t2 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 (upraveno) To ja taky , myslim si ze Casia za takovou cenu u nas nikdo nekoupi .... Jasny dukaz je jak dlouho tam lezi... Taky se tam vyskytují už dost dlouho. Odhaduju tak šest let. Původní baterka už došla a chvíli to bylo bez baterky. p.s. jsem téměř počítačovej analfabet. Fungování fóra trochu nechápu. Upraveno 15. července 2009 uživatelem t2
Milil Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 p.s. jsem téměř počítačovej analfabet. Fungování fóra trochu nechápu. Když klikneš na reply, tak se příspěvek na který odpovídáš obalí značkama |quote|. Když chceš z té původní citace něco smazat, musíš tam nechat to uvozující |quote name='jméno' date='datum' post='číslo postu'|. Když tam necháš jen to uzavírací |/quote| a všechno před tím smažeš, tak to udělá to co tobě.(Místo těch svislých čar kolem quote si domysli hranaté závorky)
Milil Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Podivej na ebay , vim ze tohle je starej model ale tyhle nejvyssi rady Gecek stoji nehorazny penize... Na eBay jsem žádný nenašel, ale na WUS v jednom vlákně aukci z březnu letošního roku sledovali a cena se vyšplhala na pouhých 225$. A tady jsou v nabídce za 475$ Což je více jak dvojnásobek toho co na eBay, ale furt je to cca 9000 Kč. Navíc zrovna tyhle Frogmany se mi teda vůbec nelíběj
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Na eBay jsem žádný nenašel, ale na WUS v jednom vlákně aukci z březnu letošního roku sledovali a cena se vyšplhala na pouhých 225$. A tady jsou v nabídce za 475$ Což je více jak dvojnásobek toho co na eBay, ale furt je to cca 9000 Kč. Navíc zrovna tyhle Frogmany se mi teda vůbec nelíběj Mluvil jsem obecne o rade MR-G jak si muzes precist , ne konkretne o tomto modelu.
t2 Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Když klikneš na reply, tak se příspěvek na který odpovídáš obalí značkama |quote|. Když chceš z té původní citace něco smazat, musíš tam nechat to uvozující |quote name='jméno' date='datum' post='číslo postu'|. Když tam necháš jen to uzavírací |/quote| a všechno před tím smažeš, tak to udělá to co tobě.(Místo těch svislých čar kolem quote si domysli hranaté závorky)Jo díky,někdy se mi to povede, někdy ne. Budu se snažit.
festik Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 tak tady na frogmanech nekdo krute rejzuje (otazka je, jestli to teda nekdo kupuje ) http://www.hodiny-hodinky.com/panske-37851...00MS_1DR_4.html
t2 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 No mě to přijde cenově zajímavé, jestli je tohle rejžování tak ať rejžuje.... tohle se nezdá tak drahé a tohle taky ujde ne?
festik Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 No mě to přijde cenově zajímavé, jestli je tohle rejžování tak ať rejžuje.... tohle se nezdá tak drahé a tohle taky ujde ne? ano v techto cenach urcite mas pravdu Ja jsme myslel pouze ty frogmany 604$
t2 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 dají se najít i za jiný peníze.jen hledat.oni to zkouší,takže opatrnost.
nAscA Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 No ono se to nezda, ale da se predpokladat, ze jejich cena bude za dva roky klidne tech $600. A pokud je to model urceny pro japonsky trh, tak ta cena muze byt podobna uz ted
nAscA Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 až tu budeš nastálo,budu Tě počítat...do tej doby ne...... Tak jsem zpet v CR. Uz jsem zapocitan?
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Tak jsem zpet v CR. Uz jsem zapocitan? Mas s sebou vsechny hodinky?
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 A jak to bylo s prevozem? Nebyly problemy s celniky?
nAscA Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Jeli jsme autem a nikde nas nestaveli. Jen kdyz jsme jezdivali CR-Norsko, tak pred nami auta v Norsku po vylodeni staveli. (ale protoze jsme meli norskou SPZ, tak nas nastesti nikdy)
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Tak to je fajn. A kdy a kde se kona ta vystava/predvadecka?
nAscA Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 No to nevim, jsem momentalne dost zaneprazdnen hledanim nejakeho domu/bytu. Tak bych to videl na podzim na nejaky sraz......
Dantechno Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 No to nevim, jsem momentalne dost zaneprazdnen hledanim nejakeho domu/bytu. Tak bych to videl na podzim na nejaky sraz...... Jasny myslel jsem to spis v legraci, jestli to mi to potom vyjde, rad se prijedu na tve kousky podivat.
cody Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Frogmany jsou pro me velka neznama, MRG 1100 se asi daji sehnat levneji nez za 19900kc. Nerikejte mi, ze okolo 10000kc nejdou sehnat. Namatkou hned treti odkaz google. http://www.watcharama.com/cac002.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se