spiderer Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Pratele, poradte mi prosim nekdo jak a pres koho poslat kuryrem zasilku z Prahy na Slovensko, aby byla dorucena do zitrka a cena aby byla cca do 800 CZK jestli takova moznost je a mate nejake zkusenosti DHL + PPL jsem zkousel, DHL je za 2300 CZK coz je moc, PPL pokud u nich nemam smlouvu tak mi to neposle.. Diky za rady
kubson Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 zkus dpd, ale to myslím není do 1 dne, fedex a ups by to asi dorušili, ale částka bude podstatně vyšší
Joshua007 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 (upraveno) Zkus Českou poštu EMS - express mail service !!! Doručení na Slovensko do druhého dne !!! Mám to vyzkoušený a ještě ti pojistí věc na 10.000,- Kč a ani to moc nestojí..... Upraveno 28. ledna 2009 uživatelem Joshua007
Joshua007 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 A tady je přímo link: http://www.cpost.cz/jetspeed/portal/media-...mp;show_title=1
Milil Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Pratele, poradte mi prosim nekdo jak a pres koho poslat kuryrem zasilku z Prahy na Slovensko, aby byla dorucena do zitrka a cena aby byla cca do 800 CZK jestli takova moznost je a mate nejake zkusenosti DHL + PPL jsem zkousel, DHL je za 2300 CZK coz je moc, PPL pokud u nich nemam smlouvu tak mi to neposle.. Diky za rady Jednou jsem taky hledal řešení a žádné rozumné jsem nenašel. Nakonec jsem to tehdy vyřešil tak, že jsem se domluvil s autobusákem kterej mi to za kilčo vzal a v Bratislavě si to u něj vyzvedla protistrana. Autobusáci to prej dělat nesmějí, ale ... Má to však "pár" nevýhod. Nevyřešíš tím dobírku, nemůžeš to poslat tam kam nejede autobus, musíš najít ochotného autobusáka, musíš mu věřit a musíš mít příjemce kterýmu tento způsob nevadí.
Joshua007 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Dokonce jsem tam mezi Vánočními svátky posílal i lyže a cena - směšných 320,- Kč. A druhý den bylo vše řádně včas a v pořádku doručeno. Na českou poštu celkem fajn službička
Senseeei Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 ja ti to mozem na slovensko zobrat z prahy za pizzu, ale nie na druhy den zalezi aku to ma prioritu
kubson Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 mě teda žádná emska do druhého dne na slovensko nedošla a to jsem jich pár poslal..
spiderer Odesláno 28. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 Diky vsem za rady, tipy, triky - poslu to nakonec tim DHL - domluvili jsme se na castce cca 2100 vcetne pojisteni s garantovanym dorucenim zitra behem dne Ale jeste jsem se dozvedel dalsi zajimavy tip za rozumne penize, ktery funguje a to kuryrni sluzbu Ceskych Drah (pro CR a Slovensko) - http://www.cd.cz/index.php?action=section&id=239 - ceny lidove, spolehlivost pry 100%, pojisteni do 50.000 CZK S prijemcem jsme se vsak dohodli na tom DHL, takze CD vyzkousim az nekdy priste.
911 Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 takze se na slovensku bude tesit nekdo z novych brajtli?
nAscA Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 (upraveno) Pridam se sem, ale o Slovensko nejde.Hledam kuryrni sluzbu, ochotnou prevest cca 40kg vinoteku z Rychvaldu do Prahy. Nemusi to byt do 24hodin, ale bylo by dobre, pokud by mohli dojet na cas, ktery si urcim... proste nekdy po praci. Ceska posta prepravuje jen do 30kg Upraveno 5. prosince 2011 uživatelem nAscA
jacob Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Pridam se sem, ale o Slovensko nejde. Hledam kuryrni sluzbu, ochotnou prevest cca 40kg vinoteku z Rychvaldu do Prahy. Nemusi to byt do 24hodin, ale bylo by dobre, pokud by mohli dojet na cas, ktery si urcim... proste nekdy po praci. Ceska posta prepravuje jen do 30kg A co Balík nadrozměr od České pošty? Jinak u PPL by to mělo být za cca 40 kilogramů do 500 Kč.
nAscA Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 Diky, nadrozmeru od Ceske posty jsem si vubec nevsiml.
nAscA Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2011 No ten za to chce 680,-, to uz se mi zda moc...
FrantisekH Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 aza tyhle prachy ti nikdo nedojede na cas a pred vanoci budes rad i za tech 24 hod. toptrans je pro tebe velice dobre reseni. nikdo ti soukrome za tuhle cenu nepojede leda to.nekomu znamemu dobalit na auto...
nAscA Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 Vsak jsem psal, ze to nemusim mit za 24hodin Jen potrebuji, aby kdyz se s nimi domluvim na 18:00 vecer tak prijedou na +- hodina kolem 18vecer a ne v 15:00 nebo ve 23:00
FrantisekH Odesláno 6. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2011 po mojich zkusenostech asi nikdo...zkus vytezovak ze by ti to hodil do auta nekdo na soukromno...tady jsi v cechach...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se