Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky vyhrali od Kubsona - Archimede Arcadia - cerny cifernik/stribrne rucky a ted bych prosil poradit na cem by mely drzet - zda tah, nebo remen. Tah je defacto mozny jen od archimede a remen bych v pripade potencionalniho vyberu prosil taky od kubsona-aby byl skladem a cena do ceny tahu. Prosim o rady seriozni a ne typu co se libi me:) (zajimaji me vyhody/nevyhody obojiho) - diky vsem predem

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
Hodinky vyhrali od Kubsona - Archimede Arcadia - cerny cifernik/stribrne rucky a ted bych prosil poradit na cem by mely drzet - zda tah, nebo remen. Tah je defacto mozny jen od archimede a remen bych v pripade potencionalniho vyberu prosil taky od kubsona-aby byl skladem a cena do ceny tahu. Prosim o rady seriozni a ne typu co se libi me:) (zajimaji me vyhody/nevyhody obojiho) - diky vsem predem

člověče, já se z Tebe picnu :crying_anim02: Celkem se zájmem jsem sledoval Tvoje martyrium při výběru hodinek a vidím, že je to neverending story. Posílen třemi hoogardeeny s Tebou budu rád seriózně plkat.

Takže - kožený řemen je příjemný na nošení, nestudí, nemá se rád s vodou, po čase smrdí a pak se, světě div se, rozpadne. Ocelový tah nesmrdí, má se rád s vodou, nerozpadne se, ale kromě milanaise vypadá na společenských hodinkách blbě, ale dá se vypucovat, kaučuk se nedá vypucovat, potí se pod ním tlapka, nestudí, voda mu nevadí, na společenských hodinkách vypadá blbě, guma jakbysmet. A co takhle nylonový NATO strap? tak ten nestudí, vypucovat se dá v pračce, smrdí jako čert, na společenských hodinkách vypadá ultra blbě :whistle: Co bys chtěl jiného slyšet? Na tohle snad přijdeš sám

Dovolím si malou rebelii... A zkusím mě se líbí...

Máš prachy? Práskni tam aligátora v černé, pokud jseš kapku odvážnější ta v čokoládové barvě

Máš menší prachy? Práskni tam pštrosa ve stejné kombinaci

Nemáš prachy? Nech tam ten co tam je a až se Ti rozpadne, práskni tam tam nějaký z teletiny od Kubsona

Pamatuj Nekdo, že jsi v bolestech porodil společenské hodinky a těm nesluší echt extravagantní řemínky.

Tak a jdu si nalít Jamesona, jsem z tý odpovědi ňákej zmoženej..... :D

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

hej, to neni spatny, ja tu mam bushmillku, tak muzem plkat:) skoda ze tak daleko...alespon symbolicky: tuk cink.) o prakticnosti tahu jsem presvedcen, jine nevyhody me u kuze taky nenapadly :) aligatora jsem pozeral, a umim si ho predstavit.) neumim si predstavit jak cucet na strojek pres tah... ze studi mi nevadi.) ale uplne nejhezci taky k temto hodinkam neni-ale je bezesporu nejpraktictejsi, u kuze mi vadito ze nasmradne a rozpadne-dalsi plus pro tah...a vodu ma taky rad..aligator-a presto se asi taky casem rozpadne-btw kolik je cca polocas rozpadu lepsejsiho remene?

