).
b52 Odesláno 14. března 2024 Nahlásit Odesláno 14. března 2024 Umim si predstavit opravu podlozenim kousku kovu plus pajka (pozor musite mit mikropajku plus vhodne tavidlo) nebo lepsi sekundove lepidlo. Pak bude na Vas srovnat rucky barevne. Uz to nepujde zpusobem jak se to tehdy delalo tj teplem. Je mozny i druhy variant. tj sladite nejdrive rucky barevne a pak spajite nebo slepite. A za lepidlo me az tak nehante, od te doby co jsem zjistil ze jeho pouziti se da odstranit acetonem povazuji tuto technologii za vratny proces. Kdokoli po me to muze snadno udelat lepe a to mi staci.
ONYX servis hodinek Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Za mě výměna za novou, pokud se nesežene stejná, tak za podobnou sadu ruček. Mám jich tady docela dost a pokud by jsi Pavle chtěl můžeme to zmáknout u nás spolu. Pokud by se nenašla dobrá náhrada, tak bych rozhodně opravoval ale ne letováním nýbrž bych to svařil laserem. Pak to i vyleštíš a namodříš, teda snad... ještě jsem to nezkoušel.
orol Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 Se tady na nás bude vytahovat s laserem, frajer ... Tomu říkám nabídka
Jiří9 Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Odesláno 15. března 2024 (upraveno) Svařit laserem je super nabídka . Když je kde a jde to. Nechával jsem si svařit zlomenou páku do bicích kapesních hodinek. A nešlo to, praskalo to kolem do kola. Prostě kdoví jaká ocel. Nakonec jsem jí musel vybrousit novou. Ten střed ručky tedy futro, vypadá také letované. Osobně bych to slepil než letoval. Někdy to jde letovat opravdu špatně a nic na to nechce chytit i s převařenou kyselinou. Ale víte co, je to minutová ručka. Upraveno 15. března 2024 uživatelem Jiří9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se