Harwey Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna ahojte, zatial posledna komunikacia je taka, ze vysledny vzhlad bude takyto, ale bez loga na cifri Cakam na finalny dizajn na schvalenie. Pozaduju 50% zalohu, poslu mi detaily. pracujem s takouto verziou zaujemcov 1. Harwey - stainless steel bracelet 2. AndyAaron - stainless steel bracelet + tropic 3. Tikzot - stainless steel bracelet + tropic 4. furo - tropic 5. Greenhornik - stainless steel bracelet 6. Mareka01 - stainless steel bracelet 7. Radim01 - stainless steel bracelet + tropic 8. Aegwyn - tropic 9. chuckie2 - tropic 10. KFL - stainless steel bracelet + tropic Ako som uz pisal, dodanie bude niekedy v polke oktobra. Sumy, a dalsie "intimne data" uz poriesime v SZ. Dakujem za pozornost:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna To logo je tam ale supr, jen trapno trapnej dotaz, udelali by to za extra príplatek @Harwey..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @tikzotno ze si to ty...priplatok je 130 EUR. musim ale preverit ci spravia len jeden unikat, moze byt? ci este niekto by chcel s logom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 17 minutami, Harwey napsal: @tikzotno ze si to ty...priplatok je 130 EUR. musim ale preverit ci spravia len jeden unikat, moze byt? ci este niekto by chcel s logom? No tak super. Bude to piece uniquedoufám, že se nikdo nepřidájen jestli by bolo mozne o jeden 0.5 radek logo nize aby byla symetricka mezera, mel by tam prostor byt 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Jeskovi voci, ses nakej narocnej;) vsetko ti vybavim. Uvidime:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Zuper. Každý kus bude mít svůj individuální CHNMG znak = každý jinde na cifru (já bych ho chtěl na korunku) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Co kus to unikát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Kokso nehovorim ze to nevykomunikujem, ale odtial potial:) Zatial su s nami vo Vulkane trpezlivy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Na korunce predpokladam bude logo Vulcainu, jako na standardni produkci. To Vecko je tam super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Já myslím, že to od @Mareka01 byla ironie. Upraveno 8. srpna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Ja doufam. Presto si dovolim foto z vlastni zahradky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Asi tak: rád bych na viditelném místě měl místní logo (pokud chápu správně, souhlas majitele k tomu máme), ale respektuji rozhodnutí většiny o cifru bez loga.Pokud by však byl Harwey ochoten umístění loga (tomu kdo bude mít zájem) vykomunikovat..... a mně osobně by se líbilo na korunce. Ale znovu opakuji: přizpůsobím se většině a organizátorovi (a možnostem výrobce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 23 minutami, AndyAaron napsal: Ja doufam. Presto si dovolim foto z vlastni zahradky Sakra na tejto fotke vyzeraju bohovsky! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @Mareka01 v pohode, zajtra budem komunikovat, uvidime, dam vediet vysledok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna (upraveno) Zkusil jsem, bylo mi ze strany @Harwey vyhoveno, vazim si toho i kdyby to neslo… nechtel sem nic navic a zaplatim si za to. Upraveno 8. srpna uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Sorry, jsem dorazil pozde. Za me urcite bez loga a jsem rad, ze se vetsina shodla stejne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna @tikzotmyslis tuto medzeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Ano ano, jen aby to bylo stejne odrazene Ono to chrOno O tam asi dela rotiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna cize neplechu, hej? rotyka, v zivote som to nepocul, gugl pomohol:) teraz ako na to tak pozeram, zacinam byt zmateny... musis mi to asi vysvetlit ako debilovi, polopatystycky:) chces mat rovnaku medzeru pod tou spickou loga Vulcain V a chrono logom ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna alebo tieto medzery maju byt rovnake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se