Němý Bobeš Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Zatím jsou ještě na cestě z JP, ale už se musím pochlubit Snad z nich bude mít drahá tříčtvrtinka stejnou radost jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Pěkný jsou. Bude tě zase milovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Hm, palec hore. Fakt pěkná práce. Líbí se mi, že šutry nejsou to jediné, co tvoří rozhodně méně obvyklé zdobení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Super, presne moj vkus Ked odovzdas drahej krabicku, kludne mozes len tak nemo stat, ako Nemy Bobes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 15. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 8 minutami, Bert napsal: Hm, palec hore. Fakt pěkná práce. Líbí se mi, že šutry nejsou to jediné, co tvoří rozhodně méně obvyklé zdobení. Možná by to bez těch šutrů bylo ještě lepší… BTW, nechceš mi zpátky prodat ty šedé Perrelety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 15. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 6 minutami, EpsteinBarr napsal: Super, presne moj vkus Ked odovzdas drahej krabicku, kludne mozes len tak nemo stat, ako Nemy Bobes Jsem teda zvědavý, jak velké psycho bude ten double rotor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 před 11 minutami, Němý Bobeš napsal: Možná by to bez těch šutrů bylo ještě lepší… BTW, nechceš mi zpátky prodat ty šedé Perrelety? Ne, moje žena Ti je nechce prodat nazpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Němý Bobeš Odesláno 15. března 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2024 Nahlásil jsem ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se