Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsechny..nejak jsem se tu nakazil :)) takze..definitivne jsem se rozhodl, ze chci : hodinky :), mechanicke, safirove sklo, cena 10.000 Kc-15.000 Kc max, nejlepe rucni natah, ne "zlutaci" = klidne ruske, nemecke, svycary, prumer kolem 45 +- (vetsi tlapa), cislice, ne nejaky "dubky" nebo jenom carky.. (i kdyz u ruskych bych to prekousl :), nejlepe s pruhledem.. vodotesnost ..nevim jak to rict..ale o jedny jsem prisel kdyz jsem skocil pro kamarada do vody (byly do 30m = 3ATM a byly tak..metr pod vodou...a ne nijak dlouho..a byly K.O), dynko plne/pruhledne... vic me ted nenapada..jsem lama (do jiste doby jsem povazoval za nejlepsi Q&Q :)) takze prosim o radu... jinak rad bych aby to melo dobry servis, a nejlepe kramek v CZ...precejenom budou prvni..tak bych se na ne rad podival predem :)

Odesláno

Ked si z Prahy, zbehni sa pozriet do Koskomu, maju tam dobry vyber a najlepsie si vyberies, ked tie hodinky das priamo na ruku. Nepisal ze ci chces oblekovky, alebo potapky ;) Skus sa zamerat na Oris, napriklad tieto Big Crown (maju ich aj na tahu) sa ti tam cenovo vojdu.

75475434061LSs.jpg

Odesláno

spis oblekovky...takove "univerzal" ... hodne casto nosim kosile, takze ne 16mm vysoky :)

Odesláno

o Kubsonove chronoshopu vim...ALE ..jsem ze severnich cech (sudety) a rad bych se na ty hoidnky predem podival a zkusil...takze vzhledem ke vzdalenosti se to az tak moc neoplati...navic by mi bylo blby ukaz ty ty ty a pak ty si nech...nahodou nejaky vetsi hodinar s prodejem hodinek ( ne jenom prekupnik) ...na ktereho mate dobre reference...v severnich cechach..nevite ?

Odesláno
o Kubsonove chronoshopu vim...ALE ..jsem ze severnich cech (sudety) a rad bych se na ty hoidnky predem podival a zkusil...takze vzhledem ke vzdalenosti se to az tak moc neoplati...navic by mi bylo blby ukaz ty ty ty a pak ty si nech...nahodou nejaky vetsi hodinar s prodejem hodinek ( ne jenom prekupnik) ...na ktereho mate dobre reference...v severnich cechach..nevite ?

Jediny kdo me napada je Provaznik v Usti ( od obchodaku Labe k Miraku, vedle O2), jinak jedine zajet do Prahy, nebo lepe nach Dresden...

Návštěvník Tada
Odesláno

lolohh: Přesně ty, když mu to doporučí 2 lidé, bude to už mít nějakou váhu, říkal jsem si :)

Odesláno

ale jo..jsou moc pekny..ale prece jenom bych je radeji mel "nove"

Odesláno
lolohh: Přesně ty, když mu to doporučí 2 lidé, bude to už mít nějakou váhu, říkal jsem si :)

Já myslel, žes to přehlédl a ještě ke všemu mi tam vypadl smajlík, takže to ode mě vypadá blbě. Sorry! Já vždycky píšu něco ve smyslu, že "taky" doporučuju, ale to je můj problém.

nekdo: je to dle chuti každého, ale já bych použité hodinky nezatracoval. Pokud jsou ve slušném stavu, tak koupíš nový řemen a můžeš si dovolit koupit lepší hodinky, než kdyby sis kupoval nové. Ale jsou lidi, kteří si kupují jen nové hodinky, proč ne.

Odesláno

lolollh: nemyslim si, ze bys byl severska boure, pochopil jsem to jako se smailikem.) takze ted mam v hledacku archimede arcadia .. radeji bycch neco, co je videt i v noci (asi jedina nevyhoda dle meho.) .. nabidnete nekdo alternativu od kubsona? kllidne pilotky, ale tam bude vodotesnost skoro nulova..a jeste 1 tajne eso-steinhart triton black (ale to by nerozchodily asi moje kosile:)

a jeste jeden dotaz:je lepsi manualni toceni nebo manualni toceni, ktere si obstaraji hodinky sami? (jsem vecne v kanclu u pc a mysi hybam druhou rukou.)-diky za rady a pripandne upozorneni.

Odesláno

Tak je vybrano-archimede arcadia cerne/stribrne a ted jeste neco k tomu-zalozim novy topic a diky vsem za ochotu a pomoc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...