Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj souhlas..ztraceji se... a ja je mam objednany a byly skladem tak se tesim jako malej...a az prijdou napisu Vam recenzi, jestli o ni stojite a zacnu resit ten remen...zatim se simonem ... a uvidime, na cem se dohodneme:)

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem mile prekvapen- pred hodinou objednano, ted uz je stav objednavky odeslano...snad mi je posta neposkodi a budou hodne presne :) Kubsone - diky diky diky

Odesláno
Jsem mile prekvapen- pred hodinou objednano, ted uz je stav objednavky odeslano...snad mi je posta neposkodi a budou hodne presne :) Kubsone - diky diky diky

Gratulujem ku objednavke. Ja som od Kubsona objednaval tieto Arcadie pred sviatkami minuleho roka. Teraz som si este objednal tento cierny remen Remienok Myslim si, ze ako oblekovky su cool :thumbsup_anim:

Odesláno
Jsem mile prekvapen- pred hodinou objednano, ted uz je stav objednavky odeslano...

No tak zitra skoro abys už vyhlížel poštu, ne? :-) JJ, recenzi napiš, bude třeba fajn, když se pak poznatky a dojmy majitelů Arcadií soustředí do jednoho vlákna. Pro další "Arkadizované" zájemce :D

Odesláno

Neplanuju je jenom jako oblekovky:) postu vyhlizim zatim pres net:) recenzi se pokusim co nejdrive :)

Odesláno
Neplanuju je jenom jako oblekovky:) ... recenzi se pokusim co nejdrive :)

No musíš napsat hned první dojmy ;)

Já je považuju za jedny z nej v kategorii společenské hodinky ve své cenové kategorii. Nebo i možná v kategorii "o jedno vejš" :)

Odesláno

nakonec jsem je vzal s default remenem a za usetreny penizek si predpokladam udelam radost s remeny...zatim jsem napsal SZ simonovi tak uvidime:) no a di-modell uvidime asi taky...mam nejakou predstavu ale uvidime jak se to vyvines tim simonem-zatim se na SZ neozval... jinak asi ty dojmy nebudou hned, protoze jedu sluzebne mimo, tak uvidime. Jeste ze panuje shoda jmen a tata je vyzvedne...uvidime :)

Odesláno

jj...moc konkurentu s takovym designem se v teto cenove kategorii nenajde...a i ve vyssi cenove by se imho hledalo spatne konkurenci:)

Odesláno
Já je považuju za jedny z nej v kategorii společenské hodinky ve své cenové kategorii. Nebo i možná v kategorii "o jedno vejš" :)

nekdo: pekne hodinky, gratulace.

Abych pridal odpoved na New X-Bobuv nazor, tak budu kontrovat Stowami. Budto Antea (KS zacinaji na 536 USD) nebo Partitio (625 USD). Zrovna ty Partitio jsou univerzalni hodinky, ktere se hodi k obleku i k tricku, dobry kandidat na definitivni hodinky pro nekoho, kdo preferuje cerny ciselnik a nemusi mit hodinky za desetitisice.

Odesláno

myslim ze i ty arcadie se hodi k tricku i kosili i saku...nebo se pletu? Kazdopadne u me takto noseny budou:)

Odesláno

tak reakci jsem obdrzel:) hodinky vcera ceska posta nedorucila-prinesla jenom listecek ze nikoho nechytla doma. Dneska je tata vyzvedne a v sobotu uvidime:) tesim

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...