Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Som v Rolex poradovniku. Hodinky sa mi medzičasom podarilo zohnať. A rozmýšľam čo budem robiť keď dôjdem na rad. V pohode by som niekomu spravil radosť a poslal tie hodinky ďalej za nákup . Budem flipper a ked sa to dozvie AD, a ochranka ma nabudúce nepusti do obchodu? Smie sa potom taketo niečo inzerovať na fóre? Ďakujem.

Odesláno
před 6 minutami, Frantik napsal:

Děje se to neustale.

Nerád by som následne dostal milión trestných bodov alebo doživotný ban, radsej sa pýtam.

Odesláno

Nad týmto rozmýšľaj, až sa na radu dostaneš :) A každopádne, ako sa AD dozvie, že si tie hodinky predal ďalej? To im to tam hneď nahlásiš? Rolex nie je AP, že by sa po mesiaci nosenia rozpadli a po pol roku už to nikoho zaujímať nebude.

Odesláno
před 2 minutami, koveras napsal:

A každopádne, ako sa AD dozvie, že si tie hodinky predal ďalej? To im to tam hneď nahlásiš?

Aale, youtube mi podstrcil nejaké videa k tejto téme, tak sa zaujímam:)

Každopádne, primárne mi ide o fórum, či taky inzerát bude ok.

Odesláno

No předpokládám, že Ivan by prodával hodinky až ve chvíli, kdy by se opravdu na řadu dostal, hodinky fyzicky předával a teprve došlo k platbě. Místo v pořadníku, pokud vím, přepustit nejde a dokud nemá jistotu, kdy hodinky mít bude, tak to moc nedává smysl.

Spíš mě přakvapuje, že by případně nechtěl prodat ty co již má a nenechat si svoje úplně nové, ke kterým bude mít i karty na svoje jméno.

Odesláno

To ja treba chapu. Ty co uz ma nejakou dobu nosi a vytvari si s nima svuj pribeh. Nove jsou sice fajn, ale uz to nejsou ty stare, se kteryma jsi procestoval pulku sveta, poprve jsi pochoval svoje dite nebo na ne ulovil tu prsatou buchtu od vedle… ;)

Odesláno
před 1 hodinou, Lamiczka napsal:

Spíš mě přakvapuje, že by případně nechtěl prodat ty co již má a nenechat si svoje úplně nové, ke kterým bude mít i karty na svoje jméno.

To mi nenapadlo 😎 tie co mam som tiež kúpil ako novy fulset. V každom prípade asi riešim hypoteticku vec, ktorá bohviečivobec nastane, ale bol som zvedavý.

Odesláno
před 6 hodinami, Harwey napsal:

Inak to je stale pribeh k tym zelenym DJ41? :)

Je  :) viem akú radosť z nich stále mám ja, tak prečo nedopriat aj dalsiemu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...