Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
Netuším, zda či ne mají Čínani v gatích, ale donutit miliardu lidí lze velmi lehce. Vem Číně zásoby rýže a utlum dovoz a pak budou Čínani tikat jak hodinky :whistling: A když přidáš další ekonomické sankce, to se pak dějí věci......

A nebo postav za každého Číňana dva švýcarské policisty, podobně jednoduché a schůdné řešení.

Edit: překlep

Upraveno uživatelem chose
  • Odpovědi 196
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zatím to nějak nefunguje .

Ono, kdyby to totiž fungovalo, tak tu nemusíme řešit "nějaké fejky" A ty by jsi ani žádné nikdy něměl......... :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)
A nebo postav za každého Číňana dva švýcarské policisty, podobně jednoduché a schůdné řešení.

Edit: překlep

Můžeš to ve Švajcu navrhnout....... Uvidíme, jak na to zareagují :smile_anim:

Upraveno uživatelem Joshua007
Odesláno
Netuším, zda či ne mají Čínani v gatích, ale donutit miliardu lidí lze velmi lehce. Vem Číně zásoby rýže a utlum dovoz a pak budou Čínani tikat jak hodinky :whistling: A když přidáš další ekonomické sankce, to se pak dějí věci......

Píšeš to jak pohádku na dobrou noc.

Odesláno
Můžeš to ve Švajcu navrhnout....... Uvidíme, jak na to zareagují :smile_anim:

Škoda práce, až jim sebereš tu rýži, budou přece už hodní. Budu se těšit. :)

Odesláno
Škoda práce, až jim sebereš tu rýži, budou přece už hodní. Budu se těšit. :)

Já nikomu rýži brát nechci, to bylo bráno jako nadsázka :whistling: A já jsem tedy ještě nikdy neviděl hodného Číňana :unsure:

Odesláno
Píšeš to jak pohádku na dobrou noc.

Mě to zase až tak jako pohádka na dobrou noc nepřijde :sad01_anim: Asi nejsem takový cinik

Odesláno
Já nikomu rýži brát nechci, to bylo bráno jako nadsázka :whistling: A já jsem tedy ještě nikdy neviděl hodného Číňana :unsure:

Tak to určitě žádní nebudou, nabeton.

Odesláno
Ono, kdyby to totiž fungovalo, tak tu nemusíme řešit "nějaké fejky" A ty by jsi ani žádné nikdy něměl......... :thumbsup_anim:

Ty fejky Brajtlí jsou udělané skutečně dost věrohodně . Nevím jaké máš zkušenosti ze strojírenství , já se v tom už dost let pohybuji a tak vím podle zpracování pouzdra a ciferníku že tyto hodinky jsou vyrobeny továrnou s moderním vybavením a technologiemi . Strojek má několik kamenů . To není nějaká garáž , to bude velká firma .

Odesláno
Tak to určitě žádní nebudou, nabeton.

A ty už jsi někdy narazil na hodného Číňana ??? Hmmmm ........ :thumbsup_anim:

Odesláno
Ty fejky Brajtlí jsou udělané skutečně dost věrohodně . Nevím jaké máš zkušenosti ze strojírenství , já se v tom už dost let pohybuji a tak vím podle zpracování pouzdra a ciferníku že tyto hodinky jsou vyrobeny továrnou s moderním vybavením a technologiemi . Strojek má několik kamenů . To není nějaká garáž , to bude velká firma .

Já ve strojírenství nefrčím....... Ale dle tvého popisu to bude asi někajá velkočínská filiálka :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Jak říkal Švejk , když jdete večer spát , "můžete si říct , to jsem byl zase jeden den poctivej " Dobrou .

Upraveno uživatelem HonzaX
Odesláno
Jak říkal Švejk , když jdete večer spát , "můžete si říct , to jsem byl zase jeden den poctivej " Dobrou .

Dobrou ....... :smile_anim: Jinak dík za debatu.....

Odesláno (upraveno)

dnes mi prisiel najaky spam ohladom replica hodiniek. Zo zvedavosti som si na ten odkaz klikol. Predavaju vsetky znacky. Najviac ma zaujimalo, ze preco by som si mal kupit prave repliky, tak som si dal FAO.

Why would I want to purchase a replica ?

There may be many reasons:

1. You want a genuine Rolex / Breitling watch, but the price is too ridiculous

2. You want to impress your friends or business clients

3. You want to keep your original safe, while using the replica for daily wear and tear

The main reason why you should select to purchase is because it is almost impossible to tell the difference between our replicas and the real thing.

Our finely crafted replicas are created with the utmost care, and using only state of the art workmanship and finishing. The result is a timepiece that is guaranteed to be meticulous in its finish, and impeccable in style and quality.

Zvyraznena cast si mi najviac pacila. :lol:

Upraveno uživatelem People

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...