Přejít na obsah

Tissot stylist, dámské - ložisko

Doporučené příspěvky

Mám hodinky Tissot v hezkém stavu. Nejdou natáhnout, při nastavení času prokluzují. 

Dal jsem je v Děčíně k hodináři, ten to posílá jinému. 

Vrátily se mi zpátky bez opravy se vzkazem na pytlíku "prasklé ložisko u řídícího kola, náhradní díly nejsou". 

Máte někdo tip? Díl nemá jen tento hodinář nebo obecně není? 

Prý v Ústí n/L je u zimáku šikovný opravář. A tady znám jen zmínky o Rudovi z Onyxu a Jeronimovi. 

Děkuji 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taktéž termín řídící kolo neznám.... Prasklé ložisko nemůže být problém, to se dá vyměnit. Ale jestli dotyčný termínem ložisko označil opravdu ložisko, to čert ví. Vzhledem k tomu, že používá terminologii mě neznámou o tom do značné míry pochybuji.

Pokud chceš problém s hodinkami vyřešit, tak je zabal a pošli k nám. Něco to bude stát ( cenu dám vědět dopředu po prohlídce hodinek ) a trvat to bude min. 3 měsíce.

Ruda ONYX.

Odkaz ke komentáři

V 22. 3. 2024 v 8:18, Eiffeltom napsal:

Tak nejsem schopný je rozdělat. Je to malinké. Bojím se, že bych udělal víc škody, než užitku. Musím se někdy zastavit u hodináře. 

Jestli na to nemáš vybavení, tak to nedělej...

Stejně se musí vyndat strojek, sundat ručky a číselník.

Odkaz ke komentáři

Také nevím co je ložisko řídícího kola.  Nikdy jsem to neslyšel.  A hodinařinu dělám  přez 30  let 😅

Upraveno uživatelem Jiří9
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...