nekdo Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 jj souhlas..ztraceji se... a ja je mam objednany a byly skladem tak se tesim jako malej...a az prijdou napisu Vam recenzi, jestli o ni stojite a zacnu resit ten remen...zatim se simonem ... a uvidime, na cem se dohodneme:)
nekdo Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Jsem mile prekvapen- pred hodinou objednano, ted uz je stav objednavky odeslano...snad mi je posta neposkodi a budou hodne presne Kubsone - diky diky diky
Pietro103 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Jsem mile prekvapen- pred hodinou objednano, ted uz je stav objednavky odeslano...snad mi je posta neposkodi a budou hodne presne Kubsone - diky diky diky Gratulujem ku objednavke. Ja som od Kubsona objednaval tieto Arcadie pred sviatkami minuleho roka. Teraz som si este objednal tento cierny remen Remienok Myslim si, ze ako oblekovky su cool
New X-Bob Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Jsem mile prekvapen- pred hodinou objednano, ted uz je stav objednavky odeslano... No tak zitra skoro abys už vyhlížel poštu, ne? :-) JJ, recenzi napiš, bude třeba fajn, když se pak poznatky a dojmy majitelů Arcadií soustředí do jednoho vlákna. Pro další "Arkadizované" zájemce
nekdo Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Neplanuju je jenom jako oblekovky:) postu vyhlizim zatim pres net:) recenzi se pokusim co nejdrive
budo Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Objednals teda nakonec na tahu? A řemen dokoupíš....
New X-Bob Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Neplanuju je jenom jako oblekovky:) ... recenzi se pokusim co nejdrive No musíš napsat hned první dojmy Já je považuju za jedny z nej v kategorii společenské hodinky ve své cenové kategorii. Nebo i možná v kategorii "o jedno vejš"
nekdo Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 nakonec jsem je vzal s default remenem a za usetreny penizek si predpokladam udelam radost s remeny...zatim jsem napsal SZ simonovi tak uvidime:) no a di-modell uvidime asi taky...mam nejakou predstavu ale uvidime jak se to vyvines tim simonem-zatim se na SZ neozval... jinak asi ty dojmy nebudou hned, protoze jedu sluzebne mimo, tak uvidime. Jeste ze panuje shoda jmen a tata je vyzvedne...uvidime
nekdo Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 jj...moc konkurentu s takovym designem se v teto cenove kategorii nenajde...a i ve vyssi cenove by se imho hledalo spatne konkurenci:)
skalis Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Odesláno 2. února 2009 Já je považuju za jedny z nej v kategorii společenské hodinky ve své cenové kategorii. Nebo i možná v kategorii "o jedno vejš" nekdo: pekne hodinky, gratulace. Abych pridal odpoved na New X-Bobuv nazor, tak budu kontrovat Stowami. Budto Antea (KS zacinaji na 536 USD) nebo Partitio (625 USD). Zrovna ty Partitio jsou univerzalni hodinky, ktere se hodi k obleku i k tricku, dobry kandidat na definitivni hodinky pro nekoho, kdo preferuje cerny ciselnik a nemusi mit hodinky za desetitisice.
nekdo Odesláno 2. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2009 myslim ze i ty arcadie se hodi k tricku i kosili i saku...nebo se pletu? Kazdopadne u me takto noseny budou:)
nekdo Odesláno 3. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2009 super:) no a ted cekam na reakci od simona...
nekdo Odesláno 4. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2009 tak reakci jsem obdrzel:) hodinky vcera ceska posta nedorucila-prinesla jenom listecek ze nikoho nechytla doma. Dneska je tata vyzvedne a v sobotu uvidime:) tesim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se