Martin B. Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 Zdravím vážené členy fóra a prosím o radu. Budu potřebovat poslat balík do zahraničí (Belgie). Obsahem nebudou hodinky, ale bude v ceně velmi slušných hodinek, kolem 10 tis. EUR. A slušné zacházení, jaké bychom čekali pro hodinky, bude i v tomto případě plus. Tak nějak se mi nedaří zorientovat v nabídkách balíkové přepravy, možnostech pojištění apod. Napadlo mě, že zdejší studnice vědomostí a zkušeností s posíláním hodinek by mě mohla nasměrovat. Prosím, jakého přepravce byste doporučili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 https://www.cz-balik.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin B. Odesláno 12. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 před 11 minutami, Moty napsal: https://www.cz-balik.cz/ Díky, takové srovnávače jsem taky našel. Problém je, že se pak vždycky ztratím v podmínkách jednotlivých přepravců a marně pátrám, kdo a s jakou konkrétní službou by ten balík přepravil tak, že by opravdu odpovídal za případnou ztrátu nebo poškození obsahu v ceně 10 tis. EUR. Často tam jsou různá omezení a dodatečné podmínky. Proto bych byl vděčný za konkrétní doporučení na základě zkušeností, které tu mezi členy asi budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2024 cz-balik neni srovnavac, ale prostrednik. a nabidne ti FedEx a UPS a tam muzes pripojistit castku na vic. Ale podminky prepravy si musis nastudovat na webu UPS a FedExu zvlast. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin B. Odesláno 14. června 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2024 V 12. 6. 2024 v 11:42, sibirnaya napsal: cz-balik neni srovnavac, ale prostrednik. a nabidne ti FedEx a UPS a tam muzes pripojistit castku na vic. Ale podminky prepravy si musis nastudovat na webu UPS a FedExu zvlast. Díky za vysvětlení. Hledám tady doporučení právě proto, že podmínky přepravy jsem studovat zkoušel. Třeba FedEx má vydefinované "Speciální položky", pro které limituje odpovědnost. A pod tyhle položky by můj balík spadal, nejspíš by sem spadl i balík obsahující hodinky, proto mě napadlo zeptat se na zkušenosti tady. Asi nad tím moc spekuluju a nejlepší bude přímo oslovit pár přepravců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 13. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2024 Celou motorku BMW XCHALLENGE 650 jsem rozprodal přes zaslat.cz (nejedna se prosím o žádnou reklamu a kdyžtak muže moderator odkaz smazat). https://www.zaslat.cz/?utm_source=zaslat-mail&utm_medium=email&utm_campaign=TR_cz_cz_undefined&utm_term=img_zaslat-cz-logo Vyplnis on-line, vyberes si společnost, zaplatíš a už jen čekás na vyzvednutí balíku. Vsechno co jsem poslal a nejdál jsem posilal do Calgary a žádný problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 25. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2024 Bohužel se narazí na pojištění zásilky na cenu vyšší než 10000 euro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se