Odesláno

Arcadiim s cernym cifernikem bude sluset prakticky jakykoliv kvalitni cerny kozeny remen, pokud je budes chtit mit luxusni, muzes tam dat krokodyla, pokud je budes chtit naladit na casual obleceni, das tam treba teletinu nebo pstrosa (takovou tu strukturovanou cast bez tecek od chlupu nebo co to je - je to snad cast z nohy).. v remenech ruznych znacek se prilis neorientuju, takze jaky od kubsona vzit ti neporadim, ale pokud mas chut mit remen skutecne kvalitni a pritom ne nijak nadstandardne drahy, chces se podilet na vyberu materialu, vsech rozmerech atp, tak ti poradim kontaktovat clena s nickem simon a myslim, ze ti usije na miru remen, ze kteryho si sednes na p*del a budes spokojenej clovek.. ;) Pokud budes chtit casem nejakej odvaz, muzes jit do nejakeho tmave hnedeho, pripadne tam prasknout nejakyho hada az pujdes do klubu ;)

Odesláno

Jinak jeste doplneni, jak vypada originalni tah na Arcadie nevim, ale do foroty bych si ho urcite nechal poslat taky, ac mam kvalitni kozene remeny rad, obcas neni nad to na hodinky nasadit kus zeleza a citit, ze je mas ;)

Odesláno

Aha..kubson ma di-modell ... a ten simon ma nejake stranky, pripadne nejake osobni zkusenosti s jeho remeny?

Odesláno
Aha..kubson ma di-modell ... a ten simon ma nejake stranky, pripadne nejake osobni zkusenosti s jeho remeny?

Posilam odkaz na PROFIL - najdes tam i odkaz na web + spojeni..

Pokud mas zajem se podivat na nejake vytvory, neco jsem nacvakal zde, je to na vic strankach, nekde i s hodinkama, tak muzes vybirat, ale jak se rika "nic neni nemozne" to mam vyzkouseno ;)

ODKAZ: KOŽENÉ ŘEMENY - RUČNÍ PRÁCE ;)

Odesláno
hej, to neni spatny, ja tu mam bushmillku, tak muzem plkat:) skoda ze tak daleko...alespon symbolicky: tuk cink.) o prakticnosti tahu jsem presvedcen, jine nevyhody me u kuze taky nenapadly :) aligatora jsem pozeral, a umim si ho predstavit.) neumim si predstavit jak cucet na strojek pres tah... ze studi mi nevadi.) ale uplne nejhezci taky k temto hodinkam neni-ale je bezesporu nejpraktictejsi, u kuze mi vadito ze nasmradne a rozpadne-dalsi plus pro tah...a vodu ma taky rad..aligator-a presto se asi taky casem rozpadne-btw kolik je cca polocas rozpadu lepsejsiho remene?

praktické, ale nehezké, tah bych nenosil. Tohle není Sophiina volba, kup na zimu pěkný řemen z kůže, na léto pak tah a máš klid. V zimě se Ti pazoura nepotí a řemen chvíli vydrží. Poločas rozpadu lepčejšího řemene ti neřeknu, záleží, jak hodinky často nosíš, jak se ti potí ruka atd. Myslím, že po roce denního nošení bych uvažoval o výměně. Já mám na každé hodinky, které nosím, min. 2-7 řemínků a točím je podle nálady. Jeden kolega měl dobrou hlášku, že koupení hodinek je nutnost, koupě řemínku radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Kamil
Odesláno
... min. 2-7 řemínků a točím je podle nálady....

Hele a nechtěl bys přestat šetřit a koupit si nějakej POŘÁDNEJ? :P

Odesláno
Hele a nechtěl bys přestat šetřit a koupit si nějakej POŘÁDNEJ? :P

Mě mrskne, tak páneškovi BOB, Di-Modell, Rios a Simon nejsou dost dobrý? Jdu si nalejt dalšího Jamesona :suicide_anim: :D

Odesláno

diky za odkaz na ty remeny... diky za rady:) a za nazory. to stridani mezi tahem a remenem na zimu/leto nezni jako offtopic.) ALE predpoklada asi navstevu hodinare, protoze ja nemam ani udelatko na vymenu ani tucha how-to :) co je k tomu potreba a jak na to?

