Přejít na obsah

Který Samurai   

20 hlasů

1. 1. V Seiko sbírce mi chybí samuraje. Vybíral jsem dlouho které vybrat a které jsou ještě tak nějak na prodej. Nakonec se do nejužšího výběru dostaly tyto dva kousky a já to sám prostě nerozhodnu 🤣. Takže který? Světlý nebo tmavý ?

• Světlý
      8
    • Tmavý
      12

Tato anketa je uzavřena novému hlasování

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl jsem monstra mám želvy a teď přišel čas na samuraje. Dlouho jsem vybíral a přebíral a nakonec se do nejužšího výběru dostaly tyhle dva kousky. Jenomže tady už si nevím rady a proto přicházíte na řadu vy 😃. Světlý se mi strašně líbí, už jen kvůli tomu, že by mi rozzářily hodinkovnici (samé tmavé,modré kousky), ale štve mě ta guma respektive to, že origo tah asi jen tak neseženu. Tmavý kousek se mi líbí taktéž a má výhodu tahu. Tmavý ještě mají plus, že je seženu o litr skoro dva levněji. Snad mi to pomůžete rozlousknout. Díky!

Screenshot_2024-05-20-13-59-30-385_com.android.chrome-edit.thumb.jpg.aef5d2748d640561b4409a5e2b4fd1aa.jpg

Tmavý: Seiko Prospex SRPE35K1

Světlý: Seiko Prospex SRPE37K1

Odesláno
před 2 hodinami, Lacifer napsal:

Nedávno jsem řešil to samé a světlé vítězí, a máš jedny i s tahem v inzerci 🤩👍 

Jj vím o nich. Tah bych si představoval jinčí ale je v ceně takže ok. Uvidím jak to nakonec dopadne 😁. Ty si kupoval ty světlý funglovky?

Odesláno
před 30 minutami, Kalisport napsal:

Jj vím o nich. Tah bych si představoval jinčí ale je v ceně takže ok. Uvidím jak to nakonec dopadne 😁. Ty si kupoval ty světlý funglovky?

Jojo, poptával jsem zde, ale nikdo nic, tak nakonec funglovky v ihodinarstvi.cz, teď jsem tam koukal a  už je tam nemá, byl i vstřícnej poslal fotky prodávaného kusu armovák i  luneta lícovala, kyklop rovně, takže košík👍

A přesně jak si psal ... mezi těma modrejma a černejma diverama v hodinkovnici je to hned veselejší 😁

Odesláno

Měl jsem je v STO na gumě a lákal mě i tah , tak se mi ho nakonec podařilo tady na fóru koupit...ale bylo to pak na mě už fest těžký!  Nosil jsem je nakonec opět na té orig. gumě. Už je to pasé, ale za mě bílá varianta víc zajímavá/fresh a jak jsem už řekl na tahu moc těžký.

Každopádně ať dělaj dál radost a gratulace! ;)

Odesláno

Líbí se mi obě verze. Tyhle mě na živo mile překvapily (jiskra přeskočila 🤣)...co se týče váhy tak zatím dobrý a na nato nebo gumu můžou vždycky. Díky 🍻

• po 3 týdnech...
Odesláno

Volil bych podle toho, co mi chybí v hodinkovnici. Pokud bych měl vše nebo drtivou většinu tmavou, šel bych do světlých. Pokud už světlé zastoupené mám, tak určitě do tmavých. Jsou to v prvé řadě potápky a tam je zásadní čitelnost. Ano, 90% potápek svému účelu neslouží, ale tak nějak to mám pod kůži, že světlé potápky bych koupil až jako chybějící atrakci do sbírky. 

Odesláno

Udělal jsi dobře, tmavý jsou výraznější a hodinky se kupujou vždycky na tahu protože dokupovat ho je voser a guma se dá koupit lepší. V tomhle mě Seiko neskutečně sere, černý želvy jenom na gumě. Jak velký, tak slim želvy a na tahu dělaj ty se zlatým písmem a ručkama, který vyloženě potřebuju bicolor, a bílým samurajům taky samozřejmě chybí. 

Poslední dobou moc Samuraje ani želvy nenosím, asi to bude tím, že ty široký tahy jsou sice kvalitní, ale takový trochu o ničem kromě Monster, který teď nosím ze všech potápek nejvíc. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...