Přejít na obsah

predaj hodin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pani, mojim zamerom nebolo tu vyvolat tuto emotivnu diskusiu. Iba som slusne poziadal o pomoc, aby som nemusel 50 X niekde nieco nabuchat aby som ziskal "limit" a mohol nahodit inzerat. Vyzera to tak, ze niektorym ludum tu nejde ani tak o kvalitu prispevkou ako skor o kvantitu. Nic sa neda robit...budem sa tu motat...sem tam nieco placnem do diskusie a po dosiahnuti 50ky si poham inzerat...

Sice tento pristup nechame (ak by som ponukal dake "Fake" to by som pochopil) ale akceptujem to.

Odesláno
Pani, mojim zamerom nebolo tu vyvolat tuto emotivnu diskusiu. Iba som slusne poziadal o pomoc, aby som nemusel 50 X niekde nieco nabuchat aby som ziskal "limit" a mohol nahodit inzerat. Vyzera to tak, ze niektorym ludum tu nejde ani tak o kvalitu prispevkou ako skor o kvantitu. Nic sa neda robit...budem sa tu motat...sem tam nieco placnem do diskusie a po dosiahnuti 50ky si poham inzerat...

Sice tento pristup nechame (ak by som ponukal dake "Fake" to by som pochopil) ale akceptujem to.

Fanj, vítej, škoda, žes to neakceptoval hned, že jo?

Odesláno

Spiderer je MODERATOR a jakekoli vyboceni od pravidel se neda ocekavat.Ackoli jsou nazory rozdilne,pravidlo je pravidlo a prvni ho dodrzi moderator.Naprosto se Spidererem souhlasim.Jeste par dni resme podobne debaty,jako posledni dva dny----o tom ,jak kdo co myslel a proc je nekdo turbo-----a moderatoru bude jako safranu---nebo to chce delat nekdo z vas.Pojdme si psat o hodinkach ,at jsme o neco chytrejsi a nepridelavejme rozmazavanim malickosti druhym praci :thumbsup_anim:

Odesláno
Spiderer je MODERATOR a jakekoli vyboceni od pravidel se neda ocekavat.Ackoli jsou nazory rozdilne,pravidlo je pravidlo a prvni ho dodrzi moderator.Naprosto se Spidererem souhlasim.Jeste par dni resme podobne debaty,jako posledni dva dny----o tom ,jak kdo co myslel a proc je nekdo turbo-----a moderatoru bude jako safranu---nebo to chce delat nekdo z vas.Pojdme si psat o hodinkach ,at jsme o neco chytrejsi a nepridelavejme rozmazavanim malickosti druhym praci :thumbsup_anim:

Naprosto s tebou souhlasím. :thumbsup_anim:

Odesláno

Pár prodejů, kde se nabízely hodinky od někoho jiného, nikomu to nevadilo : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14922

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=nighthunter

A tohle vlákno mluví samo za sebe : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15862, opravte mne, prosím... ( Hlavně, že máte řeči, že tohle není aukro :D, že tady se vesele obchodovalo, to asi viděl pouze YPO)

Nechci do nikoho rýpat, jen bych skutečně chtěl vědět, co dotyčný provedl, z tohohle vlákna nevidím nic špatného :(

Díky za odpověď

Odesláno
Pár prodejů, kde se nabízely hodinky od někoho jiného, nikomu to nevadilo : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=14922

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...;hl=nighthunter

A tohle vlákno mluví samo za sebe : http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=15862, opravte mne, prosím...

Nechci do nikoho rýpat, jen bych skutečně chtěl vědět, co dotyčný provedl, z tohohle vlákna nevidím nic špatného :(

Díky za odpověď

Sorry Petre,ale vyserme se na to---vezmi fotak a udelej zase nejaky paradni fotky svejch Omeg-ty predposledni s tema hujerama byly paradni :eek:

Odesláno

911: Prosím Tě, piš k tématu, ano??? A věnuj se tomu, co máš a co Ti jde -evidentně je to všechno, zejména ekonomika a investice s financemi... Já o tom, jak tu obchodoval ticktacktae vím, zajímná mne, co udělal Leviathan špatného.Děkuju, že jsi mi ukázal, co udělal tickatackte...

Spíš si všimni, kdo z dotyčných měl zájem o jeho hodinky a kdo se s ním vesele bavil v prodejním vlákně... Peace

Odesláno
911: Prosím Tě, piš k tématu, ano??? A věnuj se tomu, co máš a co Ti jde -evidentně je to všechno, zejména ekonomika a investice s financemi... Já o tom, jak tu obchodoval ticktacktae vím, zajímná mne, co udělal Leviathan špatného.Děkuju, že žes mi ukázal, co udělal tickatackte...

Spíš si všimni, kdo z dotyčených měl zájem o jeho hodinky... Peace

tvoji vetu jsem vztahnul na ten link co byl na tim. tot vse. narazku o tom, co mi jde nechapu, ale budiz.

Odesláno

kibi: kibi, mi to vůbec nevadí, chápeš to??? Mě vadí to, že Leviathan poprosil někoho, kdo mu pomůže a všichni ho poslali k šípku...

Pokud mi něco neuniklo, protože jinak nechápu, co tak hrozného provedl...

To je celé !!!!!

Odesláno

Ja jako pomerne novy clen bych si dovolil jeden komentar. Ja jsem byl ze zacatku sprazen nejmenovanym clenem, za to, ze jsem se snazil v Humoru ziskat par prispevku, abych mohl kupovat. Jeste jsem nikdy nic neprodaval. Podle me je laska ke sbirani a nakupovani hodinek silnejsi nez se jich pak zbavovat. Uz mi nestaci ani jedna krabicka. Uprimne jsem ale rad, ze to tak neciti vetsina (jinak by nebylo co kupovat, ze ehm.)

Ale i v tomto vlakne je jeden novy clen, ktery komentarema typu uzasne, taky s tim souhlasim apod, se snazi nahnat prispevky. Spise nez minimalnim poctem prispevku bych to dal na delku clenstvi.

Jen muj osobni nazor

Odesláno
kibi: kibi, mi to vůbec nevadí, chápeš to??? Mě vadí to, že Leviathan poprosil někoho, kdo mu pomůže a všichni ho poslali k šípku...

Pokud mi něco neuniklo, protože jinak nechápu, co tak hrozného provedl...

To je celé !!!!!

Millis vymaznul prispevek, ve ktrem ty troje hodinky vyjmenoval-to podle me je stejne,jako je nabidnout a tim na sebe seslal hnev bozi

Odesláno
Ja jako pomerne novy clen bych si dovolil jeden komentar. Ja jsem byl ze zacatku sprazen nejmenovanym clenem, za to, ze jsem se snazil v Humoru ziskat par prispevku, abych mohl kupovat. Jeste jsem nikdy nic neprodaval. Podle me je laska ke sbirani a nakupovani hodinek silnejsi nez se jich pak zbavovat. Uz mi nestaci ani jedna krabicka. Uprimne jsem ale rad, ze to tak neciti vetsina (jinak by nebylo co kupovat, ze ehm.)

Ale i v tomto vlakne je jeden novy clen, ktery komentarema typu uzasne, taky s tim souhlasim apod, se snazi nahnat prispevky. Spise nez minimalnim poctem prispevku bych to dal na delku clenstvi.

Jen muj osobni nazor

Taky špatně, někdo se zaregistruje,počká určitou dobu a pak rozjede prodej.Nechal bych to na moderátorovi případ od případu.Myslím že je schopen posoudit, co je únosný a co ne.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...