Přejít na obsah

Nacenení hodinek Fortis B-42 na prodej

rastr

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, rád bych prodal své Fortis B-42 Marinemaster automatic a potřeboval bych poradit jak je nacenit. Jsou už starši, pásky jsou v podstatě na odpis (oranžový pásek popraskaný), stejně jako polštárek z krabičky, prostě se úplně oloupal, aniž bych se ho dotknul. Jsou k tomu dvě originál Fortis spony. Níže přikládám foto. 557015178e1d7280a207ebdcb189cb98.jpg

Radovan

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přimluvil by jsem se za detailní snímky samotných hodinek ( cifr, pouzdro, dýnko, nožky, korunka).

Nebál bych se přiznané patiny, pokud jsou spolehlivé a fungují. 🙂

Na pěkném řemínku budou na léto luxusní 😎 

Odkaz ke komentáři

V 8. 4. 2024 v 5:10, Juraj11 napsal:

Hod lepší foto hodinekemoji846.png
Jinak kdyby jsi prodával sponu zvlášť,tak bych jednu vzalemoji6.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rozšířit  

Juraji, to je od Tebe opravdu hezké, že podporuješ na Chronomagu prodej od borce, který nesplňuje podmínky prodeje.

Odkaz ke komentáři

Díky všem za zprávu. Trochu se vyplnilo mé tušení, že tady vznikne nějaký flame, že nemám 50 příspěvků... Jsem členem od roku tuším 2008-2009, párkrát jsem posílal i něco na provoz serveru, bohužel pravidlo 50 příspěvků nesplňuji, nejsem nějak aktivní, co se týče psaní a od doby, co jsou chytré hodinky, už nejsem ani chronomagor. Samozřejmě, vím, že na prodej zde potřebuji 50 příspěvků, takže jsem ani neměl v plánu je prodávat zde... Přeji všem pěkný den, vlákno uzavírám.

Odkaz ke komentáři

• rastr uzavřel téma

OMG, jaký flejm? Situace je jednoduchá: Ty něco chceš nacenit, a zmíníš prodej. Už dávno jsme s moderátory oddiskutovali, že je to sice trochu zvláštně podané, ale ve své podstatě ok. Příspěvek tedy zůstal. No,a pak někdo, kdo se nechová rozvážně, chce od Tebe, cestou Chronomagu, něco koupit. No, a to už za hranou je. Tedy Tvé jednání žádnou reakci, potažmo flame, nevyvolalo. Mou uštěpačnou poznámku vyvolalo neetické vyjádření Juraje. Tečka. Toto vlákno si klidně otevři, nebo nech zavřené. Jak chceš.

@rastr

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...