Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vážení,

mám téměř domluvenou koupi IWC v Německu u hodinářské firmy, která však není autorizovaným prodejcem IWC. Hodinky - nové - směřují od údajně autorizovaného obchodníka ve Španělsku k obchodníkovi do Německa. Deklarováno je vše nové a kompletní.

Transakci plánuju provést tak, že vybavím svého známého, který se tam poblíž zdržuje, hotovostí a ten je osobně v obchodě koupí a zaplatí.

Každá rada jak si ohlídat, že hodinky budou pravé, popř. další rady velmi vítám.

Díy předem

brett

Upraveno uživatelem brett
Odesláno

pokial im nevadi osobne predanie tak by som sa o pravost az tak nebal .... prave asi budu,.... skro by som sa bal o povod... netvrdim ze su rovno kradnute ale okrem cierneho trhu s drahymi hodinkami existuje aj takzvany sedy kde sa kseftuje s hodinkami co sa rozne vystavovali alebo dlhsie viseli v roznych vykladoch pripadne sa pouzivali v autorizovanych obchodoch ako predvadzacie pripadne sa vratili z roznych reklamacii a tak dalej.... spolocnym menovatelom takychto kuskov su nevyplnene alebo uplne chybajuce garancne karty a teda neexistencia medzinarodnej zaruky.... znamou firmou v tejto oblasti je napr authenticwatches kde sa daju za slusny peniaz obstarat prave hodinky ale pokial clovek zisti ze maju nejaky problem tak sa spravodlivosti dovola ... no povedzme ze obtiazne :)

Odesláno
Vážení,

mám téměř domluvenou koupi IWC v Německu u hodinářské firmy, která však není autorizovaným prodejcem IWC. Hodinky - nové - směřují od údajně autorizovaného obchodníka ve Španělsku k obchodníkovi do Německa. Deklarováno je vše nové a kompletní.

Transakci plánuju provést tak, že vybavím svého známého, který se tam poblíž zdržuje, hotovostí a ten je osobně v obchodě koupí a zaplatí.

Každá rada jak si ohlídat, že hodinky budou pravé, popř. další rady velmi vítám.

Díy předem

brett

Předpokládám že on fejk asi nepozná (uvidí je poprvé v životě), takže snad jen úplné a správně vyplněné papíry a krabička. Asi bych to v tvém případě koupil rovnou od těch španělů...

Odesláno

Díky oběma.

Co z toho vyplývá? Ohlídat veškeré papíry? Které to všechno jsou?

Je problémem pokud se jedná o výstavní nebo předváděcí kus?

Od Španělů je přímo nekoupím, to vím pouze od prodejce odkud putují, takže nemám kontakt.

Odesláno

Neposílej kamaráda, zajeď tam sám, nebo pověř někoho, kdo Ti pro ně zajede a rozumí tomu. Těch pár korun Tě nezabije a jestli je to o tolik levnější, jak se domníváš, tak stejně vyděláš. A za tu jistotu to stojí

Odesláno

Nová zkušenost. Poptal jsem ještě další obchodníky v D a A (pouze nové). Jeden z D (ne ten s nímž mám ujednáno) nabídl u IWC Pilot Chrono-Automatic 3.999,- EUR a druhý v A ještě musí být "podušen", aby slezl z 4.270,- EUR. Nicméně ten první stále stále ještě 240 EUR nad.

Máte někdo názor kam až by se to dalo "vydusit"?

Odesláno

Měl bych opravit název - koupě se nakonec uskutečnila u naprosto autorizovaného obchodníka, byť za o něco vyšší cenu. Takže hodinky jsou doma! Radost veliká , převeliká ..... i když nejsou určeny pro mě, ale pro syna za promoce... :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...