KarlosM Posted April 21, 2024 Report Posted April 21, 2024 Ball Engineer M Pioneer (40mm) Manufacture COSC NM9032C-S2C-GR1 co si myslite o těchto hodinkach??? s ball inhouse strojkem? Moc se mi líbí vyborny material, skvělý design, inhouse strojek, jen vůbec nemam zkušenost s touto pro me neznámou značkou. Nemate je někdo? Kdo by se podělil o zkušenosti? Co si myslite? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Gustaf Posted June 9, 2024 Report Posted June 9, 2024 S koulema chybu neuděláš... super zpracování, historie značky, fůra patentů.... jestli se ti líbí, jdi do nich
Jehlan Posted June 9, 2024 Report Posted June 9, 2024 před 3 minutami, Gustaf napsal: S koulema chybu neuděláš... super zpracování, historie značky, fůra patentů.... jestli se ti líbí, jdi do nich Nedávno jsi zde jedny měl, byl jsem hodně "nalomený"
Gustaf Posted June 10, 2024 Report Posted June 10, 2024 před 9 hodinami, Jehlan napsal: Nedávno jsi zde jedny měl, byl jsem hodně "nalomený" Jj, už dělají radost jinde....
Recommended Posts