afrikab Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 nAscA napsal: - titanovym plastem a s tim souvisejici odolnosti - vodotesnosti (urcene pro potapeni) - cenou - poctem vyrobenych kusu - velikosti ( i kdyz nektere starsi G cka byvaji srovnatelne velka, ne-li vetsi) Vicemene jedine co jim zatim chybi je prijem radioveho signalu a mozna vibracni budik by se nekomu taky hodil. Jak se tak divam, Frogmany jsou uz jedine G-Shocky, ktere maji celokovove telo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 afrikab napsal: Jak se tak divam, Frogmany jsou uz jedine G-Shocky, ktere maji celokovove telo? víceméně ano....ještě,myslím,řada MT-G - ruku do ohně za to ale nedám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2009 Gilius napsal: víceméně ano....ještě,myslím,řada MT-G - ruku do ohně za to ale nedám. Jak se tak divam na radu MTG, zadni dynko je na sroubecky. Telo bude take plastove. Takze Frogman uz bude asi opravdu jediny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2009 obávám se, že je to bohužel pravda. Ale ještě nedávno (v době 20 téhovýročí) to bylo jinak. DW 5700 BE 4JR. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2009 I nektere modely 5600 se dodnes vyrabeji se screwbackem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Pokud ma nekdo zajem koupit Frogmany, tak mam jeden typ. Nejnovejsi model GW-200ms, bezna cena $350 se da poridit za $207+postovne, zde http://www.jomashop.com/casio-g-shock-gw200ms-2.html cena $217 a kdyz vlozite tento kod: CARD10 do policka Coupon Code / Promotional Code (optional) a stisknete APPLY, tak vam to odecte jeste $10. Prave jsem objednal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 17. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 nAscA napsal: Pokud ma nekdo zajem koupit Frogmany, tak mam jeden typ. Nejnovejsi model GW-200ms, bezna cena $350 se da poridit za $207+postovne, zde http://www.jomashop.com/casio-g-shock-gw200ms-2.html cena $217 a kdyz vlozite tento kod: CARD10 do policka Coupon Code / Promotional Code (optional) a stisknete APPLY, tak vam to odecte jeste $10. Prave jsem objednal. Kdybych na ně měl tak do toho hned jdu ...... momentálně bohužel...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 17. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2009 Dantechno to je skoda, protoze nizsi cena uz urcite nebude. Spis naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2009 nasel jsem Frogman party ::::::: http://frogman-party.kwan-pjt.com/10th_flash/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 8. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2009 Potvrzeno: Nejstarsi model Frogmanu se zucastnil dvou svetovych rekordu v potapeni (SCUBA). Odpoved Nuno Gomeze na dotaz, jestli pri rekordech pouzil stejne hodinky. Re: Hello Nuno Hi Terry That same CASIO was used in 1996 (282.6m) and then again in 2005 (318.25m). They make excellent watches (it is only rated for 200m)!!!!! Regards, Nuno Takze gecka byla ve vesmiru, v nejvetsi hloubce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Objevil jsem na ebay tyhle frogmany za 4300 dolarů. Názory nechám na vás. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 ty uz tam jsou dyl. Taky kdo by takovy hnus koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 nAscA napsal: ty uz tam jsou dyl. Taky kdo by takovy hnus koupil. Me se nahodou libi vic, nez podobne resene Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 afrikab napsal: Me se nahodou libi vic, nez podobne resene Rolexky Frogmany super....jen v jiném provedení dost kýčovité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 DW 9901 wc9t Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 t2 napsal: DW 9901 wc9t Tak ty jsou libový. Já frogmany moc nemusím, na mě jsou moc betelné. Ovšem tyhle jsou fakt vymazlený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Může mi někdo chytřejší než já říci jaký je rozdíl mezi Frogmanama GW200MS-1CR - GW200MS-1DR-4 ? dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Zadny, snad jen v baleni a potazmo i v cene. Neco o tom: http://forums.watchuseek.com/showthread.ph...ght=GW200MS-1CR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 No nějak mi to bylo divné..rozdíl více než 300 dollaru... zlatá krabička? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 $300? Nejake divne.. hod sem linky, jsem zvedavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se