Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To ja taky , myslim si ze Casia za takovou cenu u nas nikdo nekoupi .... Jasny dukaz je jak dlouho tam lezi...

Taky se tam vyskytují už dost dlouho. Odhaduju tak šest let. Původní baterka už došla a chvíli to bylo bez baterky.

p.s. jsem téměř počítačovej analfabet. Fungování fóra trochu nechápu. :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem t2
Odesláno
p.s. jsem téměř počítačovej analfabet. Fungování fóra trochu nechápu. :thumbsdown_anim:

Když klikneš na reply, tak se příspěvek na který odpovídáš obalí značkama |quote|. Když chceš z té původní citace něco smazat, musíš tam nechat to uvozující |quote name='jméno' date='datum' post='číslo postu'|. Když tam necháš jen to uzavírací |/quote| a všechno před tím smažeš, tak to udělá to co tobě.

(Místo těch svislých čar kolem quote si domysli hranaté závorky)

Odesláno
Podivej na ebay , vim ze tohle je starej model ale tyhle nejvyssi rady Gecek stoji nehorazny penize...

Na eBay jsem žádný nenašel, ale na WUS v jednom vlákně aukci z březnu letošního roku sledovali a cena se vyšplhala na pouhých 225$. A tady jsou v nabídce za 475$ Což je více jak dvojnásobek toho co na eBay, ale furt je to cca 9000 Kč. Navíc zrovna tyhle Frogmany se mi teda vůbec nelíběj :)

Odesláno
Na eBay jsem žádný nenašel, ale na WUS v jednom vlákně aukci z březnu letošního roku sledovali a cena se vyšplhala na pouhých 225$. A tady jsou v nabídce za 475$ Což je více jak dvojnásobek toho co na eBay, ale furt je to cca 9000 Kč. Navíc zrovna tyhle Frogmany se mi teda vůbec nelíběj :)

Mluvil jsem obecne o rade MR-G jak si muzes precist , ne konkretne o tomto modelu. ;)

Odesláno
Když klikneš na reply, tak se příspěvek na který odpovídáš obalí značkama |quote|. Když chceš z té původní citace něco smazat, musíš tam nechat to uvozující |quote name='jméno' date='datum' post='číslo postu'|. Když tam necháš jen to uzavírací |/quote| a všechno před tím smažeš, tak to udělá to co tobě.

(Místo těch svislých čar kolem quote si domysli hranaté závorky)

Jo díky,někdy se mi to povede, někdy ne. Budu se snažit. :smile_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

No ono se to nezda, ale da se predpokladat, ze jejich cena bude za dva roky klidne tech $600. A pokud je to model urceny pro japonsky trh, tak ta cena muze byt podobna uz ted :(

Odesláno

Jeli jsme autem a nikde nas nestaveli. Jen kdyz jsme jezdivali CR-Norsko, tak pred nami auta v Norsku po vylodeni staveli. (ale protoze jsme meli norskou SPZ, tak nas nastesti nikdy)

Odesláno
No to nevim, jsem momentalne dost zaneprazdnen hledanim nejakeho domu/bytu. Tak bych to videl na podzim na nejaky sraz......

Jasny myslel jsem to spis v legraci, jestli to mi to potom vyjde, rad se prijedu na tve kousky podivat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...