rastr Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 Ahoj všem, rád bych prodal své Fortis B-42 Marinemaster automatic a potřeboval bych poradit jak je nacenit. Jsou už starši, pásky jsou v podstatě na odpis (oranžový pásek popraskaný), stejně jako polštárek z krabičky, prostě se úplně oloupal, aniž bych se ho dotknul. Jsou k tomu dvě originál Fortis spony. Níže přikládám foto. Radovan Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 Zalezi.. byl servis, je k nemu doklad, jak je na tom pouzdro, antireflex.. koukni na stejnej model na chrono24, nejak rozumne sem behem tejdne dodej par chybejicich prispevku at muzes prodavat, vykopni je treba za dvacku a uvidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 Po 16-ti letech na fóru to je zajímavá otázka.Ale jak píše kolega.Vše záleží na stavu.Ale Já bych začal na 30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 7. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2024 Přimluvil by jsem se za detailní snímky samotných hodinek ( cifr, pouzdro, dýnko, nožky, korunka). Nebál bych se přiznané patiny, pokud jsou spolehlivé a fungují. Na pěkném řemínku budou na léto luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 Hod lepší foto hodinekJinak kdyby jsi prodával sponu zvlášť,tak bych jednu vzalSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 V 8. 4. 2024 v 5:10, Juraj11 napsal: Hod lepší foto hodinek Jinak kdyby jsi prodával sponu zvlášť,tak bych jednu vzal Sent from my iPhone using Tapatalk Rozšířit Juraji, to je od Tebe opravdu hezké, že podporuješ na Chronomagu prodej od borce, který nesplňuje podmínky prodeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastr Odesláno 8. dubna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 Díky všem za zprávu. Trochu se vyplnilo mé tušení, že tady vznikne nějaký flame, že nemám 50 příspěvků... Jsem členem od roku tuším 2008-2009, párkrát jsem posílal i něco na provoz serveru, bohužel pravidlo 50 příspěvků nesplňuji, nejsem nějak aktivní, co se týče psaní a od doby, co jsou chytré hodinky, už nejsem ani chronomagor. Samozřejmě, vím, že na prodej zde potřebuji 50 příspěvků, takže jsem ani neměl v plánu je prodávat zde... Přeji všem pěkný den, vlákno uzavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2024 OMG, jaký flejm? Situace je jednoduchá: Ty něco chceš nacenit, a zmíníš prodej. Už dávno jsme s moderátory oddiskutovali, že je to sice trochu zvláštně podané, ale ve své podstatě ok. Příspěvek tedy zůstal. No,a pak někdo, kdo se nechová rozvážně, chce od Tebe, cestou Chronomagu, něco koupit. No, a to už za hranou je. Tedy Tvé jednání žádnou reakci, potažmo flame, nevyvolalo. Mou uštěpačnou poznámku vyvolalo neetické vyjádření Juraje. Tečka. Toto vlákno si klidně otevři, nebo nech zavřené. Jak chceš. @rastr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky