ivan13 Odesláno 6. června 2024 Autor Nahlásit Odesláno 6. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
milomac Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Odesláno 7. června 2024 @janstuclik @ivan13 Není zač, hlavně, že jsem to trefil a hodinky Certina jsou fajn .
Mikko Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Odesláno 10. června 2024 Souhlasím že ty certiny jsou opravdu top
Honza 1234 Odesláno 23. června 2024 Nahlásit Odesláno 23. června 2024 Ahoj, mám černé Certiny caimano, za mě v této cenové relaci ideál. Poměr cena výkon perfektní..
ondra_v Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Odesláno 5. července 2024 DOXA 106.10.021.10 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Odesláno 5. července 2024 Tento typ hodinek mi prijde ponekud nestastny (rozumej na hovno) pro sedmdesatileteho pana. Sunburst a stribrne rucky, to uz mi prijde jednodussi odecet casu z Brnenskeho orloje…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se