Přejít na obsah

Quartzky s "plynulym" pohybem sekundovky  

93 hlasů

1. 1. Jsou pro Vas quartzky s "plynulym" pohybem sekundovky prijatelnejsi, nez ostatni quartzove hodinky?

• Jsou pro me de facto ekvivalentem mechanickych hodinek.
      4
    • Ano, jedine takove jsem ochoten nosit.
      9
    • Ano, je to vyrazne plus.
      49
    • Je mi to celkem volne.
      25
    • Ne, u quartzu to povazuji za negativni vlastnost.
      7

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

....prave rozmyslam o nakupe ladickoveho pohonu do detskej izby pre moje dcery.Chcem pre ne nieco tiche a myslim si,ze nastene quartzky budu hlucne.Tento "ladickovy"plynuly pohyb sekundovky by bol OK.Co si myslite?

• Po letech...
Odesláno

Prima link o ladičkách, doslova studna informací a fotek A Warm Welcome to All Tuning Fork Enthusiasts!

a fotka z crazywatches na téma "300 zoubků je na tak malém kolečku fakt dost"... (možná to kapku změní názor na krásu těchto strojků ve srovnání s mechanikou, na obrázku Bulova Accutron)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

QUOTE(carpaccio @ 26.1.2009 - 21:49) 236614[/snapback]..existuji i quartzove hodinky, ktere dokazi pohybovat sekundovou ruckou "plynule"..

U vteřinovky chronografu žádná novinka, ale u full-time vteřinovky jsem to ještě neviděl. Nezačal bys s uváděním modelů nebo třeba i těch fotek ?

Edit: nebo alespoň zdroj obohacení o informaci ?

Bulova Precisionist, 8x násobený kmitočet krystalu, plynulý pohyb sekundové ručky, jsou to quartzky ! Pánské v titanu na karbonu se občas na eshopech ČR vyskytnou.

Cena kolem 14000,- Výrobce udává +- 4 sec. za rok

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...