Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,jaká Seika by jste brali? Buď klasiku SBDX001 nebo ty nové SLA021J1? Ty nové mají diashield,tak nevím. Jinak srdce volí SBDX😁 

Díky 

Odesláno

Urcite klasiku. Mel jsem 3 x SBDX001, jednou tu pozdejsi verzi a 2x SLA a proste ty SBDX jsou trochu jine. Na pohled jsou hezci a take jsou MarineMaster a ty SLA uz ne.

Odesláno
před 9 minutami, Frantik napsal:

Urcite klasiku. Mel jsem 3 x SBDX001, jednou tu pozdejsi verzi a 2x SLA a proste ty SBDX jsou trochu jine. Na pohled jsou hezci a take jsou MarineMaster a ty SLA uz ne.

Díky za postřeh 👌

Odesláno

SBDX001 mam 14 rokov a su to jedny z hodiniek, ktore ostanu nafurt (aj ked väcsinu casu okrem leta travia v sufliku). Nemas nad cim premyslat. A v pripade potreby, v Onyxe sa o ne dokazu perfektne postarat. Moje boli za tu dobu 1x servisovane (mazivo, tesnenia, tlakovka). A travia vo vode spuuuuustu casu pocas leta.

Odesláno
před 52 minutami, EpsteinBarr napsal:

SBDX001 mam 14 rokov a su to jedny z hodiniek, ktore ostanu nafurt (aj ked väcsinu casu okrem leta travia v sufliku). Nemas nad cim premyslat. A v pripade potreby, v Onyxe sa o ne dokazu perfektne postarat. Moje boli za tu dobu 1x servisovane (mazivo, tesnenia, tlakovka). A travia vo vode spuuuuustu casu pocas leta.

Děkuji 👌

Odesláno

Stále více tíhnu ke klasice,diashieldu se asi vyhnul.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...