Pozorovatel Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 před 6 hodinami, A10 napsal: Kdo seje vítr, sklízí bouři to jsi přesně udělal, prosbou o porovnání dvou modelů. A to ještě design "Rolex" a ještě značka Steinhart! Byl jsi ukřižován, upálen a vláčen bahnem. A co jsi vlastně jen chtěl porovnat dva modely hodinek. Prostě pro někoho budeš "socka":-) co nemá na pravé suby a chce honit ego apod. A dostaneš rady přišetřit si apod. Za jinou značku.....atd. Blbost!! To je jaké hodinky se ti líbí a proč si je kupuješ je jen tvoje věc. Budeš je nosit a jediné na čem záleží že ti budou dělat radost. Za své peníze se snažíš dostat maximum a to je ok. Tak, abych to ukončil:-) Kup si Steinhart, kvalitní zpracování, kvalitní strojek, Swiss Made. A kupuješ na Chronoshop, tak že kvalitní servis a ochota řešit co bude třeba. Prodat je můžeš vždycky, a je "zvláštní" že zde na fóru jsi za ně křižován. Ale když se objeví v inzerci, rychle se prodají:-) Nemám ten pocit, že tady někdo někoho nazývá sockou, protože nemá na Suby.... Já je taky nemám, ale očividnou kopii bych si nikdy nekoupil, protože plagiátorství považuji za něco, co se prostě nedělá! To si rovnou může pořídit Pagani Design Je to jako si koupit umělou pannu ve tvaru nějaké modelky Chápu, že každý má daný limit a tak bych se v rámci toho limitu díval po něčem, co je prostě své, originální. Myslím, že výběr je opravdu dost pestrý. To je všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Ačkoli částečně rozumím, tak bych chtěl jen říct, že né každý Štajny jsou Rolex homage.. Viz moje Ocean One Titanium. A pokud ti příjde, že kulatý indexy a černá keramická luneta je Rolex homage, tak si můžeš skrtnout 80% všech ostatních potápek. Kvalita Štajnů je "bohužel" opravdu na vysoké úrovni.. aspoň co já můžu říct z tohoto modelu. Jsou pecka, nosím je skoro furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2024 Jasně, proto píšu 90% Mě se třeba líbí Apollon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se