Návštěvník YPO Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 tak čumím na ty frogmany asi čtvrt hodiny a má to něco do sebe - sice trochu nechápu proč stojí to co stojí, jelikož jsem nenašel markantní rozdíl mezi G za 50usd a frogmenem za 250usd, ale budiž ..... nejvíc se mi líbí jak je ten řemen mimo osu hodinek edit: jsou i nějaké radiem řízené ? ( pro evropu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Zatim nejsou, budou na myslim na podzim. Drahe jsou, protoze vsechny maji pouzdra vyrobene z titanu a mely by byt nejvice odolne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2009 Mám pocit že u DW-6300 je pouzdro ocel Ten adjust (vlevo nahore byva zapusten docela casto - aby si to clovek nechtene neprenastavil treba rukavem). Ja bych rekl, ze je to fakt tou baterkou. Ptal ses predchoziho majitele, jestli ji nekdy menil? Původní majitel nebyl, ležely na krámě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 (upraveno) Mám pocit že u DW-6300 je pouzdro ocel Původní majitel nebyl, ležely na krámě V CR? To se mi az nechce verit. Na kolik te prisly a nemaji tam jeste jedny? BTW to tam baterku asi nemenili, takze je tam uz peknou radku let. Upraveno 6. července 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 7. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2009 Ano v ČR, bohužel byly jediné ležely tam ve vytrínce 13let a co vás potěší pořád šlapají na jednu baterku (odhadovaná životnost 2 roky) Cena je veselých 5990kc což je na jednu stranu dost, na stranu druhou za "vintage" nové frogmany pakatel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Tak jsem vcera zakoupil dalsi Frogmany. Sice jsem si slibil, ze nic nekoupim, dokud neprijde zasilka z Japonska, ale protoze je uz na ceste 2 mesice, tak jsem nevydrzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Parádní Co ti jde z toho Japonska? Jsi docela trpělivý, ja už bych to pomalu prohlašoval za ztracené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Super další frogy - GW200MS-1 - Military inspired ?? Moje další G budou taky frogy určitě. Pořád mám v hlavě ty zelené ICERC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Parádní Co ti jde z toho Japonska? Jsi docela trpělivý, ja už bych to pomalu prohlašoval za ztracené 4 frogmany, 2x5600 a takovy plastovy stojan. No uz jsem byl netrpelivy pred mesicem..... psal jsem jim, kde to je. Ale protoze jsem zvolil nejlevnejsi postovne, tak mi odepsali, ze to muze sem trva 2-3 mesice. Nejak blbe jsem si ty podminky precetl, myslel jsem, ze tam bylo mesic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Super další frogy - GW200MS-1 - Military inspired ?? Moje další G budou taky frogy určitě. Pořád mám v hlavě ty zelené ICERC Nene, ty uz mam v US a cekam, az mi je priveze kamarad. Tyto jsou GW-200RB (Black Spots) a zajimavosti na nich je, ze nemaji cerna, ale modra cisla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Jo dobrý teď na to koukám ty modrý čísla vypadají zajímavě a dodává to hodinkám šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Tak jsem vcera zakoupil dalsi Frogmany. Sice jsem si slibil, ze nic nekoupim, dokud neprijde zasilka z Japonska, ale protoze je uz na ceste 2 mesice, tak jsem nevydrzel. Zdar ta fotka je trochu divna , zkus sem prosim hodit lepsi foto toho displeje jestli to pujde.... Jinak Frogy samozrejme super. A na tu zasilku z Japonska jsem teda zvedavej - slusna naloz cisilek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník G-Shock Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 4 frogmany, 2x5600 a takovy plastovy stojan. No uz jsem byl netrpelivy pred mesicem..... psal jsem jim, kde to je. Ale protoze jsem zvolil nejlevnejsi postovne, tak mi odepsali, ze to muze sem trva 2-3 mesice. Nejak blbe jsem si ty podminky precetl, myslel jsem, ze tam bylo mesic. Jaké modely těch frogmanů máš obědnané? Doufám že budou fotky. A jestli to není tajné kde jsi obědnával že jim to tak dlouho trvá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Zdar ta fotka je trochu divna , zkus sem prosim hodit lepsi foto toho displeje jestli to pujde.... Jinak Frogy samozrejme super. A na tu zasilku z Japonska jsem teda zvedavej - slusna naloz cisilek Lepsi foto, snad toto: Az dojdou tak je zkusim nafotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 (upraveno) Jaké modely těch frogmanů máš obědnané? Doufám že budou fotky. A jestli to není tajné kde jsi obědnával že jim to tak dlouho trvá? Vitej na foru, btw pekny nick. Mam objednane 2x GW-203K-4JR (jedny ve velmi spatnem stavu) a GW-225E-7JF Glorious Gold a GW-225A-1JFă??DawnBlack Je to pres tuto zasilkovou sluzbu http://www2.fromjapan.co.jp/en/ z japonske aukce http://list5.auctions.yahoo.co.jp/jp/20840...6-category.html (primy odkaz na g-shocky). Chystam se napsat navod v CJ, jak odtamtud nakupovat (uz jsem to slibi Bakerovi), ale cekam az to dorazi. Upraveno 9. července 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Diky , ale radsi pockam na tvoje foto Zajimaji me ty modry digity.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 9. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Diky , ale radsi pockam na tvoje foto Zajimaji me ty modry digity.... Tak jeste jedna, pochybuju, ze se mi to podari nafotit lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 Tak tady uz to jde videt lepe, diky moc. Snad si budu moci tvou sbirku nekdy prohlednout nazivo ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 to jsem zvědavej,kdo bude mít první Frogmany tady......nAscU nepočítám,nežije tu a ty 6300 taky ne(nemají nápis Frogman-i když to Frogy jsou)...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
festik Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2009 ...Chystam se napsat navod v CJ, jak odtamtud nakupovat (uz jsem to slibi Bakerovi), ale cekam az to dorazi. Tohle by bylo urcite super, uz se tesim na navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se