KarlosM Odesláno 21. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2024 Ball Engineer M Pioneer (40mm) Manufacture COSC NM9032C-S2C-GR1 co si myslite o těchto hodinkach??? s ball inhouse strojkem? Moc se mi líbí vyborny material, skvělý design, inhouse strojek, jen vůbec nemam zkušenost s touto pro me neznámou značkou. Nemate je někdo? Kdo by se podělil o zkušenosti? Co si myslite?
Gustaf Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Odesláno 9. června 2024 S koulema chybu neuděláš... super zpracování, historie značky, fůra patentů.... jestli se ti líbí, jdi do nich
Jehlan Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Odesláno 9. června 2024 před 3 minutami, Gustaf napsal: S koulema chybu neuděláš... super zpracování, historie značky, fůra patentů.... jestli se ti líbí, jdi do nich Nedávno jsi zde jedny měl, byl jsem hodně "nalomený"
Gustaf Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Odesláno 10. června 2024 před 9 hodinami, Jehlan napsal: Nedávno jsi zde jedny měl, byl jsem hodně "nalomený" Jj, už dělají radost jinde....
KarlosM Odesláno 29. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2024 Sakra tak to jsem je projel…. Skoda
Andy The Rooster Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května Ahoja, Těžce nad nimi teď přemýšlím - neměli byste referenci, jak se nosí, a případně wristshoty?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se