Odesláno (upraveno)
diky za odkaz na ty remeny... diky za rady:) a za nazory. to stridani mezi tahem a remenem na zimu/leto nezni jako offtopic.) ALE predpoklada asi navstevu hodinare, protoze ja nemam ani udelatko na vymenu ani tucha how-to :) co je k tomu potreba a jak na to?

tak až půjdeš na pivo, tak ti to na počkání přehodí, stejně to budeš měnit jako gumy na autě léto-zima

edit.jinak u měnění řemínků je děsná prd*l, zvlášť, když rycneš pouzdro. O to se nenech ochudit. Stačí jen nějkej bazmek, kterým stěžejky vyšťouráš. Já na to mám tupej nůž, ale originál tahy mi mění hodinář. Žena mi slíbila, že mi koupí u Kuby ten vystěžejkovávač Bergeon s hrotem 1 mm a pak to budu rejpat sám.

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

ja uz pro bushe nechodim-umistl jsem ho vedle sebe a setrim kroky .) ty remeny jsou paradni, cena bude asi taky coz?

Odesláno
tak až půjdeš na pivo, tak ti to na počkání přehodí, stejně to budeš měnit jako gumy na autě léto-zima

edit.jinak u měnění řemínků je děsná prd*l, zvlášť, když rycneš pouzdro. O to se nenech ochudit. Stačí jen nějkej bazmek, kterým stěžejky vyšťouráš. Já na to mám tupej nůž, ale originál tahy mi mění hodinář. Žena mi slíbila, že mi koupí u Kuby ten vystěžejkovávač Bergeon s hrotem 1 mm a pak to budu rejpat sám.

Ja obcas menim remeny i nekolikrat tydne :suicide_anim:

ja uz pro bushe nechodim-umistl jsem ho vedle sebe a setrim kroky .) ty remeny jsou paradni, cena bude asi taky coz?

Pokud bude od Simona, pocitej okolo 3.000 CZK, pokud koupis nejakyho Hirsche nebo tyhle parodie na remeny pocitej to samy+ ;)

Návštěvník Kamil
Odesláno (upraveno)
Mě mrskne, tak páneškovi BOB, Di-Modell, Rios a Simon nejsou dost dobrý? Jdu si nalejt dalšího Jamesona :suicide_anim: :D

Tak jsem nelenil, šel si nelejt taky panáka (Laphroaig Quarter Cask) a udělal taky fotečku. Protože do řemenů jsem magor a mám jich, že bych si mohl otevřít obchod, nafotil jsem jen krokouše, většina ručně šitých. :)

EDIT: Se žralokama, pštrosama, ještěrkama, slonama, buvolama, telatama, kaučukama a kevlarama, atd. jsem se neobtěžoval. :D

Upraveno uživatelem Kamil
Odesláno
Ja obcas menim remeny i nekolikrat tydne :suicide_anim:

Pokud bude od Simona, pocitej okolo 3.000 CZK, pokud koupis nejakyho Hirsche nebo tyhle parodie na remeny pocitej to samy+ ;)

To znám, jakou na to máš diagnózu? Moje magořina dospěla tak daleko, že večer sedím jak vůl u stolu a zoufale přemejšlím, co jim oblíknu. A vedle mě moje pětiletá dcera s bárbínou a přemýšlí, jakej obleček ji oblíkne. Podobnost vývojového stadia čistě náhodná.

Tak jsem nelenil, šel si nelejt taky panáka (Laphroaig Quarter Cask) a udělal taky fotečku. Protože do řemenů jsem magor a mám jich, že bych si mohl otevřít obchod, nafotil jsem jen krokouše, většina ručně šitých.:)

K čemu nosíš ten druhý zleva :) ?

Odesláno
Ten je pro přítelkyni, tady.

chjo, myslel jsem, že ho máš napasovaný na svejch. Army of love. Jinak ty černý krokouši, jeden hezčí než druhej :) Na ty arctosy jsem si chtěl taky jeden pořídit, ale furt se ještě nesrovnávám s myšlenkou mít krokodýla na vojenských hodinkách nebo potápkách.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jeden z těch černejch nosím na Seamasterech a vypadá sqěle. :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...